değerli arkadaşlar, Üretimini yaptığımız ürünlerin web.de tanıtımını yapmayı ve sitemiz üzerinde (Bayi+plasiyer) kanallı satış yapmayı istiyoruz. Öncelikle b2b tarzı siteye ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. opencart wordpress altyapılarından hangisini öneriyorsunuz.
Açmaza düştüğüm, bulamadığım, ve asıl yardım istediğim konu ise, Alıcı veya satıcı girişi, müşterinin veya satıcının ürün seçimi+ müşteriye göre indirimli fiyat, sepete ekleme+order düzenleme, nakit, kartla ödeme, ödeme şekilleri de pekçok tema veya eklentilerle mevcut. sorunumuz, Anında peşin veya kartlı satış olamayan açık cari şeklinde olan ticaretimiz için, Ön muhasebe sistemlerinde olduğu gibi, order veya ft.ların C/H borç kaydı ile banka veya k.kartı-pos, direkt nakit, parçalı ödemelerini takip edebileceğimiz genel, plasiyer ve müşteri bazında Cari hesap takibi eklentisi bulamıyoruz. Arayışımız ön muhasebe c/h. eklentisi şeklinde diyebilirim. Ön muhasebe veya muhasebe programının entegrasyonu dışında direkt bir eklenti-modül arayışımız bulunmakta. Yardım ve bilginizi rica ederim.