Şimdi Ara

tempra hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
3.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mancc

-ARKADAŞLAR SAĞDAN SOLDAN DUYDUNUZ LAFLARA KULAK ASMAYIN BENDE 93 SXAK VAR. MÜKEMMEL ARABA GİDİŞİ YOL TUTUŞU KLİMASI ANLATMAKLA OLMUYOR GERÇEKTEN O ANI YAŞAMAK GEREK, DURUŞU ÇOK HEYBETLİ BEN BURDAYIM İZLEMİNİ VERİYOR. KONFOR SÜPER ARKADAŞIMDA TİPO VARDI ODA SATTI TEMPRA ALDI. HELE GECE ÖN KONSOL UZAY MEKİĞİ KULLANMIŞ GİBİ İZLEMİN VERİYOR. ARKADAŞLAR SİZE YEMİN EDERİM ÇOK ARAÇ KULLANDIM AMA TEMPRADAN ALDIM ZEVKİ KONFORU YOL TUTUŞUNU BENİM DİĞER KULLANDIĞIM ARAÇLARDAN ALAMADIM. AMCAMIN MERCEDESİ KULLANDIM ONDAN BİLE TEMPRADAN ALDIĞIM ZEVKİ ALAMADIM. ÖZELLİKLE BENİM ARABAM TEMPRA DİYE SÖYLEMİYORUM GERÇEKDEN ÇOK RAHAT VE KONFORLU ÖNCEDEN TİPO DİYORLARDI ŞİMDİ TEMRA DİYORLAR VE TUTULDU. GENELLİKLE AİLELER TERCİH EDİYORDU AMA ŞİMDİ GENÇLERDE TEMRAYA HEVES ARTI. PARÇASI PAHALI DİYENLERE SORUN Bİ TEMRA KULLANMIŞMIDA PARÇASI PAHALI, YOK SÖYLE, YOK BÖYLE, YOK DİJİTALİ SORUN CIKARIYOR FİLAN DİYE YORUM YAPIYORLAR SAÇMA SAPAN BENİM GÖZÜMDE BEN 7 YILDIR KULLANIYORUM SORUN YAŞAMADIM. BAKIMLARINI DÜZGÜN VE İYİ USTALARA TESLİM EDERSENİZ HİÇ BİR SORUN ÇIKMAZ. ARKADAŞLAR 90 YILINDA ÇIKTI PİYASAYA BU ARAÇLAR VE 90 YILININ EN İYİ ARACI SEÇİLMİŞ VE HALENDE ÖYLE YANİ 93 YILINDA DİJİTAL ARAÇ PİYASAYA TEMPRA TİPO CIKMIŞ ŞİMDİKİ ARABA FİRMALARI YENİ YENİ DİJİTAL EKRAN ARAÇLARI ÇIKARIYORLAR HESABINI SİZ YAPIN NE DEMEK İSTEDİĞİMİ BİLMEYENLERDE BOŞUNA YORUM YAPMASIN MİLLETİN KAFASINI KARIŞTIRMASINLAR. RÜZGARA KARŞI EN UYGUN ARAÇ SEÇİLDİ. TEMPRA YAKIT TASARRUFU İSTERSENİZ ARAŞTIRIN TEMPRA KULLANAN KOLAY KOLAY VAZGEÇEMİYOR. 