Merhaba Arkadaşlar şu resimdeki Sol üst köşedeki yazıyı nasıl yapabilirim teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum.
quote:Orijinalden alıntı: The Snowy Man Merhaba Arkadaşlar şu resimdeki Sol üst köşedeki yazıyı nasıl yapabilirim teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum. Ben direk şu temayı sormak istiyorum eğer bilen varsa :)
quote:Orijinalden alıntı: nahege270 quote:Orijinalden alıntı: The Snowy Man Merhaba Arkadaşlar şu resimdeki Sol üst köşedeki yazıyı nasıl yapabilirim teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum. Ben direk şu temayı sormak istiyorum eğer bilen varsa :) Temada olabilir evet :)
quote:Orijinalden alıntı: The Snowy Man quote:Orijinalden alıntı: nahege270 quote:Orijinalden alıntı: The Snowy Man Merhaba Arkadaşlar şu resimdeki Sol üst köşedeki yazıyı nasıl yapabilirim teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum. Ben direk şu temayı sormak istiyorum eğer bilen varsa :) Temada olabilir evet :) Buldum Hocam Tema Adı Carla Search kısmına carla yazarken soldaki şeyde çıkıyor
quote:Orijinalden alıntı: nahege270 Kurmak için ne yapıyoruz yani hocam Cydia' da search'e "Carla" mı yazıyoruz tweak kurar gibi? Evet Hocam dediğin gibi olacak ama ben resimdeki gibi yapmayı beceremedim ?