Tempestte oynuyorum, Bilenlerden yardım rica edicem. Ant Nest te "Doll Blader" "Sairon" isimli moblar var. Bunlarla ilgili ayrıntılı bilgisi olanlar,paylaşırsanız sevinirim.(HP,EXP,DROP,SPOİL v.b)
Not : yüksek bi yerden öldürmeye çalışan 3-5 arkadaş şikayet üzerine bann yedi.
Euehauh tempesta o yukardan kesme olayini benim arkadasim buldu bi kac kere denedik hatta ilk doll biss kestik dollda o kadar kestik ama orikarikon a grade mats dustu crendion var ilerlerde ondan bi kac kere hardener spoilledik ama bunlari yaparken 70+ 1 party 65+ 1 party yaptik bi propeth hatasina 18 kisi ole yatmişti bi spoiler cuce ayakta kaldi :D skeleton murder var ondan mithril alloy dusuo arrow dusuo bi de baya ilerde orc var gecen kestik bi kac tane ama bisi dusmedi bunlarda silah vea bashka bişi dusurmen icin butun gun orda kasman lasim ama emin ol kac party gidersen git 4-5 lvl dusersin eskiden 3-4 kişi gidioduk ama lance nin critical stunu calişiodu şimdi onuda bozmushlar girilmio dogru durust.. Benden tavsie paralyze buyusunu bozan bufferla bi de paralyz resisti olan 3-4 destroyerle girmen lasim aslinda cok sevkli ama bishop olurse sonucta eline lvl duşmekden bashka bişi gecmio.. Burda da ant nestin sonu gm ant nest eventi yapti bi kac gun once 150 kisi felam cekdi ayakta kalan olamdi herkesin yattigi bi an vardi 50 crendion traini yapti gm bu kadar insan barinamiosa burda buraninda bi anlami yok yane
Laa Kardelen senmisin....
Ben Recoo beaa (Sadangoyala)...
Evt ant nest event e bende katılcaktım ama ordaki moblar cok guclu dedim bosuna yatmayalım. O saironlar falan fazla bişey vurmuyoda o nebiçim defanstır yawww. vur vur gebermiyo bea...
(bu arada pk cılık oynarken bana pm atmayı unutma,,zati zor lvl alıyom artık+bishoplara bayılmaktan bıktım)
Ant nest için bişeyler yapılmalı. Kale savaşı Ant a girmekten daha kolay....
slm reco nbr abi ant nest bizden baska gelen yok yaf mileet cekiniyo :D zaten adam gibi biseyde dusuremedik gidipte lvl dusmeden baska bisey yok
Ama genede toplanıp biseyler yapmak lazım r ler cok fena yayıldılar
quote:
Orjinalden alıntı: twincept
slm reco nbr abi ant nest bizden baska gelen yok yaf mileet cekiniyo :D zaten adam gibi biseyde dusuremedik gidipte lvl dusmeden baska bisey yok
Ama genede toplanıp biseyler yapmak lazım r ler cok fena yayıldılar
Walla kardeşim çok ugrastım biraraya gelebilmek için,
3 türk bi araya gelemedik yawww..biri diyo bu varsa ben gelmem digeri diyo ben hiç gelmem. Ne kadar tripli bir milletiz. Tamam diyom herkes birbirinden özür dilesin yaptıkları için,herşeye sıfırdan başlasın herkes, sanki ilk defa görüşüyormuşuz gibi dedim...dedim dedim dinletemedim.koptum sonra. Lafta herkes gelirim ayagında,clan kuruldu, saglamda alliance bulduk ama kimse sözünde durmayınca kısa sürede dağıldık.
Yapcak bişey yok....
Tek yol var...Gelene +16 miracles beleş dersek gelmeyen kalmaz sanırım..
Aslan senol aga
Valla reco az kaldi bea adam gibi adam olsa 10 kiside yeteris baksana pazar gunu 1 th pk iki tanede koruyucusu bishop cusu dvc kesmedikleri kalmadi biz yapamasmiyis sanki yurek olacak abi bizimkiler korkuyorlar charlarımı reklam edemem ayagına benım ıcın farketmes valla toplanacaksak ben ve saglam arkadas toplanırıs dedıgınede +1 katilıyom +16 verces desek hemen gelırler bencıllık var abı bızımkılerde bencıllık hep kendılerıne olsun senol abı sanada katılyom abı bı zamanların bonkor clan baskanı abı sende cok dagıtırdın bea
Güzel günler göreceğiz inşallah...silkroad i biraktim cumartesi kastiende siage var ona katilicam...bir ikiş işim var sonra tempestde SaviourDude yi kasmaya devam Burn Baby Burn
quote:
Aslan senol aga
Valla reco az kaldi bea adam gibi adam olsa 10 kiside yeteris baksana pazar gunu 1 th pk iki tanede koruyucusu bishop cusu dvc kesmedikleri kalmadi biz yapamasmiyis sanki yurek olacak abi bizimkiler korkuyorlar charlarımı reklam edemem ayagına benım ıcın farketmes valla toplanacaksak ben ve saglam arkadas toplanırıs dedıgınede +1 katilıyom +16 verces desek hemen gelırler bencıllık var abı bızımkılerde bencıllık hep kendılerıne olsun senol abı sanada katılyom abı bı zamanların bonkor clan baskanı abı sende cok dagıtırdın bea
TomaDeadOne Tarih 14 Haziran 2006; 12:42:58 Güzel günler göreceğiz inşallah...silkroad i biraktim cumartesi kastiende siage var ona katilicam...bir ikiş işim var sonra tempestde SaviourDude yi kasmaya devam Burn Baby Burn
Yeni bir clan patlatıyom yakında,az sabredin. Alt yapıyı olusturayım. Clan adı : ShowNoMercy olacak.
