Şimdi Ara

tempra hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
3.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • -Arkadaşlar sağdan soldan duyduğunuz laflara kulak asmayın ben 93 sxak var. Mükemmel araba gidişi yol tutuşu anlatmakla olmuyor gerçekten o anı yaşamak gerek, duruşu çok heybetli ben buradayım izlenimi veriyor. Konfor süper arkadaşımda tipo vardı oda sattı tempra aldı. Hele gece ön konsol uzay mekiği kullanıyormuş izlenimi veriyor. Arkadaşlar size yemin ederim çok araç kullandım ama tempradan aldığım zevki konforu yol tutuşunu benim diğer kullandığım araçlardan alamadım. Amcamın mercedesi kullandım ondan bile tempradan aldığım zevki alamadım. Özellikle benim arabam tempra diye söylemiyorum gerçekten çok rahat ve konforlu önceden tipo diyorlardı şimdi tempra diyorlar ve tutuldu. Genellikle aileler tercih ediyordu ama şimdi gençlerde tempraya heves arttı. Parçası pahalı diyenlere sorun bi tempra kullanmış mı da parçası pahalı, yok şöyle yok böyle, yok dijitali sorun çıkarıyor filan diye yorum yapıyorlar saçma sapan benim gözümde ben 7 yıldır kullanıyorum sorun yaşamadım. Bakımlarını düzgün iyi ustalara teslim ederseniz hiç bir sorun çıkmaz. Arkadaşlar 90 yılında çıktı piyasaya bu araçlar ve 90 yılının en iyi aracı seçilmiş ve halende öyle yani 93 yılında dijital araç olarak piyasaya tempra tipo çıkmış şimdiki araba firmaları yeni yeni dijital ekranlı araçları çıkarıyorlar hesabını siz yapın bilmeyenlerde boşuna yorum yapmasın milletin kafasını karıştırmasınlar. Rüzgara karşı en uygun araç seçildi. Temprada yakıt tasarrufu isterseniz bi araştırın derim. Tempra kullanan kolay kolay vazgeçemiyor. Abi kim ne derse desin yaaa muhteşem araç benden size tavsiye araba fiyatları yükselmeye başladı ötv'den dolayı; tempra tipo fiyatları yükselmeye başladı alacaksanız acele edin çoğu kişi abadan anlamıyor ve bilmiyor veya duymadığından aracını ucuza satıyor denk gelirse kaçırmayın. Özellikle tempra diyorum aldığınızda hiç pişman olmayacaksınız buna emin olun ama tempra sxak yani en ful + ful klimalı tercih ediliyor; kışın rahat edersiniz yazında bolca serinlersiniz tempra'nın şuan ki fiyatları 9.500-11000 tl arasında dahada artacak gibi kaçırmayın. Sadeleri iyi olmuyor kışın sorun çıkarıyor yazında sıcaktan içinde durulmuyor. SXAK lar da böyle bir sorun yok. Tercih sizin arkadaşlar para veriyorsanız konforda olacak güvende verecek yol tutuşu da olacak heybetli de olacak iş te daha ne olsun hepsi tempra sxak de var çok tercih edilen araç oldu değerde kaybetmiyor. 90 91 92 93 TEMRALAR İtalyan diye geçiyor bilginiz olsun. Tempra kullanmaya başlamadan önce italyada yaşayan amcam var tempra kullanıyordu 19 yıldır Fiat fabrikasında çalışıyor ona sordum ve ondan sonra tempra kullanmaya başladım gerçekten çok memnunum herkese tavsiye ederim anlatmakla olmuyor gerçekten arakadaşlar aracın içine bineceksin ve uzun yola çıkacaksın yolda açıldıkça açılıyor. Mercedeslerde ki gibi arka tekerlekler dışa doğru hafifçe yatıyor virajlarda savurmuyor fazla söze gerek yok kullanın farkı göreceksiniz. Türkiye nin ve bizim gibi durumu normal olanların tek mercedesi diyebilirim size tavsiyem tempra sxak alın. Şahine, doğana boşa para vermeyin güven konfor yol tutuşu diyorsanız tempra abi üstüne basa basa diyorum tempra sxak başkada bişe demiyorum. iyi günler arkadaşlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mancc -- 3 Şubat 2012; 13:44:44 >

• Alın bunu dışarıya.
  • Kotalı internetimden kaybolan birkaç kilobayta acıdım gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cayelindenoteye

Kotalı internetimden kaybolan birkaç kilobayta acıdım gerçekten.
    Tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugr51

Tamam.

Alıntıları Göster
    Oldu o zaman biz sora uğrarız.
  • sabri bey napiyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: senged

Alıntıları Göster
    oldu o zaman biz kalkalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: senged

Alıntıları Göster
    Zevkle okudum eline yüreğine sağlık arkadaşım..

Sana katılıyorum Tempra baya heybekli bi araba, golay golay bulunmaz böylesi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kal Hoo Na Ho

oldu o zaman biz kalkalım

Alıntıları Göster
    Yolda yürüyebilidiğinden şüpheliyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: treabacks

Yolda yürüyebilidiğinden şüpheliyiz.

Alıntıları Göster
    wtf?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

wtf?

Alıntıları Göster
    Napıyoruz MSN'e mi ekleyelim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

wtf?

Alıntıları Göster
    Ne içiyorsun sen böyle yazı yazmadan önce???!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_elf

Ne içiyorsun sen böyle yazı yazmadan önce???!!!!

Alıntıları Göster
    hoş güzel ama yazı krakterinizi değiştirmelisiniz, okurkuken yoruluyoruz, iyi satışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: RALF888

hoş güzel ama yazı krakterinizi değiştirmelisiniz, okurkuken yoruluyoruz, iyi satışlar

Alıntıları Göster
    kanım dondu gerçekten hemen magane ı satıp tempra alıyorum
  • allah kahretmesin ondeki arabaya vuruyodum okurken :))

bu arkadas bana adanali bir vatandasi hatirlatti.. hani arabasinin direksiyonunu koltuklarini strec filmle kaplayip arabam cok temis çilatini bilene çikmamis diye 2005 model 65000'de polo satan adami..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemUsUs

allah kahretmesin ondeki arabaya vuruyodum okurken :))

bu arkadas bana adanali bir vatandasi hatirlatti.. hani arabasinin direksiyonunu koltuklarini strec filmle kaplayip arabam cok temis çilatini bilene çikmamis diye 2005 model 65000'de polo satan adami..

yuh ciddi misin :) tam komedi
  • quote:

şu elemanı birisi öldürüp, suçunu benim üstüme atsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: poison of darkness

quote:

yani ne hayal ettiniz bilmiyorum ama inanin gercegi hayalinizden onbin kat falan daha komik
  • quote:

quote:

quote:

yani ne hayal ettiniz bilmiyorum ama inanin gercegi hayalinizden onbin kat falan daha komik

sabah sabah iyi güldüm 65 bin km deki aracı koltuklarının jelatini acılmamış diye kakalamaya calışmak :D yurdum insanı işte kafası hep cinliğe gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 4JustIce

quote:

quote:

quote:

sabah sabah iyi güldüm 65 bin km deki aracı koltuklarının jelatini acılmamış diye kakalamaya calışmak :D yurdum insanı işte kafası hep cinliğe gidiyor

Alıntıları Göster
    OĞLUM OLSAN CEBİNE EROİN KOYAR NARKOTİĞİ ARARDIM..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.