2010 2011 2012 YIL ARAŞTIRMASI YAPILDI ŞUAN Kİ TERCİH EDİLEN ARAÇ TEMPRA ÇIKDI. ABİ KİM NE DERSE DESİN YAAA MUHTEŞEM ARAÇ ARKADAŞLAR BENDEN SİZE TAVSİYE ARABA FİYATLARI YÜKSELMEYE BAŞLADI ÖTV'DEN DOLAYI; TEMPRA TİPO FİYATLARI YÜKSELMEYE BAŞLADI ALACAKSANIZ ACELE EDİN BENDEN SİZE TAVSİYE ÇOĞU ARABA PİYASASINDAN ANLAMIYOR VE BİLMİYOR VEYA DUYMADIĞINDAN ARACINI UCUZA SATIYOR DENK GELİRSE KAÇIRMAYIN. ÖZELLİKLE TEMPRA DİYORUM ALDINIZA HİÇ PİŞMAN OLMAYACAKSINIZ BUNA EMİN OLUN AMA TEMPRA SXAK YANİ EN FUL+FUUL KLİMALI TERCİH EDİLİYOR; KIŞIN RAHAT EDERSİN YAZINDA BOLCA SERİNLERSİN TEMPRA'NIN ŞUAN Kİ FİYATLARI 9.500 10.000 10.500 11.000 TL FİYATLARINDA ÖTV'DEN DOLAYI ŞUAN HALA ARTIŞTA KAÇIRMAYIN. SADELERİ İYİ OLMUYOR KIŞIN SORUN ÇIKARIYOR YAZINDA SICAKTAN İÇİNDE DURULMUYOR. SXAK LER FUL+FUL OLDUĞUNDAN SORUN OLMUYOR. TERCİH SİZİN ARKADAŞLAR PARA VERİYORSANIZ KONFORDA OLACAK GÜVENDE VERECEK YOL TUTUŞU DA OLACAK HEYBETLİ DE OLACAK İŞ DE DAHA NE OLSUN HEPSİ TEMRA SXAK E VAR ÇOK TERCİH EDİLEN ARAÇ OLDU İÇİN DEĞERDE KAYBETMİYOR. ARKADAŞLAR 90 91 92 93 TEMRALAR İTALYAN DİYE GEÇİYOR BİLGİNİZ OLSUN. BU BİLGİLERE VE TEMPRA KULLANMAYA BAŞLAMADAN ÖNCE İTALyada YAŞAYAN AMCAM VAR TEMPRA KULLANIYORDU VE 19 YILDIR FİAT FABRİKASINDA ÇALIŞIYOR VE ONDAN SONRA TEMPRA KULLANMAYA BAŞLADIM GERÇEKDEN ÇOK MEMLUNUM HERKESE TAVSİYE EDERİM ANLATMAKLA OLMUYOR GERÇEKDEN ARKADAŞLAR ARACIN İÇİNE BİNECESİN VE UZUN YOLA ÇIKACAKSIN YOLDA AÇILDIKÇA AÇILIYOR. MERCEDESLERDEKİ GİBİ ARKA TEKERLEKLER DIŞA DOĞRU HAFİFÇE YATIYOR VİRAJLARDA SAVURMUYOR FAZLA SÖZE GEREK YOK KULLANIN FARKI GÖRECEKSİNİZ. TÜRKİYENİN VE BİZİM GİBİ DURUMU NORMAL OLANLARIN TEK MERCEDESİ DİYE BİLİRİM SİZE TAVSİYEM TEMPRA SXAK ALIN KLİMALI FUL OLSUN. HAYIRLI GÜNLER ARKADAŞLAR BOL ŞANSLAR ARKADAŞLAR ŞAHİNE DOĞANA BOŞA PARA VERMEYİN GÜVEN KONFOR YOL TUTUŞU DİYORSANIZ TEMPRA ABİ ÜSTÜNE BASA BASA DİYORUM TEMPRA SXAK KLİMALI BAŞKADA BİŞEY DEMİYORUM İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR.....

