Şimdi Ara

[SATILDI] TEMİZ RX 480 8GB FOUNDERS EDITION

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
3
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [SATILDI] TEMİZ RX 480 8GB FOUNDERS EDITION
    Kasım ayında topladığım sistem için almış olduğum RX480 8GB Founders Edition ekran kartımı satıyorum. Kartı bir çok kişi biliyordur zaten, aşağıda kendi kullanım deneyimlerimi anlatayım biraz.

Herhangi bir sıkıntısı bulunmamakta. Benden önceki sahibi termal macununu yenilediğini söylemişti. Kutusu vs. bulunmamakta maalesef.

Bu 6 ayda genellikle web browser ve biraz da oyun için kullandım(BF2042, Warzone 2, Forza Motorsport 7, ETS 2). Bilgisayarımı toplarken, para durumum iyileşince rx6600-6700 e geçerim diye idarelik almıştım zaten. Klasik blower fanlı ekran kartı, oyunlarda 75-80 derecelerde geziyor. 5 dakikalık Furmark testini de ekledim(03.05.2023)

Kart için istediğim miktar (SATILDI). İstanbul anadolu yakası elden teslim, diğer yerlere önce havale ardından alıcı ödemeli kargo ile gönderirim. Fakat kargo vs ile iki tarafından uğraşmaması(hem maddi hem de zaman adına) adına istanbul içi satış daha iyi olur. Hafta içi çalışıyorum bu nedenle mesajlara akşam geri dönüş yapabilirim. Kusura bakmayın şimdiden.

[SATILDI] TEMİZ RX 480 8GB FOUNDERS EDITION [SATILDI] TEMİZ RX 480 8GB FOUNDERS EDITION [SATILDI] TEMİZ RX 480 8GB FOUNDERS EDITION [SATILDI] TEMİZ RX 480 8GB FOUNDERS EDITION [SATILDI] TEMİZ RX 480 8GB FOUNDERS EDITION

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Sancaktepe Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hayırlı satışlar fanı 107% ye nasıl çıkardın kardeşim? [SATILDI] TEMİZ RX 480 8GB FOUNDERS EDITION 

[SATILDI] TEMİZ RX 480 8GB FOUNDERS EDITION
  • Fana üfledim :)

• Pm gönderdim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.