Şimdi Ara

Temiz İkinci El Kitap ve Güzel Bir Kampanya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimdeki kitapları aciliyetten satıyorum fiyatları bayağı ucuz tutacağım umarım ilgilenenler olur.

Yüzüklerin Efendisi Yüzük Kardeşliği - JRR TOLKİEN (1999 4 . Baskı)
    Mezarlık Kitabı - NEİL GAİMAN
    Sherlock Holmes Ölümle Randevu - Sir Arthur Conan Doyle
    Sherlock Holmes Tükeniş - Anna Katharine Green
    Medyum - Stephen King
    Kuşku - Jeff Abbott
    Tanrının Sol Eli - Paul Hoffman
    Aşkın Göz Yaşları 1-2 - Sinan Yağmur
    Yıldızların Konuşma Sanatı ve Diksiyondan Mikrofona - Özgür Çoban
    Frankenstein - Mary Shelly
    Sefiller - Victor Hugo
    Gora - Rabındranath Tagore
    Düşün ve Başar Muhammet Bozdağ

Evet beyler şuan satmak istediğim kitaplar bunlar aklımda bi fiyat var sizden teklifleride bekliyorum . Bunlar satmak istediğin kitaplarım bunun dışında kütüphanem oldukça geniş herhangi merak ettiğiniz bir kitap varsa onuda satışa sunabilirim .

Beyler ve Bayanlar bu ürünleri aldığınız takdirde içerisinde CS:GO , Terraria , GTA 4 Complete Edition , Left 4 Dead 2 , Garry s Mod , Unturned , Sniper Elite V2 , Orc Must Die 2 , Payday The Heist bulunan STEAM hesabı ücretsizdir .

Pazarlık yapabiliriz 60 tlden başlatıyorum .
     Temiz İkinci El Kitap ve Güzel Bir Kampanya Temiz İkinci El Kitap ve Güzel Bir Kampanya Temiz İkinci El Kitap ve Güzel Bir Kampanya Temiz İkinci El Kitap ve Güzel Bir Kampanya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrjaja44 -- 20 Temmuz 2014; 3:20:54 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Sefillerle Yüzükler efendisinin hali ne :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüzüklerin efendisi tam 10 senedir benim elinde bulunan bir kitap ve ondan öncede 5 senedir bir akrabamda paketinin içinde duruyordu bana verdi o kitap 15 senelik çok mecbur kaldığım için satışa çıkardım kimisi çok sever sayfaların sararmış olmasını bende onlardan biriyim o yüzden özellikle 1999 yazdım . Sefiller hakkında bişey diyemiyeceğim o biraz yıprandı (kapağı sadece) .

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bu kitapların yayınevlerini de yanlarına yazarsan sevinirim. asıl önemli olan şey o çünkü. her yayınevi kaliteli basmıyor kitabı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.