Şimdi Ara

TELSİM ELDEN GİDİYOR. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adam ucuz hizmet veriyorsa kullananlar olabilir, prostesto edip kullanmamak kendi kötülüklerine olacağı için! ama adamı kötüleyebilirler bence...
  • yorgunum biraz dağınık yazdımda anlaşılmıştır umarım.
  • "kullanırım"
    adam da onu yapıyor zaten"isine ne geliyorsa onu kullanıyor"
    niye kızıyorsunuz o zaman?
    ayrıca adamı kullanmaktan degil,begenmedigin ve surekli elestirdigin bir adamın hizmetinden bahsediyorum ben.
    insanların isine gelen seylerin bir anda kotu veya iyi kavramından uzaklasmasından bahsediyorum ayrıca.
    soylede bakabiliriz olaya.ben simdi bu forumda surekli insanlara kufur etsem,asagılayıcı yazılar yazsam ve sanki hicbirsey yokmus gibi foruma devam etsem,ikiyuzluluk yapmıs olmam mı sizce?
    ha eger bir problem yok derseniz,o zaman bu toplumun ahlak anlayısının oldukca degistigini dusunecegim...yani ikiyuzluluk normal karsılanacak bir davranıssa aslında birseyleri elestirmeye,yanlıs veya dogru demeye bile gerek yok.isime geliyor veya isime gelmiyor deriz olur biter
  • Şimdi açıkça konuşmak lazım, şahsen vatandaşı sevmem ama şirket bir olanak tanımış bende onu kullanıyorum ve de bedava değil, kimseyi de aldatmıyorum, hırsızlık yapmıyorum, istediği ücreti de ödüyorum. Değil mi Helper Kardeş. Sen ne diyorsun bu düşüncelere. Galiba aynı taraftayız.
  • e iyi de "faturanın 1 milyar gelecegini kim garanti edebilir"dedigin halde neden telsim gprs kullanıyorsun?madem bu kadar guvenilmez biri,bile bile lades diyorsun o zaman.bankasına para yatıranda biliyordu ne kadar uckagıtcı oldugunu,bir problem cıkacagını bildigi halde yatırdı parasını.
    uzanların avukatı degilim(keske olsaydım,bu kadar davadan sonra iyi para kazanırdım:))ama benim karsı oldugum sey sadece kendi cıkarımızı dusunerek davranmamız.o adamda kendi cıkarlarına gore davrandı,olaylar bu hallere geldi.ama nereye kadar"kendi cıkarlarımızı dusunecegiz"sınırı nereye kadar bunun?elimize fırsat gectiginde hangimiz ne kadar durust ve hilesiz hurdasız kalabilecegiz?
    iste insanımızın bu devirde icine dustugu acmaz bu.baskası dolandırıcılık yaptıgı zaman"tu,kaka!",ama biz aynı fırsatı elimize gecirdigimizde "cıkarlarım bana bunu gerektirdi".
    birsey ya iyidir yada kotudur.bazen iyi bazen kotu olamaz.benim icin siyah ve beyaz vardır(besiktaslıyım ama sebi bu degil:))isin icine griler girmeye basladıgında kendimi kandırmaya basladım demektir.

