Bildirim
TEMİZ TRANSFER LİG 2015 Şampiyon JOSE_GOKHAN (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
-
-
-
-
Arda hoca dünya kupasında ben hangi takımım ya? Birde devre arası tranfer dönemi ne zaman depayın 4 skill olduğunu görünce adamdan soğudum :) :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: isoleite736
Arda hoca dünya kupasında ben hangi takımım ya? Birde devre arası tranfer dönemi ne zaman depayın 4 skill olduğunu görünce adamdan soğudum :) :)
Nasıl 4 skill ya :) Transfer döneminde 5 skill diye basmıştım parayı, iyi ki bana kalmamış :D
Yalnız biz onun 5 yıldız olduğu zaman üzerinden yapmıştık takımları. Daha yeni düşürmüşler 4'e. Sen nasıl o update'e ulaşırsın bilemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cosuonjx -- 8 Şubat 2015; 12:32:28 > -
Dostum şimdi gördüm yazdığını,depayin 4e yeni düştüğünden hiç haberim yoktu benim ya :( o yüzden turnuva başlangıcında o günkü kadro güncellemesini yapıp bir daha ellemedik..bi bakayım onu onura sorayım olnadı transfer dosyası vs bişey atarız sana onu çekersin
quote:
Şimdilik maç yapma onura söyledim ayarlıcak transferleri,konudaki ilk mesajda yazıyor dostum takımlar ordan bakabilirsin
-
Hocam siz bana uptade yap dedinizya dün gerçi sizinde haberiniz olamaz sende haklısın ama 4e düşmüş adamdan soğudum valla :)) eğer çözümü varsa yapayım. Şuan beklemedeyim maç yapmıyorum
quote:
Hocam siz bana uptade yap dedinizya dün gerçi sizinde haberiniz olamaz sende haklısın ama 4e düşmüş adamdan soğudum valla :)) eğer çözümü varsa yapayım. Şuan beklemedeyim maç yapmıyorum
Milli takım maçlarını yap dostum,onur halledip atıcak sana dosyayı
Hangi milli takım benim hocam?
UEFA ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMESİ
TOPLAM SKOR PORTO 5-2 MARSİLYA
İki maçta da bağlantı koptuğu için ss yok -
-
-
haqan1988 hocam hem dünya kupasında hemde uefa kupasında birlikte eşleştik originden yazdım ancak geri dönüş yapmadınız uygun olduğun bi zamanı söylersen bana iyi olur 4 maç birden yapmamız gerekiyor çünkü haberini bekliyorum -
-
quote:
haqan1988 hocam hem dünya kupasında hemde uefa kupasında birlikte eşleştik originden yazdım ancak geri dönüş yapmadınız uygun olduğun bi zamanı söylersen bana iyi olur 4 maç birden yapmamız gerekiyor çünkü haberini bekliyorum
bu akşam 8 gibi eve geçerim eğer müsait olursan akşam yapalım maçlarımızı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowman88 -- 9 Şubat 2015; 17:40:06 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X