Şimdi Ara

TELSİM ELDEN GİDİYOR. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben yanmışım, dünya yanmış, sen yanmışsın. Allah yakmasın.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'>

kimsenin kimse hakkında atıp tuttuğu yok ben yalnızca açılan konular içinde bildiklerim ve inandıklarım doğrultusunda yorum yapmışımdır
    forumda karmehmetlerle ilgili bir konu açılmış olsaydı orada da yorumumuzu esirgemezdik zati ben karmehmetler iyidir diye yazan birinide görmedim formumuzda karamehmetler yalakaları olsaydı onlara da haddini bildirecek bir çok insan çıkardı herhalde
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

????????
    atıp tuttugu yok diyorsun ama bu uzanın dolandırıcı oldugu hakkında elinde delilin var mı?sen de duyduklarına gore yorum yapıyorsun ve herkes dolandırıcı dedigi icin oyle oldugunu dusunuyorsun.yanındamıydın kardesim insanları dolandırırken?rakiplerinin onu oyle gostermek icin yaptıgı bir komplo olamazmı(dikkat edersen oyle oldu demiyorum,olamazmı diyorum).adamın simdiye kadar veremedigi bir hesap yok.ha motorola olayını diyorsan,az bile yapmıs o amerikan p..lerine..
    ayrıca ortada bir dolandırıcılık var mı yok mu bunu ne sen ne de ben tam olarak bilemeyiz....

ben olayların hep iki tarafı olduguna inandıgım icin yazıyorum bunları.eger elinde somut delil yoksa yaptıgın "atıp tutma"olur.bilmiyorum buna sen ne isim verirsin."herkes suclulugu kanıtlanana kadar masumdur"sozu sana birsey hatırlatmıyor mu?

• yazdıklarında samimi isen(inanarak yazdığını sanmıyorum) benim sana diyecek bir sözüm olamaz

birde yok böyle bir ahlak anlayışı sakat bir düşünce "az bile yapmış o amerikan p..lerine.."
  • valla sizlerle artık tartısmayacagım,cunku sabit bir fikir kafanıza islemis.hep bozuk plak gibi aynı seyleri soyluyorsunuz.size iki soru sorup bir daha da bu konuyu acmayacagım.
    1-davalar iki uc sene once acılmasına ragmen,neden iktidarla surtusme icine girdiginde aniden ısık hızıyla sonuclandı?
    2-tayyip erdogan neden muhalefet partisi yerine secimde yuzde 7 oyalabilmis,parlementoda tek bir sandalyesi bile olmayan bir partiye yukleniyor?
    ahlak anlayısım konusunu da,"gozunu butun dunya uzerine sakat dusunceler icinde olan bir ulkeye kotu birsey soyledigimi savunan birinin sorgulayamayacagını dusundugum" icin uzatmayacagım.komik oluyor cunku bazen bu dialoglar.
  • her yazılana alakalı alakasız kimin atladığı ortada hani tartışmak istemiyorsun ya bu bir
    hani öğüt veriyordun ya hakaret etme diye sende etme bu iki
    ya bide daha önce yazdıklarınla acaip şekilde çelişiyorsun mesela daha önce başka konularda cem uzanın dolandırıcı olduğunu kabul etmişsin yazdıklarını aynen yazıyorum (hatta copy-paste)

(firstsoldier)
    yapmadıklarıyla uzan gibilerin onunu acmadılar mı?onlara cesaret vermediler mi?niye batı ulkelerinde uzan gibi adamlar yok?cunku ortaya cıkar cıkmaz kafaya "dank" diye indiriyorlar,kesiyorlar onunu.tabiki onlarda da gizli kapaklı yapanlar var ama kanunları cignedikleri adalet tarafından ortaya cıkarılınca isleri bitiyor.
    bizde ise "vay be ne dolandırmıs adam,helal olsun "diyenler bile var.
    bizdede uzanlar cıkıyor,aydın doganlar bilmemkimler cıkıyor ortaya,at kosturuyor,biz de mal mal seyrediyoruz.sonrada bize"koyun" deyince kızıyoruz

abi donunu alsınlar da telsime simdilik dokunmasınlar:)yani kablo veya adsl bizim buralara gelinceye kadar....

yok be abicim eger tayyip erdogan bu isi becerdi becerdi.yoksa millet uzandan bile medet umacak hale gelecek."denize dusen yılana sarılır"misali.bu yuzden "ciddi rakip olarak goruyor" diyorum.yoksa tabiiki uzana kalırsak vay halimize.uzatır hepimizi:)

