Şimdi Ara

Templar hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ben dotaya yeni başladım, templar assassin oynuyorum, hangi itemleri çıkacağımı biliyorum fakat nasıl iyi oynayabilirim bilmiyorum yardım edebilir misiniz?

• Yeni başladıysan Tempları oynama derim. Zira mid lane üzerinde oldukça aktif ve karşısındaki düşmanı domine etmesi gereken bir hero. Eminim ki takım arkadaşlarına sıkıntı yaşatmak istemezsin.

Ama build olarak söylemek gerekirse Bottle ile başlayıp runelar üzerinde hakimiyeti kurup, Phase bot - Deso itemlarını core olarak görebilirsin. Onun haricinde karşıya göre Manta, BKB ihtiyaçlarını karşılıyabilir. Mobilite olarak Blink ilk tercih olmakla beraber SB'yide düşünebilirsin.
  • PT-Dagger-Deso-Assault sırasıyla

Kombon şöyle q bas Dagger at adamın yanına w bas dal senden hızlıysa u da at slowlansın ama u nu ward olarak kullanmanda gerekli lanede gang yemek için kullanabilirsin runelere rosha falan atarsın eğer dalacağın adamın disable skilli varsa slow, hex, stun, silence q skillin seni korur ama yine de bkb çıkabilirsin.

Karşıda pudge, veno, viper gibi q'nun defansif tarafını hızlı kırabilecek herolar varsa çok tercih etme derim etsen bile onların o skillerini kullanmalarını bekle yada hi girme özellikle pudge varsa rot cooldownsuz çünkü

Edit: İmla hataları giderildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goblin Mind -- 15 Kasım 2014; 21:15:38 >
  • Benim için lane sıkıntı değil de, sonrası sıkıntı. Nasıl anlatsam bilmiyorum. Bi de SB Skull Basher mı?
  • birader bencede yeni başladıysan bi süre templardan uzak dur yada illa öğrenecem diyorsan ben birkaç tane oyun izle hem daha iyi bir fikir elde edinebilirsin.
  • Bottle çek. Phase Bootu bitir. Blink al. Deso çık. Sonrası sende. Damage ağırlıklı git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: köpekkedifare

Bottle çek. Phase Bootu bitir. Blink al. Deso çık. Sonrası sende. Damage ağırlıklı git.

Damage ağırlıklı hiç birşey söylenemez dota bu oyunun gidişatı hiç bir zaman belli değil,bkb siz build olmaz ayrıca linken bile olabilir templar için,oyununa picke göre .
  • quote:

Bottle çek. Phase Bootu bitir. Blink al. Deso çık. Sonrası sende. Damage ağırlıklı git.

sonra armoru yüksek olan karşı takım seni yere gömsün )))
  • Bottle-Phase-Drums-Yasha bitirdikten sonrasi sana kalmis. Domine ediyorsan Blink dusunebilirsin ama ozellikle Deso cogu lineupa karsi fazlaca gereksiz. Sahsen stat TA seviyorum ve saf damage buildlerini yanlis buluyorum. Skadi
  • quote:

Orijinalden alıntı: -şerafettin

Benim için lane sıkıntı değil de, sonrası sıkıntı. Nasıl anlatsam bilmiyorum. Bi de SB Skull Basher mı?

sb = shadow blade
    mobility için drum ya da dagger sbye göre çok daha işlevsel
  • Bi de ben ne çıkacağımı değil nasıl oynayacağımı sormuştum. Onun için yardımcı olur musunuz?
  • Runlere ve roshana ulti at. Ilk vuruşu meldle yapmaya çalış hem burst damage hem de armorunu dusureceginden sonraki vuruşların daha sağlam olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

quote:

Deso, ac niye çıkıyoruz ki zaten.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

quote:

Deso, ac niye çıkıyoruz ki zaten.

deso armoru düşük olanlara karşı daha etkili
    damage ağırlıklı dediğin itemler daedelus, mkb gibi itemlerdir, ac değil. ve adamı hızlı öldüremiyorsan blinkin fazla anlamı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nintendo. -- 16 Kasım 2014; 17:40:24 >
  • Az çok oyun stilin belli.Midde dagger alana kadar kas,rune bulursan gank git.Ultiyi vision için kullan.Lane'de refraction açıkken deny ile spill'leterek last hit almaya çalış.Deny ref'i bozmuyor.

pt-bottle-dagger aldıktan sonra(bazen dagger çıkmayıp yasha-bkb-manta da çıkabiliyorum) ilk itemin bkb.Bkb'den sonra artık ne istersen kasarsın.Deso düşük armorlu takımlara karşı iyi gidiyor.Yüksek armorlu sıkıntı çıkarabilecek takımlara pt-manta-bkb-fly gibi itemler alınabilir.Tamamen oyuna kalmış,fakat ta oynarken bilmen gereken tek bir şey var.Her dakika başında hp'nize bakmak.Dakika 15'ten başlayarak 900 can ile 7-0 giden ta'ların bir anda 7-7 olduğunu çok gördü bu gözler.Bu hataya düşme,hiç bir sıkıntı yaşamazsın.Bir de slark ve dark seer'a karşı seçme,çok can acıtıyorlar.
  • Yeni başladıysan bence Drow ya da Sniper kullanmalısın

• RahipDotaci kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım sniper oynama demişti onu oynayan oyunun amacını anlamıyormuş. Drow da çok basit.
  • -şerafettin - kullanıcısına yanıt
    Sen illa carry mi oynamak istiyorsun

• RahipDotaci kullanıcısına yanıt
    Evet ama takımda bir sürü carrier varsa earthshaker veya spirit breaker alıyorum.
  • -şerafettin - kullanıcısına yanıt
    İlk olarak spirit breaker zaten carry. 2. Olarak sniper ve drow yeni baslayanlar icin en iyi herolardan 3.olarak ise bir heronun kolay ya da zor olması gücünü dusurmez. Oynayamadıgın bir heroyu becerememektense drow alır isine bakarsin baska sorun varsa sorabilirsin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.