Şimdi Ara

Temmuz ayında en çok satılan otomobiller: Elektrikte Togg yeniden zirvede (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

İstanbul ve Ankara haricinde oturanlara hitap eden bir araç değil bence de yüzde yüz katılıyorum

Temmuz ayında en çok satılan otomobiller: Elektrikte Togg yeniden zirvede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 3 Ağustos 2024; 14:49:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Vergisiz satışlar onlar. Ağustosu görecez kesinlik için. Bence dibi boylayacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şuan araba alanların %90'ı maaşlı çalışan değil.

Çoğunluk faizden aldığı faiz geliri ile araba alıyor aylardır. Ülkede 100.000'lerce 10.000.000TL ve üzeri nakiti faizde olan kişi var.

• Çok merak ediyorum togg'un sıfır faiz kampanyasını kim finanse ediyor.

• Fark şurada togg isteyen bir hafta içinde aracını alabiliyor.

Tesla için ise aylarca bekliyorsun. Yani tesla daha az satmamış daha az teslim edilmiş.

• TSE de yaşanan bir sorun ! Sebebiyle Teslaların teslimi Temmuzda değil de Ağustosta yapıldı. O yüzden tescile yetişmeyen araçlar sayıya dahil edilmedi. Neyse sokaklar realiteyi gösterir yakında.

• Togg un satış rakamlarını tiggo 7 pro, tiggo 8 pro veya 3008 ile kıyaslayınca düşük kalıyor. İnsanlar fosil yakıt fiyatları yüksek olmasına rağmen hala bu modeller tercih etmeleri elektrikliye geçmenin erken olduğunu düşünmelerinin sebebi bence fakat yanlış şahsi fikrim

• LordSkeletor kullanıcısına yanıt

Tam aksine haziran ayında yüksek tesla satışı olmasının sebebi yeni çıkan tek motorlu modelin birikmiş siparişleriydi. Tekrar o sayıları görmez bence.

• Beni Chery şaşırttı. Şu an Teşvik belgesi ile birlikte hibrit modellerini getirse piyasada kimseye otomobil sattırmaz.

• mokinto kullanıcısına yanıt
    Peki Ankara dışında
    Mesela dığu ve güneydoğu da var mı bir servsi bir sc

• Togg severim ama başlık yanıltıcı olmuş bence hızlı okuyunca sanki Togg en çok satmış marka gibi anlaşılıyor bende ondan meraktan girdim alla alla nasıl dedim Renault Fiat vw demi geçmiş dedim satışlarda valla helal olsun yazıcaktım ki sonra okuyunca fark ettim elektriklide lidermiş..

Bu arada benzin , hybrid,dizel, otogaz lı kısaca içten yanmalı motor grubu genede piyasaya ortalama %93 satış oranıyla hakim ..

Bu satış rakamları bir şey gösteriyor yalnız .. onca sabah akşam dönen elektrikli araçların reklamları YouTube internet sitelerinde tanıtımlar çok popüler influcerlara verilen araçlar son 3-4 senemiz zaten içimiz dışımız elektrikli araç olmasına rağmen reklamlardan tanıtımlardan ötürü falan onca onca şeye rağmen halkta hala karşılığını bence bulmadığını gösteriyor .. Bulsa satış rakamları en az bana göre %40 -%50 olurdu …

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmoon34 -- 15 Ağustos 2024; 9:25:9 >
  • darkmoon34 kullanıcısına yanıt
    Başlıkta bir yanıltma yok aslında. Zaten "Elektrikte" diye belirtmişim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.