bunları sen yazmışsın ben değil hadi arkadaşım yolun açık olsun buda üç

• ben hep sistemi elestiriyorum arkadasım,olayı kisilere indirgemiyorum.basmadı mı hala kafan bunu?bu dort...
    ayrıca postlarımı madem bu kadar iyi takip ediyorsun,uzanı hicbiryerde ovmedigimi de anlaman lazım.neden takip ettigini anlamıs da degilim.sırf"hah.nasıl oturttum lafı" demek icinse,mutlu olacaksan istedigin kadar altedebilirsin beni,problem degil:)... bu bes...
    arkadasım bu topicde ilk ne yazmısım "neden her fırsatta adam bizi dolandıracak deyipte hala telsim kullanıyorsunuz?".bunun bana ters geldigini soylemeye calıstım."protesto edin,hattı kullanmayın o kadar korkuyorsanız" dedim.bu altı...
    dikkat edersen "adamın dolandırıcı oldugunu belirten bir delilin var mı?"diye sormusum.adamın her fırsatta dolandırıcı oldugunu anlatan topicler acmak baska birsey,ne mal oldugunu az cok tahmin etmek baska birsey.cıkıpta "o dolandırıcı,adi,vurun abalıya...."demem.ancak "bu tip olaylarda suclu sadece kisiler degil,asıl kabahatli olan icinde bulundugumuz duzendir"derim.her zaman da bunu soyledim.ben fikrimi de soylerim ama,ulkedeki butun problemlerin kaynagının uzan olmadıgını da anlayacak kapasitedeyim.insanları devamlı afise etmek dogru birsey degil.bu yedi...
    bu geyik nereye kadar surecek?yanlız benim degil,seninde hatta ulkeminde yolu acık olsun..bu da sekiiiizzz

ha bunları da sadece olayı "benim kisiligime"dondurdugun icin yazıyorum.

• <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by FreeStyla</i>
    <br />Gorcen mi? Neyi gorcen?
    Ağlıycaklar mı sence gprs gitti diye?

bılmem artık sende kullandıgına gore belkı aglarsın yanı 5 mılyon baska 250-300 tl baska
  • (firstsoldier)
    arkadasım bu topicde ilk ne yazmısım "neden her fırsatta adam bizi dolandıracak deyipte hala telsim kullanıyorsunuz?".

ben hiç bir zaman böyle bir anlama gelecek bir şey yazmadım hatta telsim=neidüğübelirsiz gibi açılan konularda telsimin verdiği gprs hizmetini savundum,zaten telsim hattından dolayı cem uzanın kendisini dolandıracağını yazıp hala o hattı kullamak aptallıktan başka bir şey değildir
    ben bu hizmetten memnunum ve kullanıyorum diye cem uzanı sevmek zorunda değilim nasıl amerikan .....vs gibi sevmediğimiz ülke ve firma ürünlerini kullanıyorsak bunu da kullanabiliriz eğer verilen hizmetten memnumsan kullanırım

(firstsoldier)
    dikkat edersen "adamın dolandırıcı oldugunu belirten bir delilin var mı?"diye sormusum.adamın her fırsatta dolandırıcı oldugunu anlatan topicler acmak baska birsey,ne mal oldugunu az cok tahmin etmek baska birsey.cıkıpta "o dolandırıcı,adi,vurun abalıya...."demem.ancak "bu tip olaylarda suclu sadece kisiler degil,asıl kabahatli olan icinde bulundugumuz duzendir"derim.her zaman da bunu soyledim.ben fikrimi de soylerim ama,ulkedeki butun problemlerin kaynagının uzan olmadıgını da anlayacak kapasitedeyim.insanları devamlı afise etmek dogru birsey degil.bu yedi...

ben hiç bir zaman cem uzan hakkında konu açmamışımdır forumda da söylediğinin aksine cem uzanı övücü konular açılmıştır insanlarda tepkilerini koymak için cem uzan hakkında düşüncelerini yazmışlardır anlıyacağın kimse özellikle cem uzana hakaret edeyim diye koınu açmamıştır en azından benim bildiğim kadarı ile öyle.
    suçlu düzendir görüşüne katılmayan yoktur aksini iddia edende olmadı
    bu kadar soyguncu varken neden cem uzan,adam siyasete atıldı her yerde mitingler yapıp yolsuzlukların üzerine gidilmediğinden,eşitsizlikten ........vs gibi ahlaki konulardan bahsetti
    siyasete atılan her insanın hayatı en ince ayrıntısına kadar incelenir ne bileyim tayyip erdoğan,deniz baykal .......... hepsinin yaşamlarındaki en ufak hata afişe edilir bu böyle de olmalıdır ki kimleri desteklediğimizi bilelim
    ben cem uzanın temiz bir geçmişe sahip olmadığına inanıyorum somut bir kanıtımız olması zor ama en azımdan çevremde teleon olayından kazık yiyenler olduğunu biliyorum ve incelemeler devam ettikçe yeni kanıtlarda bulunacaktır

(firstsoldier)
    ayrıca postlarımı madem bu kadar iyi takip ediyorsun,uzanı hicbiryerde ovmedigimi de anlaman lazım.neden takip ettigini anlamıs da degilim.sırf"hah.nasıl oturttum lafı" demek icinse,mutlu olacaksan istedigin kadar altedebilirsin beni,problem degil:)... bu bes...

postalrını filan takip etmiyorum senin görüşlerini belirtiğin o konularda bende görüşlerimi yazdım dogal olarakta sen ve diğer yazı yazan arkadaşların yazılarını okudum e okuduğum yazılardan aklımda birşeylerde kaldı doğal olarak şimdi burda böyle bir konu açılınca ve alakalı olduğu için yeniden yazılanlara bakıp alıntı yaptım yoksa sen beni ... etmişsin veya ben seni ... etmişim kimin umrunda
    eğer öyle olmuş olsa

(firstsoldier)
    ben hep sistemi elestiriyorum arkadasım,olayı kisilere indirgemiyorum.basmadı mı hala kafan bunu?bu dort

bu gibi direk yazıştığın insanın şahsına yapmış olduğun hakaretlere aynı seviyede cevap verme gereği duyardım.

bir daha bu konu içinde başka yazı yazmıyacağım.

