Şimdi Ara

Temple Run 2 ile koşu kaldığı yerden devam ediyor (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
3
Favori
39.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ipadlerde hafiften kasma mı oluyor yoksa bana mı öyle geliyor
  • Sanırım sorun tek bende değilmiş.

Oyunda biraz tepkime ve kasmalar var. update gelmesi gerekecek.
  • Bende en ufak kasma veya tepkime problemi yok. Cihaz iPhone 5. Akiyor oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 4S'te sorunsuz çalışıyor, bu versiyonu ilkine göre daha çok sevdim. İçerik bakımından daha çeşitli ve görsel açıdan daha zengin
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackchilina

Androide 6 ay sonra çıkar herhalde. Bir 6 ayda kasma problemleri için update gelir

Çıktı çıktı rahat ol sen heyecan yapma.

• 4 'te kasıyor biraz
  • Bugün arkadaşın telefonundan oynadım. Daha güzel ve daha zor olmuş gibi geldi bana :D
  • Değişik olmuş.
  • Çok güzel olmuş bence.Grafikler de gerçekten müthiş. Kasma oluyorsa ayarı değiştirebilirsiniz.Ayrıca bugün yama geldi artık geri tuşu çalışıyor.
  • iosun gözünü seviyim:) android hem yavaş hemde uygulama bakımından daha geç takipte:)bu arada temple run 2 sağlam bir oyun:)
  • berbat olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

quote:

Orijinalden alıntı: Ben İnsan Değilim

Tespitim doğrumu bilmiyorum ama S3,HTC vs. gibi büyük ekranlı telefonlarda oynaması daha kötü.Kötü derken algılama sorunu yaşanabiliyor.Ama İphone 5 gibi ekranlarda iyi oynanıyor.

Benim kendi tespitim oyunun Android uyumluluğu zayıf. Android cihaz güçlü olsa bile oyun sıkıntılı çalışıyor. Denediğim cihazlarda durum böyleydi.

Ben galaxy nexus kullanıyorum şu anda hiçbir sorun yok tepkileri hızlı,açılış 7,8 saniye sürüyor.Herhangi bir kasılma da mevcut değil.Geliştirici cihazı olduğu için mi acaba?
    Bu arada oyun pek hoşuma gitmedi en iyisi ilk temple run.Braviayı da beğenmemiştim zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Redunay

quote:

Orijinalden alıntı: jackchilina

Androide 6 ay sonra çıkar herhalde. Bir 6 ayda kasma problemleri için update gelir

Çıktı çıktı rahat ol sen heyecan yapma.
    ##.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sudolfin -- 23 Mart 2016; 16:38:08 >
  • Bir subway değil.

• Androidcilere hayirli olsun. Yeni reko 13m :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klasik en iyisi
  • Öve öve bitiremediğiniz telefonlar bu dandik oyunda bile kasıyo ha Devam böyle kuş fırlatın koşun anca bide dersiniz android oyunları çok iyi
    The bomb has been planted
  • şimdilik 6milyon yaptım.Oyunda en yüksek seviyenin kaç olduğunu bilen var mı?
  • 1den daha güzel

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.