Şimdi Ara

tempra kullanıcları yardım lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 hafta önce tempra sxa aldım.genel olarak gayet memnunum araçatan ancak bir problemim var;yokuşlarda çekiş düşüklüğü düzde fena değil ama yokuş performansı beni düşündürüyor.bu arada araç lpg li.aslında bu durum normal gibi ama yinede çekişi arttırabilemek için yapabileceğim bir şey varsa yapmak isterim.görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

• karbürotörlü ve gazlı araçların genel problemi budur malesef.Tırmanışlarda aracın devri düşmeye başladığı için vakum azalıyor ve karbürotörlü araçlarda yakıt çekimi vakumla sağlandığı için devir düşünce vakum azaldığı için tırmanışlarda araç çekişi düşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ototube

karbürotörlü ve gazlı araçların genel problemi budur malesef.Tırmanışlarda aracın devri düşmeye başladığı için vakum azalıyor ve karbürotörlü araçlarda yakıt çekimi vakumla sağlandığı için devir düşünce vakum azaldığı için tırmanışlarda araç çekişi düşüyor.
    sanırım bu duruma alışmam gerekiyoryinede bi gaz ayarına falan baktırsam belki bi faydası olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ea16

sanırım bu duruma alışmam gerekiyoryinede bi gaz ayarına falan baktırsam belki bi faydası olur.

Alıntıları Göster
    performans hava filtresi ve daha profesyonel bir mikser ile daha keyif verici bir çekişe ulaşabilirsiniz.Örneğin ben temprama yaprak mikser denilen bir mikser taktırdım.Karbürotörün altına emme manifoltuna yakın olarak takıldığı için vakum daha etkili oluyor ve bu durum çekişi en az %10 etkiliyor.Bir de performans hava filtresi alırsanız biraz daha performans alabilirsiniz.LPG li araçlarda hava çok önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ototube -- 21 Temmuz 2010; 21:20:54 >

• quote:

performans hava filtresi ve daha profesyonel bir mikser ile daha keyif verici bir çekişe ulaşabilirsiniz.Örneğin ben temprama yaprak mikser denilen bir mikser taktırdım.Karbürotörün altına emme manifoltuna yakın olarak takıldığı için vakum daha etkili oluyor ve bu durum çekişi en az %10 etkiliyor.Bir de performans hava filtresi alırsanız biraz daha performans alabilirsiniz.LPG li araçlarda hava çok önemli.

Alıntıları Göster
    öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkürler...bu mikseri nasıl taktırabilirim,karbüratörcüler mi yapıyor.bir de açık hava filtresi karbüratörlü araçlara uygulanabiliyor mu.

• quote:

öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkürler...bu mikseri nasıl taktırabilirim,karbüratörcüler mi yapıyor.bir de açık hava filtresi karbüratörlü araçlara uygulanabiliyor mu.

Alıntıları Göster
    karbürotörcüler takabilir mikserin nasıl takılması gerektiği ve gerekli malzemeleri içinde oluyor ama temin etme konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz çünkü temin sıkıntısı yaşayanları duydum heryerde satılmıyor ve türkiyede üreticisi sadece izmirde ve tek.Açık hava filtresi renault 12 murat 124ten başlayarak tüm araçlara uygulanabiliyor.

• quote:

karbürotörcüler takabilir mikserin nasıl takılması gerektiği ve gerekli malzemeleri içinde oluyor ama temin etme konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz çünkü temin sıkıntısı yaşayanları duydum heryerde satılmıyor ve türkiyede üreticisi sadece izmirde ve tek.Açık hava filtresi renault 12 murat 124ten başlayarak tüm araçlara uygulanabiliyor.

Alıntıları Göster
    faydası olsunda temin edebiliriz herhalde.sanayii ye gidince bi araştırayım nasıl temin edebileceğimi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Getz yardım...
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

faydası olsunda temin edebiliriz herhalde.sanayii ye gidince bi araştırayım nasıl temin edebileceğimi...

Alıntıları Göster
    sanayide sormayın pek bilen olmaz hatta yaprak mikser dediğinde yok öyle bişey diye seni bile inandırırlar.Ben üretici firmadan telefonla sipariş vererek getirttim.
  • quote:

sanayide sormayın pek bilen olmaz hatta yaprak mikser dediğinde yok öyle bişey diye seni bile inandırırlar.Ben üretici firmadan telefonla sipariş vererek getirttim.

Alıntıları Göster
    ben şu an izmir deyim ancak araba ankara da olmazsa burdan alıp götürebilirim.nasıl bulabilirim mikseri...
  • quote:

ben şu an izmir deyim ancak araba ankara da olmazsa burdan alıp götürebilirim.nasıl bulabilirim mikseri...

Alıntıları Göster
    firmanın adı çimen lpg

http://www.cimenlpg.com/index.htm

• quote:

firmanın adı çimen lpg

http://www.cimenlpg.com/index.htm

Alıntıları Göster
    peki teşekkürler...

• quote:

peki teşekkürler...

