Bildirim
Temu Kardeşliği
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Birikmiş kredimle sipariş vermek isteyenler veya sepetini tamamlayamayanlara destek için hazırım. Özelden yazabilirsiniz…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Diyelim ki x ürünlerini siz y ürünlerini ben aldım kargo tek bir yere gelecek. Bu iş biraz zor güven meselesi aynı yerde oturma olma vs vs çok zor gibi geldi ama bilemedim
-
Forumdan İstanbul’daki iki arkadaşla sorunsuz şekilde ilk alışverişleri yaptık. Sizin de böyle bir niyetiniz varsa özelden ulaşabilirsiniz…
İstanbul'un neresindensiniz?
-
Daha parayı bile vermedim güvenilir kişilerle yaparsan sorun olmaz, forumda eski üyeler böyle birşey yapmaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Maslak tarafındayım
Diğer konumu okursanız raz daha karlı olabilir eğer ortak bir yer olursa dediğiniz olabilirdi ama ben çok uzak yerdeyim
Kısmetiniz yokmuş hocam. Yapıyoruz biz burdan uygun arkadaşlarla.
TEMU KARDEŞLİĞİ
Temudan birikmiş kredimi nakite çevirme amaçlı.
1700 lira ve üzeri alışverişinizin 500 liraya kadar olan vergisi benden karşılanmak üzere ve direkt adresinize gönderilir.
Daha düşük miktarda alışverişi olanlar için de sepetleri benim alışverişimle tamamlanır. İlgilenenler özelden yazabilir…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersyno -- 5 Ağustos 2024; 18:13:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X