Şimdi Ara

Temple Run 2, Appstore'un en hızlı çıkışlarından birini gerçekleştirdi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen çok güzel bir oyun, derste açıp oynayacan
  • Bu arada 4 ya da 4S De oynayan arakdaşlar oyun nasıl ? Yeterince akıcı mı = 4S ile 5 arasında hiç fark yok değil mi ?

• Ipod touch 3 g de kullandim şimdide S2 hic bir oyun guitar hero rocuk tour gibi sarmadı . Ios oyunlari gercekten guzel ama umrumdami hYir pcde bf2 hitman oynamak varken telde oyunu ne yapayim

• quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

Ipod touch 3 g de kullandim şimdide S2 hic bir oyun guitar hero rocuk tour gibi sarmadı . Ios oyunlari gercekten guzel ama umrumdami hYir pcde bf2 hitman oynamak varken telde oyunu ne yapayim

Tabiki değil. Zaten zaman geçirmek için oynuyoruz, hiç Halo oynamaya benzer mi Temple Run ?
  • Arkadasimin ipadda oynadim hosumq gitmedi o iple kayma filan ama android e gelince denerim

• İlk oyun sanki daha iyiydi, ayrica rail rush cakmasi o maden bolumleri hic olmamış. Simdilik ipad'de oynuyorum android'e gelince s3'ümde denerim.

• Burayı yıkmış fandroidçiler

• Harika bir oyun olmuş, muhteşem!
  • Güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

Burayı yıkmış fandroidçiler

threadin tamamini okudum da, androidden bahseden kimse gormedim, ustune "haha, sizde yok mu, yaziiik" diye sacmalayan insalar gordum. pardon, birisi bizde ucretsiz, siz para veriyonuz demis. bu mu androidciler basmis olmasi? algida seicicilik bu olsa gerek ..
  • Bence bak altını çiziyorum bana göre iphone kız telefonu olduğu için eşime aldım, oraya çıkan oyunları onun telefonundan oynuyorum.
    Oyun da gayet güzel olmuş beğendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

elit ve zengin insanlar olarak yine herşeyi önceden oynayıp bitiriyoruz. fakir androidciler biz sıkıldıktan sonra anca kavuşuyor. ama üzülmesinler bir zengin olursa bizim klasımıza ulaşabilirler. şimdilik ucuz telefonlar kullanmaya devam arkadaşlar.

Boyle adamlar iphone kullaninca kendine bi halt zannediyo ve diger iphone kullananlarda androide laf sokuyo tamam bekleriz bi hafta ama en azindan boyle karakteri ezik insanlar yok android dunyasinde

• quote:

Orijinalden alıntı: anl_clk

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafirielit ve zengin insanlar olarak yine herşeyi önceden oynayıp bitiriyoruz. fakir androidciler biz sıkıldıktan sonra anca kavuşuyor. ama üzülmesinler bir zengin olursa bizim klasımıza ulaşabilirler. şimdilik ucuz telefonlar kullanmaya devam arkadaşlar.
    Boyle adamlar iphone kullaninca kendine bi halt zannediyo ve diger iphone kullananlarda androide laf sokuyo tamam bekleriz bi hafta ama en azindan boyle karakteri ezik insanlar yok android dunyasinde

o değilde adam zenginliği bir telefona 2000 lira verip onuda 24 ayda ödeyebilmek zannediyor gerçekten fakirlik insanı cahil yapıyor sanki blackberry Porsche dizayn kullanıyor haspam

• Birincisini oynayıp da ikincisini beğenenleri çok da anlamıyorum. Oyuna başlar başlamaz iki tane bugla karşılaştım. Temple Run'ın ücretsiz olarak yakalamaya çalıştığı başarısının maliyetini Temple Run Brave'de tutturmaya çalışmıştı. Herkes ”Imangi yaptıysa iyidir” diye saldırdı ve satın aldı. Hayal kırıklığı oluştu. Bu yüzden Temple Run 2'yi çok heyecanla karşılamadım açıkçası. Bu kesinlikle oyunun zorluk derecesiyle alakalı değil hatta Temple Run'ın böyle bir dokunuşa ihtiyacı vardı çünkü birincisinde achievement'leri bitirince oyundan sıkılıyordunuz. Genel olarak grafikler beğenilse de benim çok hoşuma gitmedi. Arayüzü yavaş gibi geldi. Yine de en sevdiğim oyunlardan biri olarak oynuyorum.

İçimde biriktirmişim =(
  • en sevdiğim oyun haline gelmiş durumda boş vakit öldürmek için iyi bir tavsiye
  • Oyunu çözemedim ya Subway Surf kadar eğlenceli gelmedi bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

elit ve zengin insanlar olarak yine herşeyi önceden oynayıp bitiriyoruz. fakir androidciler biz sıkıldıktan sonra anca kavuşuyor. ama üzülmesinler bir zengin olursa bizim klasımıza ulaşabilirler. şimdilik ucuz telefonlar kullanmaya devam arkadaşlar.

Ben Ankara'da yaşıyorum ve çalıştığım kurum Ulus'ta. Ankaralılar buradaki ortamı çok iyi bilirler. Orta Dünya gibi bir yer, bir tek Orclar ve Goblinler eksik, öyle bir insan profili var. Elitler kullanıyor dediğin Iphoneları kimler kullanıyor bir gör. Iphone'a tövbe edersin hatta akıllı telefona tövbe edersin :D

• Temple run candır.

• Videolarını felan izledim cidden çok iyi olmuş. İos'un uygulama kalitesi farkı ortada. Sırf şu yüzden iPhone ve Samsung Arasında gidip geldim fakat ihtiyaçlarımı s3 giderdiği için s3te karar kıldım fakat aklım hala iOs'ta :D
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.