Şimdi Ara

Temple Run 2 ile koşu kaldığı yerden devam ediyor (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
3
Favori
39.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beğendim, güzel olmuş bence.
  • Kimse kaldırmaz etmez demesin oyunda bir problem var.Hazırlıksız oyunu piyasaya sürmüşler.Adam akıllı birşey yapamamışlar zaten o raylar üstünde sağ yöne dönüceksin sağ tarafa yatırıyorsun saçmalığa bak^^ özenti olmayalım diye iyice işin içine etmişler.Ben şöyle birşey beklerdim bizim vatandaş mağrada bir cukura düşse büyük bir yılanın üstüne binip öyle ilerleseydi daha yaratıcı bir fikir olurdu.

Şu ray olayınıda oynayan arkadaşlar anlamıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Symbiancılar gelin toplantımız var.

lütfen çıkar mısınız burdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: nty35

quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Symbiancılar gelin toplantımız var.

lütfen çıkar mısınız burdan

Temple Run hakkımız, söke söke alırız.
  • Ben ipad de oynadım kamera açısının değişmesi hariç mükemmel olmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 en guzeli ya :) bu olmamis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AH AH daha ilkini oynayamadık
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

Kimse kaldırmaz etmez demesin oyunda bir problem var.Hazırlıksız oyunu piyasaya sürmüşler.Adam akıllı birşey yapamamışlar zaten o raylar üstünde sağ yöne dönüceksin sağ tarafa yatırıyorsun saçmalığa bak^^ özenti olmayalım diye iyice işin içine etmişler.Ben şöyle birşey beklerdim bizim vatandaş mağrada bir cukura düşse büyük bir yılanın üstüne binip öyle ilerleseydi daha yaratıcı bir fikir olurdu.

O tren fikri Pitfall oyununda da var tamamiyla ayni.
    Ve birde galiba raip rush da da var

• quote:

Orijinalden alıntı: bLeasT

quote:

Orijinalden alıntı: EXios6

Kimse kaldırmaz etmez demesin oyunda bir problem var.Hazırlıksız oyunu piyasaya sürmüşler.Adam akıllı birşey yapamamışlar zaten o raylar üstünde sağ yöne dönüceksin sağ tarafa yatırıyorsun saçmalığa bak^^ özenti olmayalım diye iyice işin içine etmişler.Ben şöyle birşey beklerdim bizim vatandaş mağrada bir cukura düşse büyük bir yılanın üstüne binip öyle ilerleseydi daha yaratıcı bir fikir olurdu.

O tren fikri Pitfall oyununda da var tamamiyla ayni.
    Ve birde galiba raip rush da da var

Aynen hocam birde aynı olmasın diye; tilt yöntemiyle yönümüzü belirleme yapmışlar ben saçma buldum açıkcası arka arkaya gelince direkt çarpıyorsun. xD

• quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

güzel olmuş beklemedeyim..

Typical Android kullanıcısı yorumu.

• Oyunda bug mu var yoksa bu sorun bi bende mi var :/ 5000 coin bi turlu yapamiyorum. 4300-4400 oluyor oyuna basliyorum 1000 kusur coin topluyorum bir bakiyorum 2300lere dusmus. Ulan tav oldum resmen oyundan sogudum

• quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

Oyunda bug mu var yoksa bu sorun bi bende mi var :/ 5000 coin bi turlu yapamiyorum. 4300-4400 oluyor oyuna basliyorum 1000 kusur coin topluyorum bir bakiyorum 2300lere dusmus. Ulan tav oldum resmen oyundan sogudum

başlangıçta tepede 2500 yazan yere mi tıklıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

quote:

Oyunda bug mu var yoksa bu sorun bi bende mi var :/ 5000 coin bi turlu yapamiyorum. 4300-4400 oluyor oyuna basliyorum 1000 kusur coin topluyorum bir bakiyorum 2300lere dusmus. Ulan tav oldum resmen oyundan sogudum

Evet o meretre hep param cokken geliyor bende tikliyorum. Ondan mi gidiyor acaba? Ulan ondansa varya tam komedi benim durum :))

• quote:

quote:

quote:

Evet o meretre hep param cokken geliyor bende tikliyorum. Ondan mi gidiyor acaba? Ulan ondansa varya tam komedi benim durum :))

:):) o bir nevi head start, gold ile alınıyor, paranız belli bir seviyeye gelince o seçenek çıkıyor bu kadar gold ver sana bu kadar metre bedava diye :)
    goldlar oraya gitmiş sizin :)

• iphone 4s'e kurdum baya güzel bu sefer daha çok beğendim yine free ve eğlenceli
  • Pitfall oyununa da bakmanızı tavsiye ederim. Oldukça benzer.

Not: Pitfall'da koşuya ilk başladığınızda yandan görüntü verir, yaklaşık 30sn-1dk arası öyle gösterdikten sonra görüntü temple run'daki gibi arkadan olur.
  • İlkinden çok daha eğlenceli olduğu kesin bence oyunun yapımcısı yine sonsuz kosu Oyunları'nda standartları belirlemiş artık bolca taklidi çıkar

• quote:

quote:

quote:

quote:

:):) o bir nevi head start, gold ile alınıyor, paranız belli bir seviyeye gelince o seçenek çıkıyor bu kadar gold ver sana bu kadar metre bedava diye :)
    goldlar oraya gitmiş sizin :)

Scarlet denen hatunu acicam bi turlu acamiyorum kafayi yedim neyse ki simdi basmadim ona 5000 coini gectim de hatunu actim. Vallahi silecektim oyunu bug var diye :):)

• ipad 3. nesilde oyun kasıyor gibi 1. oyun gibi akıcı değil , 4. neslin işlemcisine göremi ayarladılar nedir ?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.