Şimdi Ara

TEMİZ TRANSFER LİG 2015 Şampiyon JOSE_GOKHAN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
2
Favori
7.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ilk maç,

TEMİZ TRANSFER LİG 2015 Şampiyon JOSE_GOKHAN

ikinci maç,

arkadasa tebrikler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• DK

Şili-Fildişi Sahilleri ilk maç asist yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnrbK -- 8 Şubat 2015; 2:55:22 >
  • dünya kupası Fildişi 0- 2 Şili 2.maç ssi,ilk maçın ssini onurbk koydu
     TEMİZ TRANSFER LİG 2015 Şampiyon JOSE_GOKHAN TEMİZ TRANSFER LİG 2015 Şampiyon JOSE_GOKHAN TEMİZ TRANSFER LİG 2015 Şampiyon JOSE_GOKHAN

• Lig 10. Hafta

Sneijder'ın yine yıldızlaştığı maçta buz gibi CSKA deplasmanından galibiyetle döndük.

TEMİZ TRANSFER LİG 2015 Şampiyon JOSE_GOKHAN TEMİZ TRANSFER LİG 2015 Şampiyon JOSE_GOKHAN TEMİZ TRANSFER LİG 2015 Şampiyon JOSE_GOKHAN TEMİZ TRANSFER LİG 2015 Şampiyon JOSE_GOKHAN TEMİZ TRANSFER LİG 2015 Şampiyon JOSE_GOKHAN

• Dünya Kupası

İtalya 3-2 Fildişi

TEMİZ TRANSFER LİG 2015 Şampiyon JOSE_GOKHAN TEMİZ TRANSFER LİG 2015 Şampiyon JOSE_GOKHAN TEMİZ TRANSFER LİG 2015 Şampiyon JOSE_GOKHAN TEMİZ TRANSFER LİG 2015 Şampiyon JOSE_GOKHAN

• DK

İtalya ikinci mac, Fildişi S 8 - 2 İtalya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnrbK -- 8 Şubat 2015; 4:22:45 >

• Arda hoca dünya kupasında ben hangi takımım ya? Birde devre arası tranfer dönemi ne zaman depayın 4 skill olduğunu görünce adamdan soğudum :) :)

• quote:

Orijinalden alıntı: isoleite736

Arda hoca dünya kupasında ben hangi takımım ya? Birde devre arası tranfer dönemi ne zaman depayın 4 skill olduğunu görünce adamdan soğudum :) :)

Nasıl 4 skill ya :) Transfer döneminde 5 skill diye basmıştım parayı, iyi ki bana kalmamış :D

Yalnız biz onun 5 yıldız olduğu zaman üzerinden yapmıştık takımları. Daha yeni düşürmüşler 4'e. Sen nasıl o update'e ulaşırsın bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cosuonjx -- 8 Şubat 2015; 12:32:28 >
  • Dostum şimdi gördüm yazdığını,depayin 4e yeni düştüğünden hiç haberim yoktu benim ya :( o yüzden turnuva başlangıcında o günkü kadro güncellemesini yapıp bir daha ellemedik..bi bakayım onu onura sorayım olnadı transfer dosyası vs bişey atarız sana onu çekersin

• quote:

Arda hoca dünya kupasında ben hangi takımım ya? Birde devre arası tranfer dönemi ne zaman depayın 4 skill olduğunu görünce adamdan soğudum :) :)

Şimdilik maç yapma onura söyledim ayarlıcak transferleri,konudaki ilk mesajda yazıyor dostum takımlar ordan bakabilirsin

• 8. Hafta

Galatasaray 3-1 İnter

TEMİZ TRANSFER LİG 2015 Şampiyon JOSE_GOKHAN TEMİZ TRANSFER LİG 2015 Şampiyon JOSE_GOKHAN TEMİZ TRANSFER LİG 2015 Şampiyon JOSE_GOKHAN TEMİZ TRANSFER LİG 2015 Şampiyon JOSE_GOKHAN TEMİZ TRANSFER LİG 2015 Şampiyon JOSE_GOKHAN

• aarda kullanıcısına yanıt
    Hocam siz bana uptade yap dedinizya dün gerçi sizinde haberiniz olamaz sende haklısın ama 4e düşmüş adamdan soğudum valla :)) eğer çözümü varsa yapayım. Şuan beklemedeyim maç yapmıyorum

• quote:

Hocam siz bana uptade yap dedinizya dün gerçi sizinde haberiniz olamaz sende haklısın ama 4e düşmüş adamdan soğudum valla :)) eğer çözümü varsa yapayım. Şuan beklemedeyim maç yapmıyorum

Milli takım maçlarını yap dostum,onur halledip atıcak sana dosyayı

• aarda kullanıcısına yanıt
    Hangi milli takım benim hocam?

• UEFA ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMESİ

TOPLAM SKOR PORTO 5-2 MARSİLYA

İki maçta da bağlantı koptuğu için ss yok
  • DK

İngiltere 1-3 Portekiz

Goller Ronaldo
    Asist Eder(2),Moutinho

Portekiz 2-2 İngiltere

Ronaldo (2)
    Asist Eder, Moutinho

TEMİZ TRANSFER LİG 2015 Şampiyon JOSE_GOKHAN TEMİZ TRANSFER LİG 2015 Şampiyon JOSE_GOKHAN TEMİZ TRANSFER LİG 2015 Şampiyon JOSE_GOKHAN TEMİZ TRANSFER LİG 2015 Şampiyon JOSE_GOKHAN TEMİZ TRANSFER LİG 2015 Şampiyon JOSE_GOKHAN TEMİZ TRANSFER LİG 2015 Şampiyon JOSE_GOKHAN

• 10. Hafta

Beşiktaş 0-1 QPR

Gol Taarabt
    Asist Neymar

TEMİZ TRANSFER LİG 2015 Şampiyon JOSE_GOKHAN TEMİZ TRANSFER LİG 2015 Şampiyon JOSE_GOKHAN TEMİZ TRANSFER LİG 2015 Şampiyon JOSE_GOKHAN

• haqan1988 hocam hem dünya kupasında hemde uefa kupasında birlikte eşleştik originden yazdım ancak geri dönüş yapmadınız uygun olduğun bi zamanı söylersen bana iyi olur 4 maç birden yapmamız gerekiyor çünkü haberini bekliyorum
  • transfer lig maçı real sociedad-schalke maçı dk 75de ostaki_borusunun oyundan çekilmesi ile yarıda kalmıştır malesef ss alamadım arkadaş çıktığı için şöyle bişi bulabildim(aşağıda) eğer başka bi şekilde bulabiliyosam belirtirseniz o şekilde de atabilirim bulamadım bir türlü başka şekilde normalde skor 3-2 iken 4.golü attım öyle çıktı arkadaş ama orda 4-1 yazıyor golleri : vela, depay(2), aubameyang atmıştır asistlerden sadece velanın golüne ortayı depay kesmişti. rakibin golleri ibrahimovicten geldi. böylede pek olmadı ama napalım arkadaş çıkınca malesef böyle uzun uzun yazmak durumunda kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 9 Şubat 2015; 16:34:43 >

• quote:

haqan1988 hocam hem dünya kupasında hemde uefa kupasında birlikte eşleştik originden yazdım ancak geri dönüş yapmadınız uygun olduğun bi zamanı söylersen bana iyi olur 4 maç birden yapmamız gerekiyor çünkü haberini bekliyorum

bu akşam 8 gibi eve geçerim eğer müsait olursan akşam yapalım maçlarımızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowman88 -- 9 Şubat 2015; 17:40:06 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.