Adından da anlaşılacağı üzere,görevimizi yapacaz...
Az bekleyin.......
Biz gene kendi ekibimizi geri toplayalım 10-15 kişi online cikartiriz...millete o kadar söyledik kimse iplemedi biz kendi bildiğimizi yapalım gelen gelmeyen gelmez...salla...
quote:
Orjinalden alıntı: TomaDeadOne
Biz gene kendi ekibimizi geri toplayalım 10-15 kişi online cikartiriz...millete o kadar söyledik kimse iplemedi biz kendi bildiğimizi yapalım gelen gelmeyen gelmez...salla...
+1907
Gelen gelir Gelmeyen gelememiş olur..
ya dediginiz yerde ne var? 15 kişiyle gitmeye çalisiyonuzda
dragonda boyle bişeyler varmi oralarda yuksek lvl li bir kişi bile görmedim hiç
Aynen senol abi ne varsa eski arkadaslarda var reco sen alt yapını yap abı ama okadar da uzun tutma bıran once yol alalım gıcık olmaya basladım
quote:
Orjinalden alıntı: necrovirus
ya dediginiz yerde ne var? 15 kişiyle gitmeye çalisiyonuzda
dragonda boyle bişeyler varmi oralarda yuksek lvl li bir kişi bile görmedim hiç
Ant nestte diğer serverlarda bildiğim kadarı ile sadece 20-30 lvl arası örümcek moblar var,birde Queen Ant falan.
Tempestte ; Ant mağarasından içeri 1 adım atıyorsunuzki Bismillah 1 Sairon 5 Sairon Doll + krandion Bu saydığım 7 mobu 1 clan komple gelse kesmeleri imkansız gibi normal şartlarda. Queen Ant a ulaşabilmen için bunlardan yüzlerce kesmen gerek. Haa dedinki tek tek çekip keselim Thunter ayarladık tek çekip keselim die,,amanın hepsi geliyo... Healcı bulalım dedik bulduk heal bastıgı anda direk healcıya hucum ettiler... En son biraz yüksek bi yer bulduk TH getirdi oraya feak attı,biz yukardan okçu buyucu hepberaber kestik çok zorda olsa. Sonra benim gitmediğim bigün biri şikayet etmiş,arkadaşları ban lamışlar,adil olmadığı gerekçesi ile.
İdda ediyorum Tempestte 2 clan birleşse Queen Ant ın yanına kesekese gidemez.(silent move suz) İçeri girebilenler oldu ben dahil (silent move sayesinde). İndikki yolda daha feci moblar var (bikaçında deneme vurusu yaptım :P). Araya berserker,malruk falanda serpiştirmişler. Bu mobların ne lvl leri belli ne dropları. Belli olan bişey varsa acaip defansları kuvvetli+hızlılar+birbirlerine çok yakınlar,bu durumda elimiz kolumuz bağlı ne kesebiliyoz ne bişiii... Sleepmiş,holdmuş abi herşeye great ressitleri var.. Konuyu daha açayım,Tek başıma Siegeye girsem daha iyi... Merak eden varsa gezdirebilirim tabii silent move niz varsa eğer Silent move niz yoksa bi arkadaşınızdan olan charını ödünç alın gelin gezdireyim. Bi tur 1kk adena....
reco valla her hafta sonu omerle gıdıyoruz th alıyorum Silent ilerliyom fakat mana molum yetmıyo
quote:
reco valla her hafta sonu omerle gıdıyoruz th alıyorum Silent ilerliyom fakat mana molum yetmıyo
Nie yetmio bea,aşağıya kadar iniliyo...Ben bnm Abyss ile indim ama BW light ile anca (lvl-56) Tabii yolu bilmiyosan yetmeye bilir. Lvl kaç? armor ne?... (Toma nie ceza aldı beaa...)
lvl 60 doom leather armor var yeterde biz biras takılyos yolda
senol aga kufur etmis baska bi konuda da ceza yemis
ya şu mob olayını bana tam anlatacak olan varmı
quote:
Orjinalden alıntı: kanookan
ya şu mob olayını bana tam anlatacak olan varmı
Hangi serverdasin bilmiyorum ama ben Tempestten bahsediyorum... Ant Nest i bilirsin sanırım,3 tane mağara girişi vardır orda ve hapsi aynı yere çıkar. O mağara girişinden başlarak en dibe kadar yollarda fıkır fıkır moblar var. Normalde o koydukları mobların yeri orası değil,ama nedense oraya koymuslar. Defansları cok kuvvetli.Eğer Tempestte oynuyorsan mağara girişini bul ve kapıdan şöyle bir bakın göreceksin,çok yaklaşma yazık olur...
Silent move varsa orda en kral sensin.Gez dolaş..
reco nun degi gibi defans manyagi cavarlar var hee canavara baktıgında lvl 60 uzeri ise sana yesıl beyaz hatta mor bile gözükebiliyo hemen sazan gibi atiliyon canavara ve 2 sn temizsin bende git 10 tane karik'e dal daha iyi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme