Şimdi Ara

temiz 2011 linea buldum alıncak yorumlarınız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aşağıddaki aracı öneririm Linea dan daha iyidir hem daha düşük km de kolay kolay sorun çıkarmaz gibi görünüyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-fiat-bravo-1.4-t-jet-kaza-degisen-boya-yok-226973004/detay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakilisin volvo cok guzel arac hem saglam hem donanimli hemde kasasi guzel ama bizim millet alismis fiat-reno-ford alip 2 yil bindikten sonra satarken hemen satilsin istiyorum kuzende volvo vardi diyoki bu araclar uzun vadeli alicaksin en az 7-8 yil biniceksin meganede volvoyla ayni ozelliklere sahip 6 airbag falan her anlamda volvo renodan cok daha iyidir ama hemen satabilirmiyim sorun burda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakebig

Ben yanlis yazmisim

Linea 2011 model 100 binde active plas 29 bin
    Megane 2007 model 138 binde expresson 29 bin

Ikisi arasinda kaldim megane dolu bir arac motorda 1.5 dci 100 beygirlikten
    Linea 1.3 motor valla acayip kararsizim yarin gidip ikisinede bakicam megane biraz daha cekici duruyo ama hayirlisi tabi

Linea multijet ise bence alınabilir.
    Megane hb ise ben düşünmezdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: NamSalanAdam

Şimdi biri gelir kütük gibi araba alımmaz o der. Siz o arkadaşa ayıp olmasın diye f30 3.20d ilanlarına bakmaya başlayın.

Ulan

• quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

36 bin TL'ye 20 binde 2014 modelleri satılıyor. 100 bin km'de 2011 model alacağınıza biraz daha ekleyip temiz ve garantisi devam eden bir araç alın. 2014 model linea eski model focus'dan her türlü daha iyidir.

2014 model 20 binde o fiyata araba göremedim ben. Link gönderir misiniz?

• M.ERTEN kullanıcısına yanıt
    Firmalar her yıl yeni araç almak için ellerindekini çıkarıyorlar. Bir kaç hafta öncesine kadar bir çok araç bulunuyordu ancak şu anda sayısı çok azalmış. Ancak takip edilirse yine bulunur.

Örn:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-hatasiz-21.500-km-2014-active-plus-linea-213124836/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: O BİR HONDA SEVER

linea iyi ama en küçük kazada bile yamulması kötü bişey lada samaraya vurduk indik ladanın gram bişey yok bizim araba kaput kalktı çamurluk kaydı tampon far sizlere ömür ama kaput ve çamurluk değişmedi... parasının hakkını veren araçtır 1.4 fire almayın pişman olursunuz

2013 linea aracım var. Bundan 2.ay kadar önce arkadan mavi dolmuş vurdu. Okadar ileri doğru tepkime yaptı ki aha aracın arkası dağıldı kesin dedim kendi kendime. İndik baktık. Adamın ön tampon sağ taraftan kırılmış. Benim tamponda ise çizik var. Hadi buna ne diyeceksiniz?
    Arkadan vuran araç her zaman fazla hasar alır

• arkadaşlar bu gün gittim baktım megane expertize soktuk araçın bir sürü sorunu çıktı

1-3 lastik çürük
    2-klima arızası var
    4-arraçta 4 parça boya var(sağ ön çamurluk hariç sağ taraf komple boyalı)
    5-fren hidroliği bitmiş
    6-baskı balata değişcek
    7-dizel olduğu için enjektörler sorun var bu yüzden araç duman atıyor
    8-airbag arızası var
    9-hız sabitleyici çalışmıyor
    10-elektronik arızalar var ancak göstergelerde gözükmüyor
    11-direksiyon hidroliği yok
    12-fren balataları bitmiş

vede muayane süresi ve 10 bin bakımı gelmiş bunlarıda düşünürsek araçın fiyatı 28.500 anlaştık ancak astarıyla yaklaşık 33-34 gibi bir rakama geliyo
    galiba sıfır almak daha mantıklı 3 yıl muayene yok kafam rahat uyurum valla milletin hurdasıyla uğraşamam babamında kafasına yatmadı araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakebig -- 21 Ağustos 2015; 20:50:04 >

