Şimdi Ara

Temizlik kitleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lcd temizlik setleri ekrana zarar verir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uygun ürün ve kullanma talimatına uygun şekilde kullanırsanız zarar vermez.
  • dopac34 kullanıcısına yanıt
    Ürün onerebilir misiniz led icin mat ekran ve 1080p onemli mi bilmiyorum amsama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hiç kullanmadım bu güne kadar. Islak mendil ve eski bir bez işimi görmüştür, hafif sabunlu su ile ıslatılıp suyunu sıkınca nemli şekilde gayet güzel bir temizlik yapılabiliyor. İllaki ben kit alayım derseniz büyük mağazaların sattığı ürünleri gözden geçirebilirsiniz. Çoğu zaman kullanıcılar tecrübelerini not düştükleri için bir miktar fikriniz oloacaktır diye düşünüyorum. Mesela bu sitedeki Bu ürün için kullanıcı not düşmüş; "Almıştım ama bu kadar iyi temizleyeceğini düşünmemiştim, artık devamlı kullanacağıma eminim." . Umarım paylaşım faydalı olur, işinizi görür. Kolay gelsin.

• Ben hiç kullanmadım bu güne kadar. Islak mendil ve eski bir bez işimi görmüştür, hafif sabunlu su ile ıslatılıp suyunu sıkınca nemli şekilde gayet güzel bir temizlik yapılabiliyor. İllaki ben kit alayım derseniz büyük mağazaların sattığı ürünleri gözden geçirebilirsiniz. Çoğu zaman kullanıcılar tecrübelerini not düştükleri için bir miktar fikriniz oloacaktır diye düşünüyorum. Mesela bu sitedeki Bu ürün için kullanıcı not düşmüş; "Almıştım ama bu kadar iyi temizleyeceğini düşünmemiştim, artık devamlı kullanacağıma eminim." . Umarım paylaşım faydalı olur, işinizi görür. Kolay gelsin.

• Merhaba

Islak bez gibi alkol içeren ürünleri ben tavsiye etmiyorum 15-20 lira gibi fiyatlarla Mikrofiber bez ve temizlik spreyleri var mikrofiber bez kesinlik ekranlarda çizik bırakmayan bir ürün spreyle gayet iyi temizleniyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.