Şimdi Ara

Temple Run2 5s deneyimi olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Temple run 2 5s de kasıyor mu acaba.Oynanıyor ama sürekli takılıyor gibi donarak ilerliyor sizdede var mı

• esquen E kullanıcısına yanıt
    Burada belirtilen durumla tamamen aynı.Uygulamalar henüz optimize edilmediği için diğer cihazlara göre daha düşük performanslı çalışabilir ama bu durum yakında düzeltilecektir
  • Her yeni cihazda olduğu gibi oyun/app üreticileri optimize için güncelleyeceklerdir.
  • teşekkürler cevaplar için
  • kasma yok ama o oyun iphone da oynanmıyor iyi.
    karakter sağa sola kaymıyor.
    ayarlara bir hassasiyet ayrı koymamışlar.
    edit: temple run 2 androidtede o ayar yokmuş
    temple run 1 android te vardı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 16 Kasım 2013; 1:47:05 >
  • Hiçbir kasma olmadan oynuyorum. Sağa sola gidişleri de gayet iyi.
  • Temple Run2 Oyundanmı sayıyorsun!! 5s de kasarmı diye sormuşsun..Yok artık
  • 5s'de assistive touch'ı kullanıyordum ve birçok oyunda takılmalar oluyordu. Kapatınca sorun kalmadı. Assive touch açık ise kapatıp deneyin bir de isterseniz. Uygulamalarda güncellenince daha akıcı hale gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayhoş -- 16 Kasım 2013; 18:58:36 >
  • hiç kasma yok bende temple run 2 de .ama asphalt 8 de sanki yavaş ilerliyor gibi tam anlayamadım kasıyor gibi değil sanki
  • Temple Run 2'de nasıl bilmiyorum ama Gangstar Vegas ve Infinity Blade 3'te son derece akıcı. Ayrıca ilk Infinity deneyimimi 5S'le beraber yaşadım, oyun 64 Bit desteğiyle birlikte üst düzey bilgisayar oyunları seviyesinde grafiklere ve sürükleyici bir hikayeye sahip mükemmel bir oyun olmuş. Her 5S sahibinin denemesi gerektiğini düşünüyorum, oyunun oynanış tarzını beğenmeseniz bile sadece grafikleri için bile değer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır hiç kasma yok.
  • assistive touch u kaldırınca sorun kalmadı fps düşüklüğü sanal tuştanmış
  • Yahu bende assistive touch açık ama sıfır kasmayla oynuyorum her oyunu.
  • Assistive touch açıkken most wanted gibi bir oyun gayet akıcı iken candy crush gibi bir oyunda takılmalar oluyordu. Oyunların güncellenmesi ile düzelir sanırım bu tür hatalar. Assistive touch açıkken ios7 de candy crush sizde takılmıyor mu? (özel şekerler patladıktan sonra başlıyor takılmalar)
  • Mayhoş kullanıcısına yanıt
    Yok yaşamamıştım ama emin olmak için şimdi tekrar candy crush oynadım özellikle dikkat ettim, kesinlikle bir takılma yaşamadım. Gayet akıcı bende. Assistive touch daima açık ayrıca.
  • Kasma yok güzel ama apple hassas sensörü yüzünden zorluk yaratabiliyor ayarı vardır belki sensör için..
  • iphone 5s alan adam temple run 2 oynarmı ya.paralı uygulamalardan oyna
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.