Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Temiz Nintendo Switch Lite + 128gb sd card + oyunlar Satın Al 31 Mayıs 2020 18:53 1 1 Temiz Nintendo Switch Lite + 128gb sd card + oyunlar 3 Ay önce yurt dışından aldığım ve sadece pokemon ile zelda oynadığım nintendo switch lite ımı içindeki oyunlar ile satmaya karar verdim.Evden çalışmaya başladığım için evde kullanmadığımı fark ettim ve boş duracağına satmaya karar verdim.Aldığım günden beri crystal case koruyucu ile kullandım, yani cihazda kılcal çizik bile yok.İçerik:Nintendo Switch Lite TurkuazNintendo Switch Crystal Case Koruyucu128gb 100mb saniye okumalı sd cardşarj aleti ve kutusuAyrıca içindeki dijital oyunlar:Pokemon Shield Zelda Breath of the WildLuigi's Mansion 3Bayonetta NBA 2K19Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 2100 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Steelseries Stratus Duo Wireless/Bluetooth Gamepad PS4 Pro 1TB + 2 adet DS4 V2 + Oyunlu Hesap + Rdr 2 kutulu Temiz Nintendo Switch Lite + 128gb sd card + oyunlar Crucial CT8G4SFS8266 8 GB DDR4 2666 MHz