Ben de ARİA cıyım. Ben aylık 60 dk civarında konuşuyom max 3 mil geldi şu son 10 ay içinde bir kere 10 mil geldi onda da 70 dk civarında olmuş. Yani sınırı aşmışız. Benim içim önemli değil. Nisandan beri aylık 25 mil indirim var. Bir tane sabit hat ile 120 bin / dk.
Bende ARİA cıyım.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mtiske</i> <br />Ben de ARİA cıyım. Ben aylık 60 dk civarında konuşuyom max 3 mil geldi şu son 10 ay içinde bir kere 10 mil geldi onda da 70 dk civarında olmuş. Yani sınırı aşmışız. Benim içim önemli değil. Nisandan beri aylık 25 mil indirim var. Bir tane sabit hat ile 120 bin / dk.
Bende ARİA cıyım. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> tamamda bende telsim aycell ve turkcel var telsimi gprs ve diğer telsimleri aramak için kullanıyorum turkceli bırakmayı düşünüyorum aycell ise kurumsal abonelik olduğu için kullanıyorum iki tane sabit hat arası sınırsız görüşme aylık 8 milyon ve diğer aycellerle görüşme dakikası 60.000 tl ve en iyiside aycelden sabit telefonu arama dakikası 120.000 tl
GENE EYYAMCI BIR TOPIC!! BIRAKIN ALLAH ASKINA BU ISLERI YAWS
ARIA TEK KELİME KARDEŞİM..:!
arkadaş aria maria ne fark eder ki hangisi şu anda yararlı ise onu kullan kimseye baskı yapma herkes zaten işini bilir senin hatırlatmana gerek yok
telsim neredeyse beleş ne ka para o ka köfte..
o Fatura GPRS tendir kullanmayın oki? Telsim Geçiriyo Kardeşim Bırakın Gprs'i Bırakında yoğunluk yüzünden sorun yaşamayalım biz 5 milyona devam ediyoz siz kullanmayın.
bu telsim şu 1 aydır bi işler çeviriyor.millet dikkatli olun.banada 148.milyonluk bi fatura geldi.üstüne 2 gün sonra aradılar faturanız 100 milyon olmuş kısıtlama getiricez dediler.e bende hesabıma göre toplasan toplasan 300 milyon borcum vardır die düşünüyodum.600 milyon çıktı diretince telsim bölge müdürlüğünde olay çıkarınca bu 450 milyona indi.ama bu da fazla ve el mahkum ödicez.
GPRS tendiiiir
Ne Turkcell ne Telsim ne Aria ne de başkası var sa yoksa Veycell
Bu ay gelen fatura 26.000.000 sizlere gelenler ne olabilir anlıyamadım.
resım manyak guzel yaaa arsıve hemen ekledım [krl][bgstr][frndsp]
YAWS ATMAYIN ARKADASLAR ELSIM DUZENLI OLARAK MAIL ATIYOR. ADAMLAR REKLAMINI YAPIYOM GPRS 5 MILYON DIYE.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme