Şimdi Ara

temiz 2011 linea buldum alıncak yorumlarınız (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizde satiyoruz 2011 kaza boya yok 1.3 mutijet 30 binde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakebig

Arkadaşlar bu gün itibari ile sıfır km symbol aldım 1.2 16v joy modeli gümüş gri renk arac anahtar teslim 41 bin tl eski müşteri olduğumuz için 35.300 tlye aldık sizcede böyle daha mantıklı değilmi

o kadar ındırımı nasıl yaptılar sartları nelerdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: OguzDURSUN

Bizde satiyoruz 2011 kaza boya yok 1.3 mutijet 30 binde

nerde arac
  • Zaten kampanya vardi 72 saatligine benzinli butun araclarda 1000 tl indirim bizde gittik eski musteri oldugumuz icin 2000 bin tl daha yaptilar sonra satici mudurle konustu 35e biraktilar stepnede hediye ruhsat masrafida yokmus trafik sigortasinida yaptik yalniz beyaz renk olsaymis 34e kadar dusebilirdim dedi metalik gri kalmis o yuzden 35.300 aldik renk seciminde 1000 tl fark var pazartesi yada en gec cuma elimizdeymis milletin hurdasina 30 verecegime 100 bin km garantili sifir alirim daha iyi az daha para olsaymis clio alcaktimda onun bagaji cok kucuktu birde dizel alicaklara tavsiyem yillik 15 bin km yapmiyolarsa almasinlar servis masrafi ve bakimlari cok yuksek maliyetli

• quote:

Zaten kampanya vardi 72 saatligine benzinli butun araclarda 1000 tl indirim bizde gittik eski musteri oldugumuz icin 2000 bin tl daha yaptilar sonra satici mudurle konustu 35e biraktilar stepnede hediye ruhsat masrafida yokmus trafik sigortasinida yaptik yalniz beyaz renk olsaymis 34e kadar dusebilirdim dedi metalik gri kalmis o yuzden 35.300 aldik renk seciminde 1000 tl fark var pazartesi yada en gec cuma elimizdeymis milletin hurdasina 30 verecegime 100 bin km garantili sifir alirim daha iyi az daha para olsaymis clio alcaktimda onun bagaji cok kucuktu birde dizel alicaklara tavsiyem yillik 15 bin km yapmiyolarsa almasinlar servis masrafi ve bakimlari cok yuksek maliyetli

anahtar teslım 38500 fıyatı sembolu yalnız yakıtı cok fazla fabrıka verısı sehırıcı 7,9 lt/100 km 75 bg gucsuz motor hem de yakıt cok lpg taksan cekıs ıyıce duser keske yenı ı 20 alsaydın

• virgül tuşu çıkık mı?
  • 2011 model 100 bin de gayet normal. donanımını falan bilmem ancak fiatın motorları gayet uzun ömürlüdür. linea da peynir ekmek gibi sattı. aracı alsan 150 200 binde bile rahatlıkla satabilirsin. beklentilerini karşıladıktan sonra her araba senin için güzeldir. bence alınabilir.
  • lineanın dızel ıcın yakıtı cok fazla dıger dızellere gore
  • evet lineaya 1.3 yetmiyo 1,6 dizel daha iyiymiş ancak symbol internette 38.900 diyor ama anhtar teslim 41 diyolar i20 içinde bu gün teklif almıştım 38 bin tl dedi yalnız araç çok küçük
    symbol fena değil yakıtta da yapıcaz bişeyler artık dizelle modelle arasında 10 tl fark var
  • Ben şahsen nerde Linea görsem sirket yada rent a car arabasi diyorum malesef Türkiye'de bu görünüm oluştu bu arabalar için. Yoksa kullanilir bir araba hoşta yani. Bu arada Chevrolet her ay 200-300lira piyasasi artan bir araba çekilme durumuyla alakasi yok 2.el satışların parça diyosan da Opel servisi bakıyor zaten. Ama Megane mı Linea mı dersen ben megane derim ama full olacak tabi ki

• Pardon Symbol almışsınız hayırlı ugurlu olsun ne diyelim. Begendiyseniz sorun yok

• Zczz22 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

Daha aracı kullanmadım hafta içi gelcekmiş kullanıp yakıt tüketimi ve diğer görüşlerimi yazarım
  • fakebig kullanıcısına yanıt
    Haberdar ederseniz sevinirim hocam beklerim, ben kiralamistim 5 gün 2015symbol yani beklentiyi karşılar cok fazla birsey beklemeyin derim ama dedigim gibi beklentinizi karşılar her şekilde

araç fiat palio lpgli.
    1.4 benzinli linea 38 bin. Imkanın varsa Sıfır faizli kredi kampanyası var. 10 bin Çek mis gibi Sıfır arabaya bin. LPG ile dizelinden az yakar.