Arkadaşlar yazı benim hesabım kullanılarak kuzenim tarafından yazılmış şuan benim tarafımdan düzeltilmiştir. iyi forumlar dilerim.

• quote:

Arkadaşlar yazı benim hesabım kullanılarak kuzenim tarafından yazılmış şuan benim tarafımdan düzeltilmiştir. iyi forumlar dilerim.

ben mesajınızı düzeltmiştim, niye yine okunmaz hale getirdiniz anlamadım.

lütfen mesajınızı küçük harfle yazılmış şekilde düzeltiniz...
  • Yıl 2012 Tempra'yı 90 ların arabasını yere göğe sığdıramayanlar var .Kapasitesi belli arkadaş neyi zorluyorsun uzay mekiği inanılmaz sürüş zevki falan

Not:Bende 95 model araba kullanıyorum
  • quote:

-Arkadaşlar sağdan soldan duyduğunuz laflara kulak asmayın ben 93 sxak var. Mükemmel araba gidişi yol tutuşu anlatmakla olmuyor gerçekten o anı yaşamak gerek, duruşu çok heybetli ben buradayım izlenimi veriyor. Konfor süper arkadaşımda tipo vardı oda sattı tempra aldı. Hele gece ön konsol uzay mekiği kullanıyormuş izlenimi veriyor. Arkadaşlar size yemin ederim çok araç kullandım ama tempradan aldığım zevki konforu yol tutuşunu benim diğer kullandığım araçlardan alamadım. Amcamın mercedesi kullandım ondan bile tempradan aldığım zevki alamadım. Özellikle benim arabam tempra diye söylemiyorum gerçekten çok rahat ve konforlu önceden tipo diyorlardı şimdi tempra diyorlar ve tutuldu. Genellikle aileler tercih ediyordu ama şimdi gençlerde tempraya heves arttı. Parçası pahalı diyenlere sorun bi tempra kullanmış mı da parçası pahalı, yok şöyle yok böyle, yok dijitali sorun çıkarıyor filan diye yorum yapıyorlar saçma sapan benim gözümde ben 7 yıldır kullanıyorum sorun yaşamadım. Bakımlarını düzgün iyi ustalara teslim ederseniz hiç bir sorun çıkmaz. Arkadaşlar 90 yılında çıktı piyasaya bu araçlar ve 90 yılının en iyi aracı seçilmiş ve halende öyle yani 93 yılında dijital araç olarak piyasaya tempra tipo çıkmış şimdiki araba firmaları yeni yeni dijital ekranlı araçları çıkarıyorlar hesabını siz yapın bilmeyenlerde boşuna yorum yapmasın milletin kafasını karıştırmasınlar. Rüzgara karşı en uygun araç seçildi. Temprada yakıt tasarrufu isterseniz bi araştırın derim. Tempra kullanan kolay kolay vazgeçemiyor. Abi kim ne derse desin yaaa muhteşem araç benden size tavsiye araba fiyatları yükselmeye başladı ötv'den dolayı; tempra tipo fiyatları yükselmeye başladı alacaksanız acele edin çoğu kişi abadan anlamıyor ve bilmiyor veya duymadığından aracını ucuza satıyor denk gelirse kaçırmayın. Özellikle tempra diyorum aldığınızda hiç pişman olmayacaksınız buna emin olun ama tempra sxak yani en ful + ful klimalı tercih ediliyor; kışın rahat edersiniz yazında bolca serinlersiniz tempra'nın şuan ki fiyatları 9.500-11000 tl arasında dahada artacak gibi kaçırmayın. Sadeleri iyi olmuyor kışın sorun çıkarıyor yazında sıcaktan içinde durulmuyor. SXAK lar da böyle bir sorun yok. Tercih sizin arkadaşlar para veriyorsanız konforda olacak güvende verecek yol tutuşu da olacak heybetli de olacak iş te daha ne olsun hepsi tempra sxak de var çok tercih edilen araç oldu değerde kaybetmiyor. 90 91 92 93 TEMRALAR İtalyan diye geçiyor bilginiz olsun. Tempra kullanmaya başlamadan önce italyada yaşayan amcam var tempra kullanıyordu 19 yıldır Fiat fabrikasında çalışıyor ona sordum ve ondan sonra tempra kullanmaya başladım gerçekten çok memnunum herkese tavsiye ederim anlatmakla olmuyor gerçekten arakadaşlar aracın içine bineceksin ve uzun yola çıkacaksın yolda açıldıkça açılıyor. Mercedeslerde ki gibi arka tekerlekler dışa doğru hafifçe yatıyor virajlarda savurmuyor fazla söze gerek yok kullanın farkı göreceksiniz. Türkiye nin ve bizim gibi durumu normal olanların tek mercedesi diyebilirim size tavsiyem tempra sxak alın. Şahine, doğana boşa para vermeyin güven konfor yol tutuşu diyorsanız tempra abi üstüne basa basa diyorum tempra sxak başkada bişe demiyorum. iyi günler arkadaşlar....

Söylediklerinizin hepsine katılıyorum. Temprayı bilen bilir fakat hocam biri size bişeymi dedide bu kadar sinirlendiniz :D

• çok detaylı hatırlamıyorum ancak bende bir iki şey söylemek istiyorum tempra ile ilgili :)

93te dedem sıfır olarak almıştı 94te sabuncu beli civarlarında köprüden uçtu burnu bile kanamadan çıktı araçta yapıldı. 2 tane jantı senelerce balkonda durmuştu :)

arasıra dijital göstergesi tutukluk yapıyordu vurunca düzeliyordu :)

ben ancak 1-2 metre ileri geri yapıyordum fazla bişey hatırlamıyorum ama göstergeleri süperdi, özellikle kırmızı yeşil benzin göstergesini çok severdim :)
  • yazıyı okuyunca tempra yeniden üretilecek sandım
  • ben arkadaşa katılıyorum gerçekten güzel araba 2003 corsa c sahibi olmama rağmen gidip 96 tempra 1.6 ie SLX aldım gerçekten güzel hee sorunsuz mu değil ama zevk meselesi bilen bilir seven katlanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netses -- 10 Şubat 2012; 9:53:24 >
  • Tempra alıyorumAma parçası çok pahalıymış.Orjinal tampon 600 küsür lira diye duydum.
    Şaka bir yana bazılarının dolaylı yoldan anlattıklarını bu arkadaş açık açık yazmış.
  • kağıttan ibaret hantal gereksiz yere yakan saçma sapan bi üretim hatası.
  • Helal olsun kardeşim Tempra zamanın Mercedesiydi o zamanlar ulaşamadılar şimdide ezmeye kalkıyolar sınıfının gelmiş geçmiş en iyi arabası
  • Arabamız 20 yaşına giriyor, 93 model Tempra SX'in ilk sahibiyiz ve o kadar senedir çoğu yol şartında kahrımızı çekti. Kendi yaşıtlarında başka markalara nazaran hala zevkle biniyorum ve kullanıyorum. Tavsiye edermisin derseniz etmem(artık daha donanımlı araçlar var), ama kullanıyorsanız zevkini çıkarın; ben öyle yapıyorum...
  • quote:

