Şimdi Ara

Temperli rgb Kasa tavsiyesi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam mesleginiz elinizde galiba ben daha öğrenciyim bütçeyi anca ayarladım yoksa custom felan bende yapardim 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir iyi haberim bir de kötü haberim var:
    İyi haber:
    https://www.sinerji.gen.tr/coolermaster-mastercase-h500p-rgp-usb-30-mid-tower-kasa-pmu407225
    Kötü haber:
    soğutması bayağı kötü benzer fiyattaki kasalara göre. Yeni bir versiyonu çıkacak önü cam yerine mesh olan, onu beklemenizi öneririm.
  • kingocd kullanıcısına yanıt
    Hocam benim attigim yeni versiyonu zaten :) h500p sogutmasi kotu olan.Cooler Master geri donusler dogrultusunda h500m ve h500p meshi cikartti.Ben de hakkimi h500m den kullanicam.Ustede 2 tane 20lik taksam nasil olur sizce?

• Yan profilinden h500p sandım, m'yi görmemiştim. Yanlış anlamadıysam ön ve üstte 2 adet 200lük fan ile geliyor zaten. Tam ne yapmak istiyorsunuz?
  • kingocd kullanıcısına yanıt
    Önde 2 tsne 20lik arkada 1 tane 140lıkla geliyor.Bende uste 2 20lik taksam araya(h150i pro) onunda altina 3 tane default gelen corsair 120lik taksam nasil olur 😀 yada o 3 default fani uste onun altina 3 tane 120lik rgb taksam efsane olmaz mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: AlihannAtas

Hocam sizin sistem hazir alabilirsiniz ve cok yakisir, simdiden hayirli olsun Ben de bir sistem topluyorum ama kasaya verebilecek max butcem 1000 lira.Çünkü yeni cikicak gtx 2080 sli yapicam.Ayrica rgb fan kiti felanda alicam para kalmiyor yoksa bende cosmosa bakabilirdim

Temperli rgb Kasa tavsiyesi ?

Bütçeniz 15-20k civarı mı? Hayırlı olsun şimdiden bu arada.

• Tessekkur ediyorum.Hocam 15k diyelim :).Islemci ve anakart 1000 dolara geldi diyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smalllbrother -- 19 Mart 2018; 20:54:52 >
  • quote:

Tessekkur ediyorum.Hocam 15k diyelim :).Islemci ve anakart 1000 dolara geldi diyelim

Çok iyi fiyat hocam. Amerikadan falan mı alıp geldiniz . Zamanında benim de Amerikada tanıdığım vardı, canon eos 70d modelini aşırı ucuz bir fiyata getirtmiştim. Keşke şimdi de olsaydı ben de lga 2066 sistem toplardım.

• Hocam abim Intel'de calisiyor 😀 Personel indirimi ayağına ucuza aldik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Meslek elimde hemde yilin 6-7 ayini amerikada geciriyorum :)
  • Hocam yerine abi diyecegim.Abi bende senin gibi olucam insallah ama yilin 11 ayi orda olmayi dusunuyorum.Ben senin gibi olsam yani duzenli gelirim olsa neler yaparim neler

• Insallah istedigin gibi olur dostum :) 1-2 seneye temelli tasinacak duruma geliyim bende olursan orda goruselim :)
  • Tesekkur ediyorum.Abi İstanbulda'yım suan ben universite 1.sinif daha .Senin gibi olmaya daha coook var

• Direk corsairın fanları rgb de yapabilirsin Phanteks'in fan bilmemneleriyle. Ben de var, yeterince iyi çalışıyorlar.
  • Coolermaster Masterbox 5 Lite RGB modelini önerebiliriz.
  • quote:

Tam bir kral hocam.Cıksin direk alicam yemisim 570x'i

Hocam bu kasa H500p nin bir gelişmişimi? H500p vardı benim aklımda da plastik olmasından dolayı eleştirilmişti. Bu nasıl merak ettim. Ayrıca h500m ve h500p mesh arasında ne fark var? Yeterli bilgi bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jakkoba -- 25 Mart 2018; 23:21:3 >

• Jakkoba kullanıcısına yanıt
    Evet hocam, geri dönüşler sonrası gelistirilmis 2.versiyon gibi düşünebiliriz.Bir de diğer rakip firmalarin kasalarınin her iki tarafi temperli camdı.Bu modelde de 2 taraf cam var ve ön, üst tarafları önceki modele göre daha iyi soguk hava alıp sıcak havayı daha iyo tahliye ediyor.Hocam şunu belirteyim 570x, h700i ve evolv atx kasalarınıda yakından takip ettim her testini izledim.Bu h500m hepsinden daha iyi olucak.Bana sorarsaniz tek sorunu on ve ust panel plexi olucak ama bu kasaya değer(aklımda dokunmatik tablet jelatinlerinden takmak var ).Bu kasayı almayan arkadaslar icin benim 2.favorim h700i'dir.Cünku icinde gelen smart box sayesinde rgb fanlari(5adet destekliyor) ve fanlarin devrini Cam programindan kontrol edebiliyorsunuz.

• Hocam H500p yi geçen aydı sanırım youtube da bir türk kanalı kutu açılışı inceleme tarzında bilgi içeren bir video yüklemişti. Ben kasayı gördüğümde aşık olmuştum.Sonrasında foruma yazdım H500p yi bu plastiğe 5 kuruş verilmez tarzında bir yorum görünce soğumuştum. Ama benim için albenisi çok yüksek.İçim gitmiyor değil. Bakalım yeni serileri gelsin. Birde H500m ile H500p mesh arasında ne fark var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jakkoba -- 25 Mart 2018; 23:35:23 >
    Mesh de onde izgara var m de kenardaki acikliklar(üst dahil) biraz daha buyutulmus.Soguk hava alma performansi birbirine yakin olacaktir ama sicak hava tahliyesinde m bir adim daha onde olacaktir.Ayrica m de güç kaynagı yeri aydınlatmalı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.