Şimdi Ara

Telpa Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkeze merhaba arkadaşlar size başımdan geçen talihsiz bir olayı anlatmak istiyorum. 05.04.2014 tarihinde internet üzerinde 16GB General Mobile Discovery aldım. Ürün 2 sonra elime ulaştı açtım baktım bi hatası arızası var mı diye ve fark ettim ki telefonun sol tarafında yukarıdan aşağıya doğru serçe parmak kalınlığında solukluk var birde pixel testi yaptım ve 2 tanede ölü pixel çıktı. Aldığım yerle görüşüp telefonu geri yolladım , onlardı telefonu telpayı yolladılar 1 hafta sonra kadar telpa telefonda sorun yok diyerek geri yolladı. Aldığım yer tekrar itiraz etti ve sözde telpa telefonu sıfırıyla değiştirdi. Yeni tel geldi tabi kutu içeriği felan her şey aynı sadece tel değişmiş aldım elime ekranı çizik içinde, general mobile logosu silik ve en önemlisi telefonun kilit açma-kapama tuşu çalışmıyor. Aradım Telpayı imei verdim ve telefonun garanti başlangıç tarihini sordum ve bana 25.02.2014 olduğunu söylediler 05.04.2014 tarihinde aldığım telefonun nasıl oluyordu garantisi o tarihte başlıyor telefondaki de aldığınız yer size 2.el tel satmış olabilir diyor dedim teli siz yolladınız sesi biraz değişti ve o zaman yollayın bakalım felan dedi ben tekrar telefonu telpaya yolladım. Aradan 2-3 gün geçti aradım durumu öğrenmek için değişim yapılacaktır cumaya kadar telefon elinizde olur dendi tamam dedim. Pazartesi oldu ne gelen var ne giden aradım Telpayı ilk bi telefon şu an incelemede dendi dedim nasıl incelemede bana böyle dendi felan sonra başkasına bağladı o gene dedi telefon kesin olarak değişecek ve haftaya elinize geçecek tamam dedim ve benle görüşen kişinin adını yazdım bi yere. Gene 2-3 gün oldu bende hattımı evden birinin teline takmıştım bi yeri aramak için şans eseridir baktım Telpadan mesaj işte şu imeili telefonun servis bedeli 50tl parayı yollarsanız onarıma başlanacaktır felan gibisinden bi şeyler yazıyo aradım Telpayı dedim bu hayırdır telefon değişecek diye yolladım tamir edilsin diye değil diyorlar bi kere değişti bi daha değişmez hem 2.el tel yolluyorlar hem bana kurallardan bahsediyorlar ve neden bu zamana kadar yalan atıyorsunuz o zaman daha önce görüştüğümüz kişiyi istedim şu an yok izinde felan gene yalan atıyorlar bağırdım çağırdım ve şikayet edeceğimi söyledim birde haklılar gibi edebilirsiniz diyor yüzsüzler kapattım teli. Ertesi gün aldım bütün belgeleri vs. gittim hakem heyetine ettim şikayetimi bakalım sonuç ne olacak inşallah paramı alacağım. Bi daha da telpaymış işim olmaz. Bu arada şu an tel hala telpada ve 2 aydır telefonsuzum telefonun 2. taksidi ödendi ve hala elimde telefon yok. Bi daha da kesinlikle bilindik markalardan şaşmam.

• Gunde 50 kere yaziorum para kaptirmayin sunara servis sikinti cihaz sıkıntı ama gerek fanboylari gerek telpa bayileri beni elestirio,gerce umrumda degil ama boyle magdur olanlar yuzunden para tuzagina daha cok hiddetleniyorum,gecmis olsun.Buralarda telpa kotulemeyi pek hazmedemezler,hatta yorumlarda gelebiir kabahati sende bulan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Gunde 50 kere yaziorum para kaptirmayin sunara servis sikinti cihaz sıkıntı ama gerek fanboylari gerek telpa bayileri beni elestirio,gerce umrumda degil ama boyle magdur olanlar yuzunden para tuzagina daha cok hiddetleniyorum,gecmis olsun.Buralarda telpa kotulemeyi pek hazmedemezler,hatta yorumlarda gelebiir kabahati sende bulan.

Teşekkür ederim. İnternette yazan yorumlara ve fiyatına kanarak aldım malasef bir daha da asla böyle bir hataya düşmem.
  • berkay0035 kullanıcısına yanıt
    Geçmis olsun yalniz bir tuketici olarak haklarinizi pek bilmiyorsunuz sanirim.İnt den yapilan alisverislerde 1 hafta kosulsuz sartsiz iade var kaldi ki size ayipli urun yollamislar

• quote:

Orijinalden alıntı: uacellat_63

Geçmis olsun yalniz bir tuketici olarak haklarinizi pek bilmiyorsunuz sanirim.İnt den yapilan alisverislerde 1 hafta kosulsuz sartsiz iade var kaldi ki size ayipli urun yollamislar

Teşekkür ederim aslında benimde bildiğim öyle olması gerek ama işte yüz yüze görüşebildiğimiz insan yok netten aldığımız için gidip mağazadan alsaydım belki böyle sorunlar olmayacaktı yaptık bi kere hata :)
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    Adamin calisip kazandigi ekmek parasiyla dalga geçer gibi oynuyorlar birde senin yorumuna eksi veriyorlar. Nasil terbiyesiz bir zihniyet ortalikta anlamis değilim. Adam verdiği paraya mi uzulsun, bu isler suresince yasadigi strese mi yoksa vakit kaybına mi? Getiriyorlar dandik ürünü az karla millete satiyorlar, sonra millet bedava almis gibi savunuyor. Ama ciddi olarak bunu yapanların yasini basini almis insanlar olduğunu sanmiyorum. Yeni nesilde yanlis yetişenler var. Umarim bu boyle gitmez yoksa kimse ilerde hakkini arayamayacak boyle şarlatanlara firsat verirsek dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soralalp -- 5 Haziran 2014; 18:58:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soralalp

Adamin calisip kazandigi ekmek parasiyla dalga geçer gibi oynuyorlar birde senin yorumuna eksi veriyorlar. Nasil terbiyesiz bir zihniyet ortalikta anlamis değilim. Adam verdiği paraya mi uzulsun, bu isler suresince yasadigi strese mi yoksa vakit kaybına mi? Getiriyorlar dandik ürünü az karla millete satiyorlar, sonra millet bedava almis gibi savunuyor. Ama ciddi olarak bunu yapanların yasini basini almis insanlar olduğunu sanmiyorum. Yeni nesilde yanlis yetişenler var. Umarim bu boyle gitmez yoksa kimse ilerde hakkini arayamayacak boyle şarlatanlara firsat verirsek dostum.

Aynı durum kendi başlarına gelse nasıl olacaklar acaba merak ediyorum ? Parasını verdim aldım ve elimde telefon yok nasıl bir saçmalıktır bu.
  • geçmiş olsun kötü bir durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: soralalp

haklısın cıhazın soketı kırılıyor adam buraya yazıyor hemen oovovvv sen kullanmayı bılmıosun falan fılan,bırı cıkıyor samsung kablosu ıle yapıyorum sorun yok dıyır,yahu kardesım adam daha kutuya saglam calısabılcek bır sarj yada cıhaza soketı beceremıyor ıste daha ne olsun,ıps dıyor ekrana ama ekran ıps degıl,servısı arıyorsun suratına telefon kapanıyor bunlardamı gol degıl...

Telpa Rezaleti Telpa Rezaleti Telpa Rezaleti Telpa Rezaleti Telpa Rezaleti Telpa Rezaleti Telpa Rezaleti Telpa Rezaleti Telpa Rezaleti Telpa Rezaleti Telpa Rezaleti Telpa Rezaleti Telpa Rezaleti

• ......

servıs zaten apayrı bır muamma..

......

Telpa Rezaleti Telpa Rezaleti Telpa Rezaleti Telpa Rezaleti Telpa Rezaleti Telpa Rezaleti Telpa Rezaleti Telpa Rezaleti

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

geçmiş olsun kötü bir durum

Teşekkür ederim
  • Kusurlu malda birinci derecede satan yer sorumludur. Ayrıca kusurlu malda sorumluluk süresi bir aydan 6 aya çıkarıldı. Ayrıca bu süre içinde malın sağlam olduğunu satıcının ispat etmesi gerekiyor. Haklarınızı bilin.

• Bole sikintili telefon kullanacagima wonder kullanirim daha iyi valla

• GM Pişmanlıktır
  • Bi söz vardı; ucuz mal alacak kadar zengin değilim.

• gidip internet üzerinden alırsan öyle olur bozuk çıkar
  • berkay0035 kullanıcısına yanıt
    kardeş istanbuldaysan telefon eline geçince levent deki telpa binasınına git orda bilgiğin çirkinleş insanlara bağır çağır telpa pişmaklıktır v.b. gibi kelimeler söyle en geç 2 haftaya telefon düzelmiş bi halde sana döner... Bazen hayatta çirkefleşiceksin ki işler kolaylaşsın.... Telpa garantili telefonları internetten almayın buda son öğütüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jkstm

kardeş istanbuldaysan telefon eline geçince levent deki telpa binasınına git orda bilgiğin çirkinleş insanlara bağır çağır telpa pişmaklıktır v.b. gibi kelimeler söyle en geç 2 haftaya telefon düzelmiş bi halde sana döner... Bazen hayatta çirkefleşiceksin ki işler kolaylaşsın.... Telpa garantili telefonları internetten almayın buda son öğütüm

Keşke İstanbul'da olaydım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay0035 -- 6 Haziran 2014; 15:34:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Gunde 50 kere yaziorum para kaptirmayin sunara servis sikinti cihaz sıkıntı ama gerek fanboylari gerek telpa bayileri beni elestirio,gerce umrumda degil ama boyle magdur olanlar yuzunden para tuzagina daha cok hiddetleniyorum,gecmis olsun.Buralarda telpa kotulemeyi pek hazmedemezler,hatta yorumlarda gelebiir kabahati sende bulan.

on numarasın yarbayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

GM Pişmanlıktır

+1..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.