Alıntıları Göster
    Tempralarda 200km/h yi geçince ekranda kurukafa işareti çıktığını duymuştum bana kolpa gibi geldi, var mı gerçekten böyle bir durum? Konuyu görmüşken sormak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmert

Tempralarda 200km/h yi geçince ekranda kurukafa işareti çıktığını duymuştum bana kolpa gibi geldi, var mı gerçekten böyle bir durum? Konuyu görmüşken sormak istedim.

Alıntıları Göster
    Şanssızlık :)
    Başka konunun mesajını buraya yazmışım, özür dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaCKeRBoY64 -- 26 Temmuz 2010; 1:11:19 >
  • quote:

dünyada duyduğum en salakça şey..kim uydurduysa helal olsun iğrenç bi espriymiş
  • quote:

Güzel geyik:D
  • quote:

göstergede 201 km gördüm. sivri kulaklı bir zebani resmi çıktı.

Yok öyle bir şey. Zaten fabrika verisi 200 km'nin üzerinde olan modelleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vozer

quote:

göstergede 201 km gördüm. sivri kulaklı bir zebani resmi çıktı.

Yok öyle bir şey. Zaten fabrika verisi 200 km'nin üzerinde olan modelleri var.

Alıntıları Göster
    Tempra kullanıcıları olarak sormak isterim sizlere. Keseme göre bir araç alacağım ama iki araç arasında kaldım.
    TEMPRA 2.0 İE biri 93 diğeri 96 model. 93 te analog klima hidrolik 4 cam otomatik vs.
    96 model aynı özelliklerde klima digital ancak açıklama bölümüne 8 walf yazmış. sanırım diğerinin bundan pek bilgisi yok 16 w demiş geçmiş. ikiside 5500 ile 6500 arası bir pazarlıkla bitecek;
    birde hundai excell 94 model 4 cam otomatik, hidrolik.. aynı paraya. Hepsinin rengi beyaz? sizce seçeneğim ne olmalı. ben tempralara bakıyorum ama kullanıcıları tecrübelidir ve yardımcı olursanız sevinirim. yakıt durumları parça arıza durumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: CSCO_CS

Tempra kullanıcıları olarak sormak isterim sizlere. Keseme göre bir araç alacağım ama iki araç arasında kaldım.
    TEMPRA 2.0 İE biri 93 diğeri 96 model. 93 te analog klima hidrolik 4 cam otomatik vs.
    96 model aynı özelliklerde klima digital ancak açıklama bölümüne 8 walf yazmış. sanırım diğerinin bundan pek bilgisi yok 16 w demiş geçmiş. ikiside 5500 ile 6500 arası bir pazarlıkla bitecek;
    birde hundai excell 94 model 4 cam otomatik, hidrolik.. aynı paraya. Hepsinin rengi beyaz? sizce seçeneğim ne olmalı. ben tempralara bakıyorum ama kullanıcıları tecrübelidir ve yardımcı olursanız sevinirim. yakıt durumları parça arıza durumlar.

Alıntıları Göster
    tempra 2.0 8V ise 122 Bg motora sahiptir. 148 bg olanlar 16V olanlardır.

Tempranın dijital kliması bugüne kadar yapılmış en iyi araç klima sistemlerinden biridir ve bugün hala lüks sınıftaki bir çok araçla mükayese edilebilir.

Parçası ucuzdur.

Hyundai accent ile tempra arasında sınıf farkı vardır.excel B segmenti tempra ise C segmenti araçtır.Kıyaslaması bile yapılmamalı.

Tempra alınız ve mutlu olunuz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skrc -- 12 Ağustos 2010; 12:07:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: skrc

tempra 2.0 8V ise 122 Bg motora sahiptir. 148 bg olanlar 16V olanlardır.

Tempranın dijital kliması bugüne kadar yapılmış en iyi araç klima sistemlerinden biridir ve bugün hala lüks sınıftaki bir çok araçla mükayese edilebilir.

Parçası ucuzdur.

Hyundai accent ile tempra arasında sınıf farkı vardır.excel B segmenti tempra ise C segmenti araçtır.Kıyaslaması bile yapılmamalı.

Tempra alınız ve mutlu olunuz :)

Alıntıları Göster
    Benim gönlümde tempradan yana ancak 2.0 motor olması bizimse memur oluşumuzdan dolayı gözümüzü korkutuyor ama bu paraya alınabilecek en güzel ve donanımlı araçlardan birisi bakalım artık kısmet. Benim asıl merak ettiğim 8 valf tutulmayan 16 valf ise tutulan olarak lanse edildi bana doğrumudur artık bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSCO_CS -- 12 Ağustos 2010; 13:56:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CSCO_CS

Benim gönlümde tempradan yana ancak 2.0 motor olması bizimse memur oluşumuzdan dolayı gözümüzü korkutuyor ama bu paraya alınabilecek en güzel ve donanımlı araçlardan birisi bakalım artık kısmet. Benim asıl merak ettiğim 8 valf tutulmayan 16 valf ise tutulan olarak lanse edildi bana doğrumudur artık bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    8 v ile 16 v arasında 26-27 bg bir güç farkı var.bu hiçte az değil.

ayrıca şunuda söyleyeyim piyasada 2.0 tempra diye satılan arabaların büyük çoğunluğu 8v ;)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.