• vetenes kullanıcısına yanıt
    symbol aldım 1.2 benzinli hem vergi avantajı var hemde 35 bin tlye aldım az yaksın yeter olmadı yedek lastik konulan yere lpg takılabiliyormuş satıcı öyle dedi kendisinde symbol heralde o öyle kullanıyormuş zaten yıllık en fazla 8-9 bin km bu da en fazla yapacağımız km lpgyi gerek görmüyorum bakalım hafta içi allahın izniyle elimizde olucak araç yakıtını ve diğer tüm bilgileri bu konu üzerinden belirticem
  • quote:

Orijinalden alıntı: fym2005

quote:

Orijinalden alıntı: OguzDURSUN

Bizde satiyoruz 2011 kaza boya yok 1.3 mutijet 30 binde

nerde arac

Ist bagcilar

• 1.3 Linea 2011 model 55 binde ilk sahibinden aile aracı olarak kullandım uzatılmış servis garantisi vardı ve 10 ağustosta sona erdi.Tüm bakımları serviste yapılmış olup kaporta bölümü olmadığı için tamponu başka bir yerde yaptırdım.Model değiştireceğim için şuan satışa çıkardım.sadece ön tampon değişmiş bugün biri alacaktı expertize koydu şanzıman yağ keçesi değişmesi gerekiyor hafiften yağ kaçırıyor dedi diye adam vazgeçer gibi oldu ve expertiz parasını ben ödedim.Bir usta ile görüştüm basit bir işlem ile hemen değiştiririz dedi ve P.tesi yaptıracağım.

Şuan araç aktif olarak satışta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLack3ds -- 23 Ağustos 2015; 4:28:20 >
  • quote:

symbol aldım 1.2 benzinli hem vergi avantajı var hemde 35 bin tlye aldım az yaksın yeter olmadı yedek lastik konulan yere lpg takılabiliyormuş satıcı öyle dedi kendisinde symbol heralde o öyle kullanıyormuş zaten yıllık en fazla 8-9 bin km bu da en fazla yapacağımız km lpgyi gerek görmüyorum bakalım hafta içi allahın izniyle elimizde olucak araç yakıtını ve diğer tüm bilgileri bu konu üzerinden belirticem

yıllık az km de yapacak olsan yarı yarıya lpg ıle gezmek varken neden benzın yenı araca da lpg takılması ayrı bı sıkıntı fabrıka verısı 7,9 olan arac gunluk hayatta en az 9 lt yakar bu da 45 krs eder yaklasık dayanamazsın benzıne gezmek ıstemessın bence ımkanın varsa sembolden vazgec lpg takasanda cekıs ıyıce bıtecek zaten 75 bg
  • bide şöyle düşenelim symbol 7.9 litre şehiriçi hyundai i20 şehiriçi 6.0 litre

i20 fiyatı en düşük model için 38.900 tl fiyat aldım

symbol fiyatı en düşük model için 35.300 tl fiyat aldım

symbol hacim olarak i20den çok daha büyük bagaj ve arka diz mesafesi çok iyi piyasayada nam salmış bir araç satmaya kalksam 1 hafta gider diye düşünüyorum

i20 dar bir araba symbolden biraz daha konforlu ve yakıttada iyi ancak yedek parça ve servis ücretleri renaulttan yüksek + fiyat olarak 3.500 tl daha yüksek

lpg olayına gelirsek 2000 tl en az bir ücreti herşey dahil olarak kaliteli bir lpgnin. symbole taktırsak hem performans düşücek hemde kendisini 2-3 yılda amorti edecek yalnız symbolde bagaj altında lpg için ayrılmış özel bölüm var lpg gözükmüyo bagaj küçülmüyo bu araç için güzel bir özellik ben aracı en fazla 4 yıl kullanırım diye düşünüyorum yakıtta da en fazla 8 lt görürüm diye düşünüyorum çünkü bunadan önce elimizde 1.4 2009 model 8 valfli symbol vardı full+fulldü yakıtta bizi çok üzmüyodu km başına 35 kuruş yakıyodu euro 4 motor vardı. şuankinde euro 5 motor+vergi avantajıda var tabi en önemlisi kullanıp somut verileri görmek.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.