-Arkadaşlar sağdan soldan duyduğunuz laflara kulak asmayın ben 93 sxak var. Mükemmel araba gidişi yol tutuşu anlatmakla olmuyor gerçekten o anı yaşamak gerek, duruşu çok heybetli ben buradayım izlenimi veriyor. Konfor süper arkadaşımda tipo vardı oda sattı tempra aldı. Hele gece ön konsol uzay mekiği kullanıyormuş izlenimi veriyor. Arkadaşlar size yemin ederim çok araç kullandım ama tempradan aldığım zevki konforu yol tutuşunu benim diğer kullandığım araçlardan alamadım. Amcamın mercedesi kullandım ondan bile tempradan aldığım zevki alamadım. Özellikle benim arabam tempra diye söylemiyorum gerçekten çok rahat ve konforlu önceden tipo diyorlardı şimdi tempra diyorlar ve tutuldu. Genellikle aileler tercih ediyordu ama şimdi gençlerde tempraya heves arttı. Parçası pahalı diyenlere sorun bi tempra kullanmış mı da parçası pahalı, yok şöyle yok böyle, yok dijitali sorun çıkarıyor filan diye yorum yapıyorlar saçma sapan benim gözümde ben 7 yıldır kullanıyorum sorun yaşamadım. Bakımlarını düzgün iyi ustalara teslim ederseniz hiç bir sorun çıkmaz. Arkadaşlar 90 yılında çıktı piyasaya bu araçlar ve 90 yılının en iyi aracı seçilmiş ve halende öyle yani 93 yılında dijital araç olarak piyasaya tempra tipo çıkmış şimdiki araba firmaları yeni yeni dijital ekranlı araçları çıkarıyorlar hesabını siz yapın bilmeyenlerde boşuna yorum yapmasın milletin kafasını karıştırmasınlar. Rüzgara karşı en uygun araç seçildi. Temprada yakıt tasarrufu isterseniz bi araştırın derim. Tempra kullanan kolay kolay vazgeçemiyor. Abi kim ne derse desin yaaa muhteşem araç benden size tavsiye araba fiyatları yükselmeye başladı ötv'den dolayı; tempra tipo fiyatları yükselmeye başladı alacaksanız acele edin çoğu kişi abadan anlamıyor ve bilmiyor veya duymadığından aracını ucuza satıyor denk gelirse kaçırmayın. Özellikle tempra diyorum aldığınızda hiç pişman olmayacaksınız buna emin olun ama tempra sxak yani en ful + ful klimalı tercih ediliyor; kışın rahat edersiniz yazında bolca serinlersiniz tempra'nın şuan ki fiyatları 9.500-11000 tl arasında dahada artacak gibi kaçırmayın. Sadeleri iyi olmuyor kışın sorun çıkarıyor yazında sıcaktan içinde durulmuyor. SXAK lar da böyle bir sorun yok. Tercih sizin arkadaşlar para veriyorsanız konforda olacak güvende verecek yol tutuşu da olacak heybetli de olacak iş te daha ne olsun hepsi tempra sxak de var çok tercih edilen araç oldu değerde kaybetmiyor. 90 91 92 93 TEMRALAR İtalyan diye geçiyor bilginiz olsun. Tempra kullanmaya başlamadan önce italyada yaşayan amcam var tempra kullanıyordu 19 yıldır Fiat fabrikasında çalışıyor ona sordum ve ondan sonra tempra kullanmaya başladım gerçekten çok memnunum herkese tavsiye ederim anlatmakla olmuyor gerçekten arakadaşlar aracın içine bineceksin ve uzun yola çıkacaksın yolda açıldıkça açılıyor. Mercedeslerde ki gibi arka tekerlekler dışa doğru hafifçe yatıyor virajlarda savurmuyor fazla söze gerek yok kullanın farkı göreceksiniz. Türkiye nin ve bizim gibi durumu normal olanların tek mercedesi diyebilirim size tavsiyem tempra sxak alın. Şahine, doğana boşa para vermeyin güven konfor yol tutuşu diyorsanız tempra abi üstüne basa basa diyorum tempra sxak başkada bişe demiyorum. iyi günler arkadaşlar....

adam yazıdan duvar örmüş. Biraz paragraf başı yap istersen

• Oğlum Bak Git.

Oğlum Bak Git.
    Oğlum Bak Git.
    Oğlum Bak Git.
    Oğlum Bak Git.
    Oğlum Bak Git.
    Oğlum Bak Git.
  • hocam viraja girince o kasterin kamberin açılma olayı tamamen yalan 195-55-16 lastik var, kırıkkale ankara yapıyorum, termosa çay koyuyorum ankaraya varınca ayran olarak içiyorum
  • Size sunu diyorum tempra sınıfının gelmiş gecmis en iyi aracidir
    Zamanında tempra yerine broadway a binmek zorunda kalanlar simdi kıskandiklRi icin yeni nesim arabaların Ivir zivir b*ktan özellikler le tempranin özelliklerini sollamaya çalışıyorlar.masrafli diyenlere ise bı ogrenci harçlığı ile hem yakıtını hem bakımını yapabilirsiniz albeadan farkı yok (yakıt ve parça fiyatı).O siniftaki bütün arabaları gecer.yol tutusu Olarakta sınıfindAki her arabadan en az 20 kmh daha hızlı doner aksini idda edenler ise zamanında tempraya ulaşamayanlDir.bizde zamanında tempra alamadık ama ne denli bı araç olduğunu sonradan öğrendim.suan ise 27.000 km deki 93 model İtalyan tempra yerine 1.3 albeaya binmek zorunda kalıyoruz nedeni ise oy kullanmayı bilmeyenler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Alın bunu dışarıya.

