Ankarada yaşıyorum. Gprs ile wapa ya da internete sadece gece saatlerinde ( 21:00 - 08:00 ) girebiliyorum. Gündüz saatlerinde ise "Şebekeye Ulaşılamıyor, Server Cevap Vermiyor , Hata Oluştu"gibi mesajlar alıyor ve bağlanamıyorum. Birkaç telefonda denedim sonuç yine aynı . Yani sorun şebekeden kaynaklanıyor heralde... Telsim Müşt. Hizm. arayıp söylüyorum , kaydınızı aldık diyorlar ama gerisi gelmiyor...
Benim merak ettiğim,durum sadece Ankarada mı böyle acaba ? Yoksa sizler de kendi şehirlerinizde problem yaşıyormusunuz. ?
Bulunduğunuz şehiri de yazarsanız sevinirim...
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
telsim wap ta bazen sorun yaşanıyor...ancak aynı anda yani o sıralarda internete girerken sorun görülmüyor...nedeni de farklı kanalları kullnaıyor olabilir ondan sanırım...wapı aynı anda gündüa çok kişi kullanıyorsa ....
dns ler belki işini görür
düzce genelde ben sorunsuz kullanıyorum. bir ara sayfa bulunamıyor. bağlantı koptu gibi sorunlar oluyordu. 2 haftaya yakın zamandır sorunsuz giriyorum gprs e. eğer sorun olursa da arıyorum gprs servisini en geç bir iki saat içinde düzeltiyorlar.
evet bazen bazlar askıda kalıyor arıyorsun reset denilen işlemi yapıyorlar hemen açılıyor ve ilk saatlerde hızlı bir şekilde bağlanılıyor....
baz istasyonunu alıp söylersen baza reset atarlar. gayet rahat bağlanırsın. sorun sürekli devam ediyorsa, mümkünse gece (hep aynı kişiyle konuşmak için) 5-10 kere ara. mutlaka çözerler :)