Şimdi Ara

Temple Run 2 ile koşu kaldığı yerden devam ediyor (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
3
Favori
39.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadasin ip5 de oynadim cok guzel olmus oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

şimdilik 6milyon yaptım.Oyunda en yüksek seviyenin kaç olduğunu bilen var mı?

Level 10 bildiğim kadarıyla.
  • Level 8 de tıkandım kaldım arkadaş bir türlü ileriye götüremiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackchilina

Android'e 6 ay sonra çıkar herhalde.

Bir 6 ayda kasma problemleri için update gelir

ben temmuz ayındayım hala çıkmadı bize. takılıyormuş çözememişler problemleri.
  • Onceki oyuna gore atmosfer aydinlik cok daha eglenceli olmus ama bir yerden sonra insanin oynayasi gelmiyor

• Çin malı android tablet ile oynuyorum (Ainol Novo 10 Hero) Iphone 4 ile aynı Temple Run 2 performansını veriyor, hatta tablet daha hızlı çalıştırıyor diyebilirim. Ama Temple Run 1 için durum tam tersiydi. Iphone 4 ile akıcı ama tablet ile kasma vardı.
  • Temple run 1 cok daha eglenceli. Bunu ciktigindan beri 10 kere anca oynamisimdir Oyunda bir eksiklik var

• Arkadaşlar head start diye bir şey var o nedir nasıl yapılır acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam oyunu kapatip dh ye girdim ve bu konuyu gordum

-Oyuna biraz daha renk getirmeleri iyi olmus.Ama oyunda bir kere oldukten sonra bir daha oynamak istemiyorsunuz pek fazla.Pek sevmedim

-Sensorler su anlik pek iyi degil.Cok yavas olmasada ilk oyuna gore yavas hareket ettiriliyor adamimiz.

-Oyunda yeni olaraktan yer alti madeni gibi bir sey eklenmis.Guzel olmus ancak cok zor geldi bi anda.Paso telefonubsaga sola yatirmam gerekiyor.Dedigim gibi sensorlr su anda pek etkili degil.Umarim duzelir.

-Altinlarin rengi degismeli.Yer ile o kadar iyi kamufle oluyolar ki gormek cok zor oluyor.

-Powerups lari gormek kolay olsada yakalamak zor oluyor.Sadece bana mi oyle geldi bilmiyorum ama su ana kadar 6 miknatis gorduysem 4 unu kacirdim.

-Gem sistemi.Artik kanat yerine gem kullaniyoruz sanirsam.Gemlerde poweruplar gibi oyunda aliniyor.

-Dinamik kamera.Tam dinamik olmasada zaten zor goruyorum.renklerden dolayi.Bi dinamik kamera eksikti.Bosuna masraf yapmislar

Sonuc olarak biraz daha sadelik iyi olurmus.Gem sistemide pek hosuma gitmedi.Birinci oyuna tema yapip bi kac sey ekleselerdi daha cok hosuma giderdi

• Bir türlü sevemedim şu oyunu.
  • Temple run 2 1'e göre daha zor olmuş fakat haritanın çeşitliliği level ve gem sistemi gerçekten çok iyi.
    Karakterler az gibi geldi?

• Bir oyun bu kadar mi kendine bagimli yapar arkadas ya.
    1 i güzeldi 2 .si daha bi guzel ve heyecanli olmus "save me" ozelliginin de eklendigi cabası.
    Helede mekan 10 numara:))
    Tebrikler imangi...

• quote:

Orijinalden alıntı: jackchilina

Android'e 6 ay sonra çıkar herhalde.

Bir 6 ayda kasma problemleri için update gelir

Yaw he he.gif

• Bence pek olmamış sensör pek çalışmıyor özellikle madeni geçmek tam bir çile ayrıca yolun kıvrımlı olması hem yolu takip etmeyi güçleştirmiş hemde gözü yoruyor.bazende alması imkansız powerup lar oluyor köşeyi döner dönmez kafanın üzerinde kalıyor ve onu fark edip zıplayana kadar arkada kalıyor fena bir oyun değil ama temple run gibi bir efsanenin 2. oyunu böyle olmamalıydı

• quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

Level 8 de tıkandım kaldım arkadaş bir türlü ileriye götüremiyorum :)

aynen
  • Pek telefonda oyun seven biri olmamama rağmen çok hoşuma gitti, akıcılığı bence gayet iyi.
  • Sildim oyunu
    Goz yoruyo yav ilki daha guzeldi aslinda bunda kasmada olmuyo ama cidden ilki daha iyi bana gore

• Head startın ne olduğunu açıklar mısınız

• Kişisel rekorum

Oyun bence ilk oyuna göre daha iyi olmuş, atmosfer daha göze hoş olmuş, ayrıca grafikler de hiç fena değil böyle basit bir oyuna göre,

Scarlett Fox ve Boost powerup ı kullanıyorum, 5 levelim şu an, görevler sayesinde level atlandğını bilmiyordum bu nedenle pek lvl atlayamadım, Oyunda en zor yer tren raylı olan yerler sanırım, çok iyi refleks gerekiyor, bunun dışında ard arda hem engel,hem nehir vs çıkınca da bocalıyorum,

önerilerim: save me için olan elmas isteğini oldukça azaltın , shield olayı pek önemli değil gibi ,

oyuna sensitivity ayarı da eklenirse çok güzel olucak :)

• Head startı hala açıklamınızı bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.