Şimdi Ara

tempra 2000ie 16v 6000.ytl alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
7.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar; 135.000 km de tempra 94 model 2000ie 16 v digital klimalı temiz bir araba buldum.iyi bir ustaya baktırıp temiz derse almayı düşünüyorum.arabaya hiç lpg takılmamış son sahibi 6 yıldır kullanıyor tüm bakımlarını zamanında özel servise yaptırmış.bütçem max bu ayda 1000 km kullanırım.görüşlerinizi bekliyorum...

• Şimdiden hayırlı olsun hocam fiyata göre iyi
  • onlar biraz fazla yakar.
    haberin olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: individual

onlar biraz fazla yakar.
    haberin olsun.

itinayla lpg atılır elektroniği sağlamsa yılalrca binilir. iyi kaçar hoş arabadır. zamanında concorde lardan iyiydi diye hatırlıyorum. 2 side vardı enişte de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tourneo

Şimdiden hayırlı olsun hocam fiyata göre iyi

+1
  • Al ve bin. Şahane bir araba çünkü. Fiat zaten Tempraları, Tipoları gayet güzel yaptı. Şimdikileri pek beğenmiyorum.
    96 ve 97 hatta 98'de eski şirketteyken 93 model Tempra SX vardı. Gayet güzeldi. 1.6 karbürotörlüydü. 2.0 motoru test etmiştim, iyi kaçıyordu.
  • Arkadaşım ben de böyle bir tempra arıyodum ucuz ve konforlu diye hep araştırdım en sonunda vazgeçtim.Neden derseniz yıllık vergisi 421 YTL bir de 1.6 enjeksiyonlu bir motora göre yüksek tüketim.sonra dayım kaportacı bir tane kapı kilidinin 135 lira olduğunu söyledi ve artık 2.0 motor tempradan vazgeçtim.olursa 1.6 lara bakıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    clıo 1.2 16v alınırmı ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar 6000 ytl ye klimalı hidrolik direksiyonlu bir araba başka karşılaşmadım arabayı alacak olursam aksilik olmazsa 4-5 sene kulanacağım.digital klima arbanın beynine zarar verirse 1000 ytl masraf çıkar diye gözümü korkutuyorlar bursada yaşıyorum parça ve usta sorunum olmaz.
  • slm kardes bende 96 model 16 valf tempra var ınan cok memunnum.bence araca baktır bı problemı yoksa alınır.karar senın tabıı
  • ozgur1618 kardes...tempranın 16 valf motoru 96 yılından baslar.bılgın olsun sonradan canın sıkılmasın.
  • 96 dan önceki versiyonlarda 16v yoktu bildğim kadarıyla..
    ilk gelen ithal versiyonlar hariç olabilir..dikkat etmek lazımm..yalnız mtvsi çok fazla geldi..421...
  • 6000 liraya boyle bır araba bence cok ıyı. al tepe tepe kullan bence
  • arkadaşlar araç bugun öğlen satılmış.yorumlar için teşekkürler.demekki her aracın iyi kötü bir alıcısı oluyor.bence güzel bir araçtı kaçırdım.
  • Tempra 2.0 i.e , tam uzun yol arabası. 148 HP'lik bir motora sahip yanılmıyorsam ve bu performansının yanına da konforu eklenince gayet iyi seçenek oluyor o fiyata tabi yakıt tüketimi ve vergiyi saymazsak
  • fiyatına göre çok konforlu lüks bi araç...
    dayımın vardı sene 96da sıfırını 35000marka almıştı... 7sene kullandık, çok severdim o arabayı o zamanlar sıralı sistemde yoktu tüpsüz biniyorduk, gerçekten çok yakıyor ama...
    ayrıca çok sorunmlu masraflı bi araba diyebilirim... sürekli bi yerlerinden arza çıkarır...
    uzun yolda mükemmeldir, yol tutuşu, gücü, hızı, konforu gerçekten hakkını verir...

sonuç olarak 6000ytlyi fazlasıyla hakeden bi arabadır... şahin parasına bu konfor çok iii... dediğim gibi çok yakıyor onuda göz ardı etme...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.