Gerekli cevap verilmiş.
  • TEMPRAYI KÖTÜLEYEN SAYIN ARKADAŞLAR SİZLERDE NE MARKA ARAÇLAR VAR ÇOK MERAK ETTİM....

90-91-92-93 MODEL ARAÇLARDAN BAHSEDECEM FİYATLARI : 5.000 - 8.000 TL ARASI

BRODWAY : 2 CAM OTOMATİK - MERKEZİ KİLİT

ŞAHİN : ANLATILACAK ÖZELLİK YOK

KARTAL L : 2 CAM OTOMATİK - MERKEZİ KİLİT

MANAGER : 2 CAM OTOMATİK - HİDROLİK DİR. - MERKEZİ KİLİT

GELELİM TEMPRAYA :

91 MODEL SXAK : HİDROLİK DİREKSİYON - DİREKSİYON AYARI - KLİMA - 4 CAM OTOMATİK - MERKEZİ KİLİT EN ÖNEMLİSİ KONFOR

91 MODEL SX A : HİDROLİK DİREKSİYON - DİREKSİYON AYARI - 4 CAM OTOMATİK - MERKEZİ KİLİT

EN BOŞU OLAN 91 MODEL SX : 2 CAM OTOMATİK - MERKEZİ KİLİT - H.DİREKSİYON - DİREKSİYON AYARI

YAKIT KONUSUNA GELELİM :

TEMPRA : KM BAŞINA YAKIT ŞEHİR İÇİ : 0.25 KRŞ. ŞEHİR DIŞI :0.18 KRŞ

ŞAHİN : KM BAŞINA YAKIT ŞEHİR İÇİ 0.35 KRŞ. ŞEHİR DIŞI : 0.28 KRŞ

BRODWAY : KM BAŞINA YAKIT ŞEHİR İÇİ 0.28 KRŞ ŞEHİR DIŞI : 0.20 KRŞ

KONFOR :

ŞAHİN : 100 KM DEN SONRA MOTOR ÜSTÜNDE GİDİYORSUN

BRODWAY : 120 KM DEN SONRA MOTOR ÜSTÜNDE GİDİYORSUN

TEMPRA : 150 KM DE TIK YOK

DAHA NE DİYEYİM ANLATACAK O KADAR ÖZELLİĞİ VAR Kİ ANLATMAKLA BİTMEZ YAŞAMAK LAZIM

KISACA 5.000 VEYA 8.000 TL VERİPTE KONFORSUZ ARAÇLA DOLAŞACAĞIMA

TEMPRA YA BİNERİM MERCEDES TEKİ KONFORDAN BİRAZ EKSİĞİNİ YAŞARIM MANTIKLI DÜŞÜNÜN MANTIKLI KONUŞUN KENDİNİZİ KANDIRMAYIN LÜTFEN

NOT : KESİNLİKLE ŞAHİN İ VEYA BAŞKA ARABALARI KÖTÜLEMEK AMAÇLA YAZMADIM BU YAZILANLARI SADECE TUTARSIZ KONUŞAN ARKADAŞLARA AÇIKLAMA YAPTIM

BENİM KAPIMDA ZAMANINDA ŞAHİNDE OLDU BRODWAYDA OLDU OPTİMADA OLDU 98 MODEL ASTRADA OLDU AMA TEMPRA 90-93 ARASI MODELLER ARASINDA EN KONFORLUSU

ARKADAŞLAR

• ARKADAŞLAR ŞUNU DA BELİRTMEDEN GEÇEMEYECEM

KUŞ SERİSİ OLSUN - RENO SERİSİ OLSUN - FORD OLSUN - SKODA V.B ARAÇLAR 90-94 MODEL ARASI ARAÇLARDA TEMPRA HARİCİ ÇÜRÜKSÜZ ARAÇ VARMI BANA ALLAH

İÇİN SÖYLEYİN
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.