Şimdi Ara

Telsim'de gelen giden tüm mesajlara ulaşma- lütfen yardım edin--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telsim sim kartının üstündeki numaralarla o hatta gelen giden tüm mesajları tarihleriyle ulaşabiliyormuşuz( olup olmadığından emin diilim sadece duydum) Telsimin kendi anasayfasından bireysel bölümde böyle birşey mevcut diil. Böyle bir şey varmı? Varsa nereden ulaşabiliriz?

• Kimsenin bir bilgisi yok mu yaaa
  • bu bilgiyi en dogru sana cepshop veya müsterı hızmeti verir
  • bence de ara müşteri hizmetlerini cevabı alırsın. bende merak ettim. buraya da yazarsan güzel olur.
  • Cevabını alırsan burada paylaşırsam memnun olurum açıkcası bende merak ettim....
  • 2 gündür konuyu takip ediyorum. ben arayacam en sonunda.
  • ya bnde merak ediyorum ögrendin mi?
  • sonuç var mı?
  • telsimde yada diğer operatörlerde bırakın tüm mesajları, bir mesajın akıbetini bile öğrenemezsiniz, öğrenebilmek için epey bir prosedür gerekir, örnek vermek gerekirse; bir tanıdık telsim 250 knt alıyor ve knt şifresini bir arkadaşına yollamak isterken yanlışlıkla kullanımda olmayan bir telsim numarasına yolluyor, numaranın kullanımda olmadıgı belli, mesajı yollayan kişi de hat sahibi, müş. hiz. arıyor durumu iza ediyor fakat sonuç : 0

hukuki bir durum söz konusu olur ihtimaline karşı gönderilen ve alınan mesajlar şebekelerin serverlarında belli bir süre saklanır fakat bu mesajlara ulaşmak için araya yasal kanalların girmesi gerekir ve biraz uğraştırır sizi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.