• eh nihayet yaa!!!
    bu arada "kafan basmadı mı?" lafını hakaret olarak mı aldın sen?
    pes ya!!!maksat elestirmek olsun. nereden neler cıkarıyorsunuz:)
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by salida</i>
    <br />karar siyasidir bunuda Bush yaptırmıştır kendisine uzan nı rakip olarak gördüğündendir yoksam Uzan ailesi tertemiz bir geçmişi olan yetim hakkı yememiş kimsenin 5 kuruşuna göz dikmemiş bir ailedir

ilahi alem adamsın +1

• <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by salida</i>
    <br />karar siyasidir bunuda Bush yaptırmıştır kendisine uzan nı rakip olarak gördüğündendir yoksam Uzan ailesi tertemiz bir geçmişi olan yetim hakkı yememiş kimsenin 5 kuruşuna göz dikmemiş bir ailedir

ilahi alem adamsın +1

• offff gene basladıgımız yere donduk yaw.yeteeeeeeer.ben bu topicten kacıyoruuuummmm....:)
  • valla ya hem telsim kullanıyor hem telsimi kötülüyor.ama suç bizde değil tabii.cem uzan insanlara güven vermiyor.
  • kullanacağız tabi .ayağımıza kadar gelen hizmeti tepecek değiliz.Koskoca bir Türk şirketinin sahipleri yüzünden bu hale gelmesi çok kötü.
  • ben cem uzanın cebinide degilde bizim bu gprslere bir sey olup olmamasını umut ediyorum.

Allah tüm gprs cileri korusun.
    Tamam tamam digerlerini de korusun:)
  • hadi cem uzanı anladıkda tayyip den ne istiyorsunuz. eğer umudunuz chp ise, şunu bilinki chp den bu ülkeye şimdiye kadar hiç bir katkı olmamıştır. Atatürk ün partisiyiz, biz Atatürkçüyüz gibi lafları faso fisodur. Evet chp yi Atatürk kurdu ama aynı chp yi yine ATATÜRK KAPATTI. niye kapattığını kendiniz öğrenin. biz söylersek inanmazsınız. Atatürk öldükten sonra tekrar nasıl açıldığını ve kimler tarafından açıldığınıda okuyun ve ibret alın. Atatürk ün kapattığı partiyi aynı adamlar nasıl açtı görün ve HALKIN Menderesi nasıl iktidara taşıdığını okuyun ve öğrenin. CHP bu milletin başına bela olmaktan başka ne yaptı. halk chp yi sevmez. sevmeside beklenemez zaten. chp iktidara geleceğine genç parti gelsin 10 kat daha iyidir. Ecevit chp den neden nefret ediyor. ve ecevit neden dürüst adamdır. neden ecevite dürüst adam denildi. cevap basit, çünkü mecliste birilerine BU MİLLETİN YAKASINDAN DÜŞÜN ARTIK, YETER, DİYE BAĞIRDI. şimdi ecevitin bu lafı söylediği kişiler YADA aynı zihniyet yine chp adı altında toplandı. onlara hayırlı olsun ama bir daha ALLAH BU MİLLETE CHP İKTİDARI GÖSTERMESİN. TAYYİP bu ülke için bir şans. cem uzan zaten hırsızın teki. zamanında imar bankası olayını hatırlayanlar olacaktır. milleti nasıl kandırdığını biliyoruz. ayrıca meydanlarda açtığı 1-2 fabrika ismi filan veriyorda o fabrikaları kim kapatmıştı peki. nasaş ı kapatıp 1000 kişiyi sokağa atan adamda cem uzandı. şimdi adını değiştirip standart alümiyum yapmış ve yeni iş yeri açmış. bu halk çok saf ya. ama ben cem uzanı değil en büyük tehlike olarak chp yi görüyorum. chp ikdarlarını okuyun ve öğrenin. dedelerinize sorun neler yaptıklarını.

• cem uzan hırsızın ve dolandırcının teki şimdiye kadar yakalanmadığı suç zaten. tayyip dürüst adamdır. kim ne derse desin. halkın arasından çıktı, halkı tanıyor ve adım gibi eminim bu ülke için gece gündüz çalışacaktır. baykal gibi artist değildir. laf salatası yapmaz. tayyip iş yapmayı sever.
  • eeee denize düşen usturaya sarılırmış
  • o söz daha değişikti.yılan olacaktı galiba..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.