Şimdi Ara

Temsa safir rahat 37 mi Mercedes Travego 15 shd mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
16.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler kamil koçtan bilet alıcam memlekete gitmek için 8 saat sürücek yol ,MERCEDES TRAVEGO 15 SHD mi yoksa TEMSA SAFIR RAHAT 37 mi bu otobüslerden hangisi daha rahattır daha sessizdir yolculuk edenlerden yorum alabilir miyim

• Ben safire binmedim. Ama kuzenim sürekli otobüsle ulaşım sağlar ve sık sık şehirlerarası seyahat eder.
    Onun dediğine göre ona safir daha rahat geliyormuş.
  • Her nedense banada safir daha rahat geliyor ozellikle kafa dayama yeri olmasi ayri bi rahatlik koltuklarida rahat travego kadar yormuyor neoplan eski ise cok salliyor 2012 aşağısı resmen kalas oluyor bana denk gelenler hep öyleydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Safir motor sesinden gece yolculuğundan uyutmaz.
  • ALİNTİDİR

Maratondan sonra temsa safir plusla yolculuk yapma imkani yakaladim maraton ne kadar iyiyse safir plus o kadar kötü belediye otobüsü desem inanin guleryuz kobra ya hakaret olur guleryuz bile daha stabil ve rafine ve konforlu geçmişte safir tourismodan iyidir demiştim bu sözlerim için özür diliyorum herkesten

Böyle lanet bir süspansiyon olamaz arkadaşlar kamyon kasasına sandelye caksak inanin o daha konforludur böyle bir rezonans titreşim vibrasyon olamaz yollardaki en ufak bozukluk içerde bu araci böyle cikartan temsayada yaziklar olsun maratonun süspansiyonu kendine hayran birakmisti oysa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.