geçmiş olsun. cana gelmemiş,mala gelmiş,bu iyi tarafı.
ancak bana biraz kazada sizin de suçunuz var gibi geldi. o anda hızınız kaçtı? önünüzdeki araca ne kadar yakındınızki,o araç birden kaçınca,siz yatağa çarptınız? otoyolda hız sınırı 120 km\h, varsayalım siz de 120 km\h ile gidiyordunuz,önünüzdeki araçla aranızda 60 mlik bir takip mesafesi olmalıydı.ha temde bu mümkün değildir,malum istanbul trafiği. trafiğin yoğunluğunu düşününce,kazadan kaçınmak imkansız gibi görülüyor,ama o kadar da yoğun olsaydı zaten zincirleme bir kaza meydana gelirdi Allah korusun. sorularımı cevaplayabilirseniz çok memnun olurum,biz de trafikte araç kullanıyoruz,bizimde başımıza gelebilir.
karşı tarafın ödeyecek durumu yoksa,sizin de hasarınızı kasko ödüyorsa,kasko ondan çatır çatır alacaktır parasını.mahkemeler,icraalar vs vs.
Bizim hızımız ortalama 110 120 civarıydı araçta zaten 5 kişi olduğumuzdan dolayı fazla hızlı gıtmıyorduk allahtan saat öğlen 11 gibiydide tem fazla yoğun diğildi zaten o anda yandan bi kamyon gelse muhtemelen kamyonun ön ızgaralarında pirzola olurduk ancak takip mesafesinde haklı olabilirsiniz cok yakın takıp etmesekte aramızda tahmini bi 50 mt felan vardıki onumuzdeki frene basıp sert bir sekılde saga gectiği için görme anımızda mesafe cok cok daha aza inmiş olabilir.Ancak söylemeden geçemicem önümüzdeki araç dikiz aynasından görmüş olucakki direk yanımızda geldiler bişeyiniz varmı diye sağolsunlar.Bir diğer konuda bizim sağa kaçma şansımız yoktu çünkü sagdanda araba geliyodu zaten biz savrulmaya başladıgımızda acı fren sesleri dönme dolabın içinden ble duyuluyodu
bu arada aracın kaporta hasarıda bugun belli oldu 12 milyar ancak bunun içine işçilik ve kdv dahil diğil.Mekanik daha belli diğil ancak dikkat ettiğim kadarıylada araçta baya bi hasar var gibi duruyor.arka tarafa bakarken tamponun alt tarafı egzosu delip geçmişti ve direksiyonu ortalama 45 derece hareket ettirdikten sonra tekerlekler az bişey oynuyor.
quote:
Orjinalden alıntı: chnchn
bu arada aracın kaporta hasarıda bugun belli oldu 12 milyar ancak bunun içine işçilik ve kdv dahil diğil.Mekanik daha belli diğil ancak dikkat ettiğim kadarıylada araçta baya bi hasar var gibi duruyor.arka tarafa bakarken tamponun alt tarafı egzosu delip geçmişti ve direksiyonu ortalama 45 derece hareket ettirdikten sonra tekerlekler az bişey oynuyor.
caninizi sikmak gibi olmasin ama araciniz kesin perte cikacak ve piyasadaki en dusuk degerden size 3 ay sonra odenecek. ben olsam bu araci yaptirmazdim zaten cunku sasi egilmisse o araca guvenemem artik.
subatta basimiza geldi, seat ibiza; on kaput on tampon 1 far 1 camurluk, radyator dahil motorda bir sey yok birde airbag acilmis 18 bin lira masraf cikarttilar. (dogus oto kartal) , perte ayirip 19 bin lirayi elimize hala tutusturacaklar..
gecmis olsun tekrar
hehe zatn cettaya 40tan fazlasını veren gormedım :DD gormıyımde
quote:
Orjinalden alıntı: hakaniko
quote:
Orjinalden alıntı: NİTROUS666
geçmiş olsun
burası türkiye dedirten bir olay daha
2-3 gün öncede sarıyerden cıkarken hacıosman bayırı var alt gecit var oraya girerken sol şeritin tam ortasında yastık minderler varya kadife gibi hani eski tip yolda duruyordu zor yırttık yani...
türkiye işte ne zaman ne olcağı belli olmuyor
Birşey duydum doğrumudun bilmiyorum. Hacıosmanın üstündeki tüneldeki ışıkların açıları yanlışmış diye birşey duydum. göz alıyor. acaba doğrumudur.
doğrudur özellikle gece gecince hissediyorsun göz alıyor nasıl yaptılarsa
zaten orası yapılmadı yapılmadı vermişler bir takoza ihaleyi en son 6 aylık iş 2 ayda yapıldı yine ayni yol bilen bilir maslak tarafından gelirken tarabya ya saptığında tabelalar ağactan görünmüyor ve sapağa girdiğinde yol düz olması gerekirken orda yolun sağındaki fidanlığı daraltmakak için yolda sol sağ yapıyorsun ve kaldırma cok yaklaşıyorsun gecerken
yani anlıcano yapılan yol at gecitte dahil bir dünya yanlışla dolu.....
Siz kaskodan paranızı alırsınız. Sonra kasko sizin aracın parasını diğer kişiden dava yoluyla mutlaka tahsil eder. Bu da ağır bir ceza olur sanırım. Ama bence ehliyetsiz araç kullanıp kazaya sebebiyet vermenin cezası mutlaka hapis olmalı. Gerçi hiç bir ceza sizin çektiklerinizi ve yaşadığınız korkuyu unutturmaz. geçmiş olsun
Geçmiş olsun
geçmiş olsun .aynı şeyde [gerçi bizimki çekyattı :)] bizim başımıza gelecekti kardeşim eğer hızlı kullanıyor olsaydı.ucuz kurtulmuştuk.
geçmiş olsun, takip mesafesi çok önemli ancak istanbulda maalesef uygulanması imkansız. öndeki araçla aranı değil 60 metre, 10 metre açsan arkadan millet sıkıştırıp kornaya basa basa ittiriyor
geçmiş olsun.ne yazıkki sorumsuz cahil insanlar yüzünden bir çok kişinin başı yanıyor.
Ya kusura bakmayın kazanın ardından böyle bir yorum yapılırmı ama gerçekten krize girdim
ÖNÜMÜZE DÜŞEN ÇİFT KİŞİLİK YATAK SONUCU KAZA YAPTIK cümlesine öldüm gülmekten
Allah daha beterinden saklasın
quote:
Orjinalden alıntı: OverDrıve
Ya kusura bakmayın kazanın ardından böyle bir yorum yapılırmı ama gerçekten krize girdim
ÖNÜMÜZE DÜŞEN ÇİFT KİŞİLİK YATAK SONUCU KAZA YAPTIK cümlesine öldüm gülmekten
Allah daha beterinden saklasın
Ülkemizin kıymetini bilelim, Dünya'nın başka hangi ülkesinde bir forumda böyle bir cümle kullanılmıştır.
Kazayı yapan arkadaşım geçmiş olsun, kazaya sebep olan kişinin mümkün olduğu kadar hayatı burnundan getirin, onun yüzünden çok daha kötü şeyler yaşayabilirdiniz. Hem ehliyeti yok hem de taşıyacağı yükü adam gibi sabitlemeden trafiğe hatta otobana çıkıyor, hesabını versin, kıçı yatak, başı yastık yüzü görmesin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme