Şimdi Ara

Tema Konusunda [YARDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim bilgiseyar Windows7 home basic
    VE TÜRKİYE TEMASINI BİR PROGRAM SAYESİNDE Yükledim.
     Tema Konusunda [YARDIM]
    bu resimdeki gibi arkaplan resmini yapamadım ve bilgiseyarım veya dosyalarına bakarsanız Değişik ve bende öyle olmasını istiyorum Lütfen yardım ederseniz sevinirim
    _________________________________________________________________________________________________________________________________
    Msn:panik_olgu@hotmail.com
    Facebook:Olgu TC
    _________________________________________________________________________________________________________________________________
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoiceTank -- 8 Nisan 2013; 20:10:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: VoiceTank
    hocam öncelikle Stardock Icon Packager i indirip kuracaksın. program ücretli ama ücretsizinide bulabilirsin.
    daha sonra bu tema paketi lazım ( Türkiye ) .ip uzantılı tema.
    Icon Packager i çalıştıracaksın ve bu temayı seçeceksin bu kadar.
  • bu programın ücretsizini bulup linkini verirmisin hocam
    bende teması var bunun. sadece arkaplan ve dosya simgesini değiştiremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoiceTank -- 9 Nisan 2013; 19:27:49 >
  • ve ayrıca kardeşim indirdimde bu simgelerin iconları yok neyin kafasındasınız anlamadım gitii ya sadece icon acıyosa işime yaramaz tema paketinin hepsini uygulasın o
    yeter sinirim bozuldu yarım yamalak olmasın Allah Allah paket içinde exe var okadar iconlarını bul sıkıysa ne diyim başka türkiye temasının iconlarını dosyalarını full bul
    sıkıysa hadi
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoiceTank

ve ayrıca kardeşim indirdimde bu simgelerin iconları yok neyin kafasındasınız anlamadım gitii ya sadece icon acıyosa işime yaramaz tema paketinin hepsini uygulasın o
    yeter sinirim bozuldu yarım yamalak olmasın Allah Allah paket içinde exe var okadar iconlarını bul sıkıysa ne diyim başka türkiye temasının iconlarını dosyalarını full bul
    sıkıysa hadi

1. Kimse Sana Yardım Etmek Zorunda Değil. Ediyorsa Insiyatifine Kalmıştır.
    2. Burada Soru Sorarsın. Cevaplamak İsteyen Olursa Cevaplar.
    3. Verilen Cevapları Uygulamak Zorunda Değilsin. Fakat Saygı Göstermek Zorundasın.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sen Sordun Ben Cevapladım. .ip Uzantılı Icon Paketin Değiştiriyor bunu. ve bu temayı uygulamak için Icon Packager İsimli Programa İhtiyacın Var.

Program Paralı. Parasızdan Kastım; Crack'ini vs. bulabilirsin. Elimde Vardı İsteseydin verirdim. Fakat Şu Saatten Sonra Vermiyorum.

Forumda Paylaşımı Yasak Olduğu İçin PM atmanı Bekledim.

Onun Haricinde Diyecekte Başka bişeyim yok. Hadi İyi Forumlar.

• Programın Görüntüsüde Bu Şekilde.

Tema Konusunda [YARDIM]
  • Ya kardeşim 5 saatimi bu verdiğim resimdeki bilgiseyar resimleri gibi yapmak için uraştım bende onun .ip veya .icon yok exe var .exe googleye yaz windows7 türkiye - osmanlı teması
    diye direk çıkar indir içindekilere bak orda ne varsa bendekide o
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seçim konusunda yardım
    geçen hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.