Şimdi Ara

Tempra sx_a (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dostum sen tempra kafaya koymuşsun hayırlı olsun

2 lınktekini al en azından klimalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: chnbs

Çok çok iyi bakıldığını bildiğiniz bir sxa ise alın,eğer bilmiyorsanız s tavsiye ederim.Eski araçta ne kadar az elektronik o kadar rahat kafa.Yorumum, tüm Tempra almaya niyetli arkadaşlar için geçerlidir.

cok yerinde bir tesbit bende öyle yapıp dijital göstergesiz ve enjeksiyonsuz tipo s aldım kafam cok rahat
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazpence

quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

Dostum kolay gelsin bende kışa allah kısmet ederse Tempra sxa alacağım 92 model ve üstü olucak

Sabırla bekle ben 5 - 6 aydır takip ediyorum bazen cok güzel arabalar düşüyor içim gidiyo ne arabalar ne kadar ucuza gitti deli oldum o nedenle kışa kadar bak görünce yapış bırakma burdan öneri almana gerek yok kimseden

sen beğendiğin arabanın sahibini ara git görüş ustaya göster sonuca göre al gitsin güle güle bin bende bi alayımdım iyiydi ya kredi kullancam ben zaten biraz

inş hayırlısıyla temiz bir araç bulursunuz benimde ufak bir miktar krediye ihtiyacım olacak gibi. Hangi bankadan çekeceksiniz krediyi faiz oranı olarak hangisi daha uygun.

araştırmak gerekiyo ya baya ben dün baya bakdım ama faiz oranları baya yüksek yılbaşından sonra çekmeye karar verdim

• Arkadaşlar bir sorum daha olacak mümkünse klimalı almayın aksi taktirde arıza çıkarttığında başın ağrır diyorlar doğru bir bilgi midir klimalılardan uzak mı durmalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazpence

Arkadaşlar bir sorum daha olacak mümkünse klimalı almayın aksi taktirde arıza çıkarttığında başın ağrır diyorlar doğru bir bilgi midir klimalılardan uzak mı durmalıyım ?

Bakımı yapılıysa hiç bişey olmaz
  • s modeli tercih etmelisin.
  • güzel araba alınabilir
  • al bi S güzel güzel güzel bin hocam bu modellde ki bircok araçta klima verimli olmaz zaten çünkü hp düşük eski teknoloji yokuşta hatta düz yolda çekmeme stop etme vs başıma geldi bikaç araçta bence klima olucak sa en az 2000 model ve torku beygiri yüksek bi araç olsunki klimanın tadına var yoksa işkence olur açtığında klima.
  • Bunların şasisi yarım şasi denen oldukça zayıf bir şasi . Hatta fabrika çıkışı bile çok ciddi şasi eğrilikleri olabilir. Önden en ufak kazalıysa ayar tutturmak zor. Tekerleklere bakın çamurluk ön ve arka noktalarına olan mesafeler eşit mi ? Mümkünse lifte kaldırıp bakın.
  • bende var 94 sxa 7800e pazara çıkıyorum ama forum dolayısıyla 7600 ben verim, hem daha gösterişli fıstık yeşili-performance egzos, sesinin duyanlar direk yol veriyor zaten, ilk araba sendromumuzu atlattık çok şükür ve çıtamızı golfe yükselttik.

Uploaded with [url=http://imageshack.us]Image

• temprayı bilmem ama 3 sene boyunca 99 tipo sx kullandım en büyük masrafım ön takımı olmuştu ön takımları zayıf.genel olarak bu araçlar fiyatının hakkını verir.yalnız ilandaki araç çok dökük duruyor araba alırken 3-5 krş fazla olsun temiz olsun hor kullanılmış bir araç aldıktan sonra emin olun daha fazla masraf yapacaksınız
  • quote:

Dostum kolay gelsin bende kışa allah kısmet ederse Tempra sxa alacağım 92 model ve üstü olucak

Sabırla bekle ben 5 - 6 aydır takip ediyorum bazen cok güzel arabalar düşüyor içim gidiyo ne arabalar ne kadar ucuza gitti deli oldum o nedenle kışa kadar bak görünce yapış bırakma burdan öneri almana gerek yok kimseden

sen beğendiğin arabanın sahibini ara git görüş ustaya göster sonuca göre al gitsin güle güle bin bende bi alayımdım iyiydi ya kredi kullancam ben zaten biraz

Nedir sendeki tempra aşkı böyle adaşş,al işte eli yüzü düzgün bi şahin...

inat etme

• quote:

Orijinalden alıntı: caner4141

quote:

Nedir sendeki tempra aşkı böyle adaşş,al işte eli yüzü düzgün bi şahin...

inat etme

Olm napcam şahini ya apaçi gibi arkamdan bi ton küfür yicem şöle alayım bi beyaz tempra sxa beyaz camlar film ufakdan cok sesli bi egsoz jant güzel bi lastik yeter

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.