• sirketin hisselerini motorola alırsa belki kalite anlayısları artar?
  • Ben 1 milyar meselesinde güvenememekten bahsetmiştim, İnsanlar diken üstünde, şimdi ne olacak diye. Bu olaylar ortaya çıkmasaydı, yada birileri tekere çomak sokmasaydı, nereye kadar gidecekti bu düzen. Ben doydum yeter mi diyecekti. Telsim ve internet meselesi ise; bu hizmeti ben zorla almıyorum ki bu onların bir servisi. Yani çalıp çırptığım yok. Ayrıca ben de seninle aynı düşüncedeyim, söylediklerine aynen katılıyorum. Muhakkak ki tepkimizi ortaya koymalıyız. Bunu ifade etmeliyiz, icraata dökmeliyiz ama nasıl?
  • kalite anyayısı artar da bizim gprs de gider:).zaten bu zamana kadar devam etmesi de sadece "musteri kazanmak"amacıyla.biliyorsun,ayselcilerin hepsi buraya kaydı.bir anda 200-300 bin abone yabana atılacak birsey degil.
    yoksa cep avantaj,cep to cep yok bilmemne..bunların hepsinin hikaye oldugunu kendileri de biliyorrdur sanırım.millet "turkcell"diyor baska birsey demiyor zaten.aria ve aysel daha avantajlı oldugu halde.altyapı da saglam aslında ikisinde de ama alıskanlık mı yoksa baska birsey mi? cozemedim hala.
  • Tabiki de alışkanlık. Aslına bakılırsa telsim çok iyi bir strateji izliyor. Önce müşterinin ayağı alıştırılır. Bu camiadan ne kadar müşteriyi kendi saflarına çekebilirse o kadar iyi. Turkcellden neden vazgeçilmiyor çokmu kaliteli hizmet veriyor hayır peki nedir sebep? bence bağımlılık yaptı.
  • numaram değişmesin diye millet geçmiyor.
  • Elbette. O da büyük bir faktör tabi. Ama alışkanlıklardan vazgeçmek lazım.
  • Adam hiç mi hiç mecbur olmadığı halde off-shore'daki milyonlarca doları üstüne yatmak varken,kuruşu kuruşuna geri verdi...Siz daha 1 milyar fatura gelir mi diyin...Güldürmeyin adamı :)
  • Güven meselesi bu.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by salida</i>
    <br />karar siyasidir bunuda Bush yaptırmıştır kendisine uzan nı rakip olarak gördüğündendir yoksam Uzan ailesi tertemiz bir geçmişi olan yetim hakkı yememiş kimsenin 5 kuruşuna göz dikmemiş bir ailedir

<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

madem gecmisini bu kadar biliyorsun adamın,cukurova holdingi de bu adamın babasıyla karamehmetin babasının ortak olarak kurdugunu da,cocukluklarının beraber gectigini de bilirsin o zaman.
    karamehmetler hakkında atıp tutanınızı hic gormedim bu forumda.ilginc,uzanlarla ortak ol ve tamamen temiz ol.enteresan geldi bana biraz bu.
    yada kendimi kandırmayı pek sevmiyorum,sen ne dersin?

• Karamehmete gelince adyın doğanla karamehmet tayyip tarafından sıvazlandı neden mi çünkü onlar tayyipin rakipleri değildi.her konuda tayyiple uzlaşacak bir yapıya sahiptiler.Ama uzan en başından beri tayyipe karşıydı ki tayyipte ona.akp tek başına iktidara gelince imf yandaşları amerikanın izlediği stratejiyle hem abdyi protesto eden birinden,kendi ülkesinin en değerli şirketlerinin dolandıran amerikanın namını beş ğaralık eden birinden kurtulmak hem de tayyip önümüzdeki seçimlerde kendisine en büyük rakip olarak gördüğü uzandan kurtulmak için bu stratejiler izlendi ki çokta başarılılar.Tamam madem size göre karamehmet doğru dürüst bir insan gidin ondan bağlanın.muhalefeti bile yaparken adamın bağlantısını kullanmayın.Bir de off-shore hesaplar tefeci mantığıyla çalışır yüksek faiz verilir ama kaynagı belli değildir.Risk getiri katsayısı yüksektir.Uzanlarda parayı öderken tavşanoğlu hukuk bürosu %10 KOMİSYON aldı bunu da hatırlatayım.Sonuçta kim hırsız değil ki bu memlekette acaba kendine dönüp bir baksana.bakkala gidip bir şey aldığında hanginiz fişini alıyor.esnaf çoçuğu olan arkadaşlar gidin vergi levhanızı bir inceleyin asgari ücretliden daha az vergi verdiğinizi görün.Biz millet olarak çok kabahatliyiz ki uzan ve bunun gibilerini biz buralara getirdik.Tamam türk milleti asil çalışkan bir millettir ama şu son çeyrek asırdır gerçekten Atatürk'ün bize emanet ettiği türklüğün dışına çıkmışızdır.Uyan türk gençliği uyan çok zorlu bir dönemeç içerisindeyiz.Vahşi bir kapitalizmin ortasında ekmek kavgası içerisinde boğuşurken birileri bizi sömürmekte ağzımızdaki son lokmaya da göz dikmektedir.Biz burada uzanların tantanasını yapacağımıza atamızın gençliğe verdiği önemin %1 ini bu devlet verseydi şimdi hepimizin evinde adsl olurdu.Bilgi toplumu için herkes araştırmalar yapar yeni bir şeyler öğrenmek için çabalar dururdu.Atam uyanda gör gençliğe verilen değeri.

• İyi yazmışsın vesselam ancak. Katılmadığım hususlarda yok değil. Örneğin biz şu hırsız onunkini kullanmayalım, bu dolandırıcı bunu kullanmayalım, şu şöyle ,bu böyle diye eleme işine girersek ve onların ilgilendiği yerlerden uzak durursak nereden yararlanacağız? Senin söylediğin gibi hepimiz az çok dolandırıcıymışız. Eee hemde biliyoruz artık suçumuzu. Vergi bile kaçırıyoruz. Yapma kardeş yapma ,biraz insaflı ol, bizi suçlu yapma. Lütfen bilmediğimiz insanlar hususunda atıp tutmayalım. Ben seni tanımam sen beni tanımazsın. Nasıl bu millete bilmeden böyle yakıştırmalar yaparsın. anlaşılıyor, biraz dolusun ama bu millet ne helal süt emmiş insanları ortaya koymuştur. Onlara bari çamur atma.
  • o senin dediklerinden cok az kaldı maalesef biolog.
    nickinden anladıgım kadarıyla,universite bitirip biolog olmussun sanırım.okuyan insan da cogu zaman yalnız basına yasadıgı icin tek basına mucadele etmek zorunda kalır hep.gorduklerinden ve simdiye kadar cektigin zorluklar ve sıkıntılardan bayagı olgunlasmıs olman gerek.
    artık lafla,gazla islerin yurumedigini gormus olman gerekir.ortada gercekler var.ulkenin durumu var,simdiye kadar bu milletin cektigi sıkıntılar var.mutlu azınlıkların(olayı hemen milliyetcilige getirmeyin,kastettigim azınlıklar o azınlıklar degil.) oldugu bir ulkede bir suru mutsuz,ac,sefil,ayın sonunu getiremeyen insanlar,fırsatını buldugu zaman maalesef ve mecburen durustlukten cıkabiliyor.aslında cok fazla kızmamak gerek.cunku cektigi sıkıntıyı ancak kisi kendi bilir.
    sorun hep soyledigim gibi insanları buna zorlayanlarda,ahlaki cokuntuye zemin hazırlayanlarda.icinde bulundugumuz sistemi sorgulamamız lazım,yanlıslarımızı dogrulara cevirmek icin caba gostermemiz lazım.
    anlasıldı ki bu is boyle yurumeyecek.

• <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by firstsoldier</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by salida</i>
    <br />karar siyasidir bunuda Bush yaptırmıştır kendisine uzan nı rakip olarak gördüğündendir yoksam Uzan ailesi tertemiz bir geçmişi olan yetim hakkı yememiş kimsenin 5 kuruşuna göz dikmemiş bir ailedir

madem gecmisini bu kadar biliyorsun adamın,cukurova holdingi de bu adamın babasıyla karamehmetin babasının ortak olarak kurdugunu da,cocukluklarının beraber gectigini de bilirsin o zaman.

karamehmetler hakkında atıp tutanınızı hic gormedim bu forumda.ilginc,uzanlarla ortak ol ve tamamen temiz ol.enteresan geldi bana biraz bu.
    yada kendimi kandırmayı pek sevmiyorum,sen ne dersin?

kimsenin kimse hakkında atıp tuttuğu yok ben yalnızca açılan konular içinde bildiklerim ve inandıklarım doğrultusunda yorum yapmışımdır
    forumda karmehmetlerle ilgili bir konu açılmış olsaydı orada da yorumumuzu esirgemezdik zati ben karmehmetler iyidir diye yazan birinide görmedim formumuzda karamehmetler yalakaları olsaydı onlara da haddini bildirecek bir çok insan çıkardı herhalde

• firstsoldier haklısın benim hakkımdaki pek çok tesbitinde. benim kızdığım nokta iki lafla butun milletin silinip atılması. yoksa bazı ülke gerçekleri var. tv. yi açtığımızda ne zaman olağan bir gün geçirdiğimizi görüyoruz. yok böyle bir şey. herzaman kargaşa ortamı. her zaman sıkıntı. ama öyle laflara karnımız tok olmalı. almamalıyız. varsa gıcığın birine yaz onu. siz hepiniz dolandırıyosunuz demek yanlış.
  • Yanacaksınız GPRS artık yok diye göreceksiniz 56k modemle aylık kısıtlı ve pahalı bağlanmayı...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.