Şimdi Ara

Temmuz sonu Prag dan dönüş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 17 temmuz da, pegasus dan 40euro ya budapeste bileti aldım, fakat son dakika promosyonu olduğundan dönüşü daha planlayamamıştım.

Şimdi baktığımda ise Budapeste, viyana, prag, belki polonya yada isviçre gibi bir gezi düşünüyorum,fakat bayrama denk geldiğinden fiyatlar her ülkeden minimüm 500tl max 1500 tl :D

Kısacası dönüş biletinden ötürü ya gidiş biletini iptal edeceğim, yada sizin önerilerinize göre hareket edeceğim.

Misal pragdan trenle şuraya geç ordan türkiyeye dön, yada şu firmalara bak vs gibi önerilerinizi bekliyorum :)

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: mefairo

Merhaba arkadaşlar, 17 temmuz da, pegasus dan 40euro ya budapeste bileti aldım, fakat son dakika promosyonu olduğundan dönüşü daha planlayamamıştım.

Şimdi baktığımda ise Budapeste, viyana, prag, belki polonya yada isviçre gibi bir gezi düşünüyorum,fakat bayrama denk geldiğinden fiyatlar her ülkeden minimüm 500tl max 1500 tl :D

Kısacası dönüş biletinden ötürü ya gidiş biletini iptal edeceğim, yada sizin önerilerinize göre hareket edeceğim.

Misal pragdan trenle şuraya geç ordan türkiyeye dön, yada şu firmalara bak vs gibi önerilerinizi bekliyorum :)

Teşekkürler
    quote:

Orijinalden alinti: csungu

Merhaba arkadaslar, 17 temmuz da, pegasus dan 40euro ya budapeste bileti aldim, fakat son dakika promosyonu oldugundan dönüsü daha planlayamamistim.

Simdi baktigimda ise Budapeste, viyana, prag, belki polonya yada isviçre gibi bir gezi düsünüyorum,fakat bayrama denk geldiginden fiyatlar her ülkeden minimüm 500tl max 1500 tl :D

Kisacasi dönüs biletinden ötürü ya gidis biletini iptal edecegim, yada sizin önerilerinize göre hareket edecegim.

Misal pragdan trenle suraya geç ordan türkiyeye dön, yada su firmalara bak vs gibi önerilerinizi bekliyorum :)

Tesekkürler

Hmm. Biraz zor durumda kalmy?syn. Ryan Air'in sitesine bak Selanik'e o civarda bir yerlerden uçuyordur ya da direkt skyscanner'dan o bölgelerden Selanik'e uçak bak, uygun bir ?ey çykar. Selanik'ten de otobüsle 110-135 TL arasy 4 farkly firma var Ystanbul'a.

Gidemezsen de biletini 3 aya kadar iptal edip en azyndan vergilerini geri alabilirsiniz. Çok bir ?ey de?il, ama hiç yoktan iyidir :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.