Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Temiz Sorunsuz.K750İ Satın Al 17 Mayıs 2015 20:03 1 1 Temiz Sorunsuz.K750İ Merhabalar başlıkta belirttiğim üzere k750i telefonumu kullanmadığımdan dolayı satılığa çıkardım.Kasası 5'6 ay önce w800i kasası ile değiştirilmiştir Yazılımda w800i yazılımı atılmıştır. Batarya sıfır 1 ay önce alındı.şarjı kullanıma bağlı 4 Gün gidiyordu.Telefonda hiç bi sorun bulunmamaktadır.Temiz bi şekilde kullanılmıştır.Tek sorunu Kamera tuşu çalışmıyor Kanımca. odaklıyor fakat fotoğraf çekmiyor.Başka herhangi sorunu yokdur. Yanında USB kablosu şarj cihazı batarya verilecektir. Tekirdağ MERKEZ ELDEN teslim yapabilirim. RESİM İSTEYEN OLURSA EKLERİM.UĞRAŞMAK İSTEMEDİM. ALICI ÇIKMAZ DİYE :) EFSANELER ÖLMEZ SADECE ŞEKİL DEĞİŞTİRİR. Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 50 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Tekirdağ Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Temiz Sorunsuz.K750İ LGA 775 CORE 2 DUO Temiz. Artılarıyla. ALINIK ROKR E8---ZN5---L9...ACİL.. NOTE 2 KASA ARANIYOR ÖN CAM DAHİL...
hocam çok güzel bir telefon bunu kullanmıştım daha sonra da k790i'ye geçmiştim almayı düşünüyorum aklımda bulunsun
Aynen hocam :) zamanın şekil telefonu Teşekkürler. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Temiz Sorunsuz.K750İ LGA 775 CORE 2 DUO Temiz. Artılarıyla. ALINIK ROKR E8---ZN5---L9...ACİL.. NOTE 2 KASA ARANIYOR ÖN CAM DAHİL...