• Linea ve 30.000 TL
    Bu 2 kelime yanyana getirilemez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • salı günü 2013 ilk el 22000 km deki lineamızı istanbulda 35250 ye sattık haberiniz olsun diye yazdım..
    linealar hep şirket vs aracı km bilgisi muayene ve servisle desteklenmeyen aracı sakın almayın biz ikinci el alacaktık bundan dolayı milletin yalanından midemiz bulandı sıfır aldık..,

• 33.000 Tl rakamlara çıkacaksanız km az temiz linea bulunur.Aksihalde bu paralara dizel olarak km yüksek yaşı büyük araçlar alırsınız.
  • Temizse alınır fiyat normal.
  • fakebig kullanıcısına yanıt
    yazık günah. 2004 model aracım var daha 100bine gelmedi. 4 yıllık araç nasıl 100bin oluyor aklım hayalim almıyor. 2 gün sonra masraf çıkarırsa temiz arabayı görürsünüz.
  • leonidas26 kullanıcısına yanıt
    aralık ayını beklicem sıfır km benzinli bir araç alıcam biraz daha para biriktirip 2009 yılında sıfır symbol vardı perte çıkardık aracı ondan öncede bir sürü araç ben zaten acemiyim babamda araba sürmeyi sevmiyo yıllık en fazla 6-7 bin km yaparım benzinli daha iyi gibi hemde dizele göre masrafı az olur 3 yılda muayene yok 1.2 benzinli clio hoşuma gidiyo eğer aralıkta bir kampanya yapsalar 36-37 sevilerine düşse hemen alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakebig -- 22 Ağustos 2015; 0:00:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fakebig

aralık ayını beklicem sıfır km benzinli bir araç alıcam biraz daha para biriktirip 2009 yılında sıfır symbol vardı perte çıkardık aracı ondan öncede bir sürü araç ben zaten acemiyim babamda araba sürmeyi sevmiyo yıllık en fazla 6-7 bin km yaparım benzinli daha iyi gibi hemde dizele göre masrafı az olur 3 yılda muayene yok 1.2 benzinli clio hoşuma gidiyo eğer aralıkta bir kampanya yapsalar 36-37 sevilerine düşse hemen alırım

once bındıdrırler sonra yalandan ındırırler sımdıkı fıyatlara bıle alamassın aralıkta
  • leonidas26 kullanıcısına yanıt
    Aracin nedir hocam
    Dizelmi

• Dun tanidigim 2012 midel 80 binde hatasiz lineayi 30 bine almis

• O BİR HONDA SEVER O kullanıcısına yanıt
    Hiç linea ile kaza yaptınızmı bilmiyorum ancak yaptığım 2 şiddetli kazanın(biri zincirleme) ikisindende en hafif hasarı alan benim aracım oldu öyle ki ilk kazamda araç sollarken bir anda sinyalsiz ve sert şekilde soldaki sokağa dalmaya çalışan citroen aracın sol tarafına sert şekilde vurdum,karşı tarafın çamurluğu tamponu haşat oldu aksına kadar kırıldı ve lastiği yerinden koptu,benimse lastiğim patladı jantım biraz yamuldu ve çamurluğum eğildi,tutanak tuttuk yedek lastiğimi takıp devam ettim. diğer araç bir saat boyunca çekici bekledi. Bu kazanın daha hafifini symbol ile yapmıştık aracın karbüratörüne kadar girmiştik diyebilirim. Linea bir BMW,Mercedes değildir ancak kendi parasına ve yılına göre çok sağlam araçtır albea ile karıştırmayalım lütfen. Saygılar..
  • Hocam foruma linea sorarsanız alamazsınız antipati duyulan bir araçtır forumda, o fiyata dizel geniş araç alınır ve binilir. bende 2010 model emotion donanım aldım geçtiğimiz kış çok memnunum.

• Arkadaşlar bu gün itibari ile sıfır km symbol aldım 1.2 16v joy modeli gümüş gri renk arac anahtar teslim 41 bin tl eski müşteri olduğumuz için 35.300 tlye aldık sizcede böyle daha mantıklı değilmi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.