Şimdi Ara

TELSİM GPRS 2 GÜNDÜR BERBAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar son iki gündür telsim den bağlanıyorum messenger ve ıcq açıldığı halde hiç bir web sayfası açamıyorum sorun sadece bendemi acaba.bu arada bolu dan bağlanıyorum.teşekürler

• Ben Çanakale'den bağlanıyorum.2-6 kb arası bağlantı var.Blmeme sana göre yavaş mı?
  • Biliyormusunuz GPRSe baglanmak için telsim hat ve 7210 aldim, forumdaki bu tip mağduriyetleri gördükçe vazgectim, nedir bu ya ,bir kerede ucuz etin suyu kara olmasın. Telsimi adam gibi GPRS hizmeti veremediği icin kınıyorum. reklamlara baksaniz bir sey zannedeceksiniz, birde işte bu tip buzdaginin görünmeyen kısımları var, reklamlarda ben hep kenardaki kismi izliyorum.
  • Walla burda canawar gibi.İzmir/Karşıyaka
  • bulunduğunuz yere göre değişiyor
    şansa kalmış benim burada (Eskişehir/Mahmudiye) ortalam olarak iyi 2-4 kb/sn falan bazende şahlanıyor yani şansa kalmış
  • bendede cok kotuydu
  • Bende yakkalış 10 gündür kötü idi
    Bir haftadır maillerle yazmadık laf bırakmadım
    Bugün nazar değmezse biraz düzeldi.
    En azından sinir krizi geçirmeden bağlandım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet ya, iki üç gündür özellikle de prime-time zamanlarda sürünüyor. En çok başıma gelen trafiğin durması oluyor. Gerçekten bir şans meselesi bu. Şimdi MH'ni arasam biliyorum 2-3 gün için şahlanacak ama sonra yine aynı olacak. Valla 5 milyon kalsın, en kötü ihtimalle geceleri 3-4 arası DL yapılabiliyor. Eh sabahları da iyi kötü sayfaları açıyor. Ama ilk aldığım günlerde canavardı (2 ay önce)
    [byes][byes]
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by tosunpasa</i>
    <br />Biliyormusunuz GPRSe baglanmak için telsim hat ve 7210 aldim, forumdaki bu tip mağduriyetleri gördükçe vazgectim, nedir bu ya ,bir kerede ucuz etin suyu kara olmasın. Telsimi adam gibi GPRS hizmeti veremediği icin kınıyorum. reklamlara baksaniz bir sey zannedeceksiniz, birde işte bu tip buzdaginin görünmeyen kısımları var, reklamlarda ben hep kenardaki kismi izliyorum.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Telsim Gprs reklamını nerede gördünki olmayan reklama laf ediyorsun.
    Bence görmeden, incelemeden karalama yapıyorsun. Buradaki insanların birçoğu ben dahil gprs e Telsimden bağlanıyoruz

• çooook uzun uğraşılar sonucu (ortalama günde 3 defa mh lerini arayarak ve mail bombardımanı ile)6 gün sonra internet dünyasına kavuşabildim.ama ne kadar sürer bilemiyorum tabi
  • Bu akşam tekrar kötüleşti
    İlk 20 dk sonra kesildi.
  • evet 2-3 gündür kötü izmirdede akşam 12 den sonra hızlanıyo..
  • yaw burda (mersin/sanayi sitesi) geçen ayın 15 inden beri acayip şekilde kötü sayfalar çok zor açılıyor oysa daha önceler ne güzeldi bea eski günler...
  • Bizim burda Telsim cok az cekiyor ama genelde cok guzel ( istanbul/ tuzla )
    2-3 gundur bende nette cok yavaştı alt yapı caılşması olabiliri telsimde
    şimdi hızım cok iyi yani icq,mirc filan rahat acıyor ama bazem bayt 208 de kalıyor cıkmıyor onu nasıl yapabilirim bide bir program varmiş adı Ad-aware bu program pc deki interneti yavaşlatan gereksiz şeyleri bulup pc yi temizliyormüş kullanan varmi daha once [bgdnc2]
  • yine kafayı yemek üzereyim 2 gündür gprs sinyali alamıyorum.mh nin vrdiği cevap çok yoğunluk var ondan diyo.30 günün 10 günü gprs sinyali var 20 günü yok neredeyse .artık iyiden iyiye telsim gprs in batamak ta olduğuna inanmaya başladım.
  • ömrümüzü tüketti walla billa....ucuzsa ucuz kardeşim! yap zam ver adam gibi hizmet nedir bu ya her geçen gün işkenceye dönüşüo....öldüm bitim be...telefon da felaket yıpranio açıp kapatmaktan...o kadar yatırım yaptık artık geri de dönemioruz...bari kb usulüne geçse de biz de kurtulsak:)))
  • arada bir giriyorum daha dogrusu giriyormuyum bende bilmiyorum ama bir işlem bile yapamıyorum nedir bu rezalet yaw..
  • bugün 21 ekim..... ve gprs 4 gündür hala yok ....
  • 1 haftad?r keçiörende gprs berbat . ilk 30 saniye iyi. sonra veri transferi kesiliyor. gece 4 te anca do?ru düzgün girebiliyorum !! üffffff
  • 21.10.2003 tarihi itibari ile gprs sinyalleri dakka başına bi gidip bi geliyor geldiği zamanda veri alışverişi sürekli değişiyo yani anlayacağınız sorun yaşamaya başladım
    uzun süredir böyle sorun yaşamıyordum kendim nazar değdim herhalde
    mahmudiye/eskişehir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.