Şimdi Ara

Temple Run 2, Appstore'un en hızlı çıkışlarından birini gerçekleştirdi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: thomask

quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

quote:

Ya siz manyak mısınız arkadaşlar? Adminlerden özür diliyorum ama söyleyecek başka bir kelime bulamadım... Ben hem Apple hem de Android telefon kullanmış biri olarak, aranızdaki rekabeti bir türlü çözebilmiş değilim.
    Ya arkadaşlar;
    1- Burası bir forum, burada böyle konuşamazsınız ! Buraya binlerce, belki milyonlarca misafir / üye geliyor... Onlar sizin bu saçma muhabbetinizi görüp okumak zorunda mı ? Konudaki cevap sayısını görünce içimden "ne güzel be, millet şimdi temple run rekorlarını falan paylaşıyorlardır, güzel bi' muhabbet dönüyordur..." dedim ve konuya daldım, dalmaz olaydım ! Bu ne ya?
    2- Burası forum, burada rekabet değil dostluk olmalı, olmak zorunda. Yoksa kullandığınız forumdan ne keyif alırsınız, ne de aradığınızı bulabilirsiniz.
    3- Yok onda android var, yok onda Apple var SANANE KARDEŞIM! İsteyen istediği aleti kullanamıyacak mı? Böyle saçmalık mı olur ? Özellikle Apple cılara söylüyorum, içinizdeki şu android nefretinden kurtulun. Firma olarak Apple ve Android düşman olabilir... Kullanıcılar da düşman olacak diye bi 'şey yok... Kendinize gelin ve burada sataşacak düşman değil, oturup adam gibi muhabbet edebileceğiniz, soru sorabileceğiniz, ortak oyunlar oynayabileceğiniz dostlar bulun...
    Çoğunuz beni takmayacak ama umarım yazım işe yarar ve bir daha forumda böyle bir şeyle karşılaşmam... :/

Herkese iyi forumlar..!

Ne yapalim can sikintisi....

Daha mantıklı bi' cevap beklenmezdi zaten sizden...

Neden bu kadar kafaya takiyorsunuz ki ?

Forumda nereye girsem android apple kavgası var bıktım...

Olur tabi. Adam tutup diyor. Google Market'd Apple Store' dam asagi degil diye. Sizce mantikli mi ?uygulama.arin yarisinin cop oldugu bir yerde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• adamlar oyunun tutacağını bile bile ücretsiz yapıyorlar, tabi maksat arka planda altın satarak para kazanmak ama ne bileyim, 1$ yapsalardı da oyun çatır çatır satılırdı diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.