Şimdi Ara

PSN KARDEŞLİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
338
Cevap
1
Favori
5.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sabit bir psn kardeşliği kurmak istiyoruz. Şu an ben, chris123, V ve Leonheart olmak üzere toplamda dort kişiyiz ve aramıza katılacak 1kişiye daha ihtiyacımız var(bu kisinin oyunları satın alacak kisi olması sart)

Aylık 30-40 TL gibi bir bütçe ayırmak niyetindeyiz ama tabiki bu o ay ne kadar kaliteli oyunun çıktığına bağlı olarak değişkenlik gösterebilir neticede :)

Her türlü oyunu seven, "ben şu oyunu oynamam" demeyen (spor-yarış-tps-fps-arcade-ps1 klasikleri ve korku-gerilim oyunları dahil) ve 25 yaş üstü kişiler tercih sebebidir. 3-5 gün sonrasında "ben sıkıldım vazgeçtim çıkıyorum" tarzında mesajlar atıp çıkmayı düşünecek yapıda olanlar varsa zahmet edip hiç gelmesin :)

oyunları şu şekilde alabiliriz.
    1-Her ay misal herkes belirlediği 1 oyunu yazıp belirlenen 5 oyunu satın alabiliriz.
    2-yada belli bir liste yapıp belirlenen oyunlar üzerinden oylama yaptıktan sonra oyunları satın alabiliriz.

Her ay 3-5 oyun alacağız diye bir kaide yok yeri gelir kafamıza yatan oyunların sayısı fazla olur fazlası ile oyun alırız, yeri gelir bir ay daha az oyun alırız. Bu tamamen seviyeli bir ortamın oluşmasına ve kafa yapımızın uyuşmasına bağlı. Seviye ve saygı olduktan sonra hiçbir sorunun olacağını düşünmüyorum.

Katılımcılar:

1-pape
    2-V
    3-chris123
    4-NoDRac
    5-Lionheart

Alınan oyunlar:

1-Fifa 12
    2-Limbo
    3-Resident Evil Code Veronica X
    4-Parasit Eve 2
    5-Alien Breed:İmpact
    6-Battlefield 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pape -- 28 Ekim 2011; 23:23:09 >

• haydi hayirli olsun.

ico collection geldi mi PSN'e?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V -- 17 Ekim 2011; 13:14:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: V

haydi hayirli olsun.

ico collection geldi mi PSN'e?

yok kardeşim gelmedi, gelse pusudayım zaten bekliyorum :)

disc olarak çıktı sadece ama mutlaka satışların artması amacı ile psn e koyacaklardır ilerleyen zamanlarda :)
  • Ben Warhammer i almayi dusunuyordum,demosunu oynadim hosuma gitti,shooter severim,sende indir bi bak istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: V

Ben Warhammer i almayi dusunuyordum,demosunu oynadim hosuma gitti,shooter severim,sende indir bi bak istersen.

alırız kardeşim hiç sorun değil :) hele iki kişi daha bulalım warhammer ı alırız. Bunun dışında benimde kafamda limbo, outland gibi oyunlarda var ilk etapta. ilk oyun alışımızda herkes istediği bir iki oyunu yazar ne varsa alırız hepsini. mutlaka kesişen-çakışan oyunlarda olacaktır,buda bize fiyat avantajı olarak geri döner :)

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MessiKaaN -- 17 Ekim 2011; 14:09:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiKaaN

arkadaş tek oyun için zannetmiş. yanlışlık olmuş,kontenjan hala 2 kişi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pape -- 17 Ekim 2011; 14:15:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 farklı PSN kardeşliği
    4 yıl önce açıldı
    PSN KARDEŞLİĞİ
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben katılabilirim. 23 yaşında stajyer avukatım =)

