Şimdi Ara

TELSİME 1 HAFTA KALDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 yldır ne olacak denildi son duyumlara göre GPRS ücretinde bir değişiklik olmayacakmış

• abi bunun cevabını verecek tek yer müşteri hizmetleri bence. telsime 1 hafta kaldı deyince milletin yüreği ağzına gelecek şimdi
  • bak görürsünüz haftaya perşembe burası telsim topic leriyle dolacak
  • onceden her fatura donemınde bi asparagascı cıkardı bu ay nedense cıkmadı ınsallah hayra alamettir
  • Ya abi hala kesin bir sonuç yok.Böyle giderse zaten hiç birşey olucağıda yok.
  • ya zaten başından beri yok böle bişi. bu sonu olmayan bi döngüye girdi. TELSİM var oldugu sürece yani 15 yıl daha bunlar devam eder en az o da.. ama bişi olmayacak sonuçta. . .
  • Aynı tas aynı hamam..
  • merak etmeyin 1 ocaka kadar uzar min.sonrasında 31 mart sonrasında aaaa birde bakmışsınız ki 31 aralık 2004 olmus yani aynen devam derim.
  • bencede böööyle gider bu iş
  • ha bu arada biz telsim kullanıcılarıda bilgisayarın başında ha bağladı yok koptu data gelmiyor derken kafayı sıyırırız.
  • ben zaten gece gec saatlere kadar internette olduktan sonra yatınca gozumde yanıp sonen internet simgesindeki kutucukları goruyotun
  • ben zaten gece gec saatlere kadar internette olduktan sonra yatınca gozumde yanıp sonen internet simgesindeki kutucukları goruyorunu
  • aynen...sağ alt köşeye bakmaktan gözlerim kaydı.))..artık dial-up da kullansam ya da başkasının pcsinde de hep gözüm sağ alt köşedeki o simgede:))
  • GPRS cep telefonundan internete çok hızlı ve çok ucuz bağlantı teknolojisidir. GPRS le hiç bir ücret ödemeden sürekli internete bağlı kalabilir ve yalnızca veri alışverişi için ücret ödersiniz...
    Arkadaşlar bu yazı Telsim in sitesinden.. ne demek istiyorlar "yalnızca veri alışverişi için ücret ödersiniz" cümlesinden. Acaba.....?
  • bunlar işin hikaye kısmı yaaa[bandt]
  • Stello nun amacı belli telsim topici rating aldığı için
    saçmalayanlar kervanına katılmak istemiş hepsi bu.
    Ben de sandım ki kendisi telsime geçecek sevincini paylaşıyor!..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.