Şimdi Ara

Temel Bilimlerin Yükselişi... Geleceğe Dair Bir Umut Mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hayır aynı falan olmaz ki. mühendisler yine aselsanda roketsanda baykarda bilmem ne de işini bulur çok güzel şartlarda yaşayabilir. yurtdışına çıkmayı engellemenin mühendisliğe etkisi çok çok çok daha az olur temel bilimlere göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Hocam bu temel bilimler için gayet normal bir durum yurt dışına çıkmak iyi üniversite olduğu sürece zatem çok zpr değil dediğiniz mühendisliklerde de geçerli
    Temel bilimlerde de var olan bir şey ama büyük bir oranla da Türkiye'de araştırma olanaklarının çok kısıtlı olmasından kaynaklı. Bilim adına yapılan çok bir şey yok maalesef

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • matematik bölümü 3. sınıfım. genel olarak baktığımızda ( yüksek puanlı bazı yerleri istisna kabul ediyorum ) matematik bölümü öğretmenliğin çok gerisinde kalıyor ve bir çoğu puanı yetmediği için formasyonla öğretmen olurum umuduyla bu bölümleri yazıyor. ülke şartları gereği bunu normal karşılıyorum. hele birde özel dersle öğrencilik yıllarında para kazanmaya başlayınca işin akademik kısmı çok geride kalıyor. ayrıca temel bilimlerin hepsi için söylüyorum kendi alanımızda iş yok denecek kadar az ülkemizde. ben hala umutla akademide devam edip araştırmalar yapmak istiyorum ama bakalım ülke şartları bizi nereye götürecek.
  • yüzbeşnet Y kullanıcısına yanıt
    evet ben de bu şok uğratıldım bir arkadaşım sayesinde. Sadece devlet üniversitelerinden veriliyormuş.
  • yüzbeşnet Y kullanıcısına yanıt
    Savınız çürüdü, demek ki Bilkent, Koç yazanlar (bence diğer devlet üniversiteleri de) ilk 100 bursu için yazmamislar. Bu arkadaşların geleceğe yönelik baska planları var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çoğu özenti ve burs için giriyor. Özellere burs yok çünkü özeller zaten kendileri o kadar burs veriyor bi de devlet mi versin
  • Aberrant Warden kullanıcısına yanıt
    İlk 17-16 bine girmiş öğrenciler bu sene Koç %50 Matematik, Fizik yazmışlar. Hem iyi siralama yapip hem de %50 ücret ödeyecek adamlar "özentilikten" yazmislar öyle mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koç anadolu bursiyeri programı var çoğu ücretsiz okur onların. Evet ayrıca çoğu özentilikten yazıyor, youtubeda matematik fizik kanalları var altında yorumlar dolu ben de sizin gibi olmak istiyorum falan. Adamın tek yaptığı video açıp zor matematik soruları çözmek
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.