dark souls, uncharted 3, metal gear solidh hd collection, nba 2k12 falan filan ilgi alanımdaki oyunlar. ps3 alalı 2 ay falan oluyo, o yüzden pek de bilmiorum ps3 exclusive oyunları açıkçası. ama call of duty, arkham city gibi pc de oynayabileceğim oyunları almam, onu baştan belirteyim.
  • hadı bakalım kardeslıgımız hayırlı olsun oncelıkle kesın ve kalıcı kısılerı beklıyoruz ve gelıcek olan kısılerden bırının kredıkartı olması yanı alıcı olması gereklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oskican

ben katılabilirim. 23 yaşında stajyer avukatım =)

dark souls, uncharted 3, metal gear solidh hd collection, nba 2k12 falan filan ilgi alanımdaki oyunlar. ps3 alalı 2 ay falan oluyo, o yüzden pek de bilmiorum ps3 exclusive oyunları açıkçası. ama call of duty, arkham city gibi pc de oynayabileceğim oyunları almam, onu baştan belirteyim.

hocam selamlar,

öncelikle yaş meselesinden bahsedeyim. yaş meselesine çok takılan bir insan değilim takıldığım ve takılacağım konu katılımcı kişinin seviyeli olması, diğer ortaklara her zaman için saygılı davranmasıdır. Bu şekilde olduktan sonra yaş konusunun problem olacağını zannetmiyorum. daha seviyeli bir ortamın oluşması için ve kişinin 3-5 gün sonra hadi ben sıkıldım bana eyvallah dememesi adına yaş belirttim.(genelde yaşı ufak olanlar bu tarz davranışlarda bulunabiliyor)

bunun dışında hocam bahsettiğim gibi grup içerisinde oyun ayrımı yapacak kişi istemiyorum açıkçası. neticede senin sevmediğin oyunu ben benim sevmediğim oyunu ise sen sevebilirsin. önemli olan birbirimize saygı duyarak bunları ben almam diyerek kardeşliğin prensibine aykırı davranmak yerine hoşgörü çerçevesinde herkesin belirlediği oyunları ve oylama sonucunda yapılan sıralamaya göre oyunları alıp paylaşabilmektir.

misal ben x oyunu oynadım ama kardeşliğin diğer ortakları oyunu almak istiyor ise bende katılmak durumunda kalırım açıkçası diğer oyunlarla beraber. katılırım ama indirmem belki o ayrı konu ama kardeşlik böyle birşey :) kardeşliğin anlamı budur senin için uygunsa bunlar yok bana uygun değil dersen tabiki karar senin :)

• biraz sert çıkmış gibi gözükmüşüm orda da şöyle bir şey demek istedim ben. misal modern warfare 3'ü ben pc'de oynamayı tercih ederim, o yüzden hayır oyu kullanırım grupta zamanı gelince. ama grupta alınacak kararı çıkarsa bir şey demem tabii ki. ben hayır derim dediğim vereceğim oyu şimdiden belirtmek açısındandı.

ben daha çok ps3 exclusive oyunlara yönelik düşünüyorum ps3'mi kullanmayı. ama battlefield 3'ü grupça alırsak da tabii ki oynarım yani.

öyle bir durum işte.
  • quote:

biraz sert çıkmış gibi gözükmüşüm orda da şöyle bir şey demek istedim ben. misal modern warfare 3'ü ben pc'de oynamayı tercih ederim, o yüzden hayır oyu kullanırım grupta zamanı gelince. ama grupta alınacak kararı çıkarsa bir şey demem tabii ki. ben hayır derim dediğim vereceğim oyu şimdiden belirtmek açısındandı.

ben daha çok ps3 exclusive oyunlara yönelik düşünüyorum ps3'mi kullanmayı. ama battlefield 3'ü grupça alırsak da tabii ki oynarım yani.

öyle bir durum işte.

Anladım hocam, o zaman anlaştık gibi sorun yok. Ama sunu belirtmek isterim senin bahsettigin oyunlar (uncharted3 battlefield 3 mw3 gibi) daha cıkmamıs ve buyuk ihtimallede psn e gelmeyecek oyunlar. Anladıgım kadarı ile bu konuda tam net bir bilgin yok, seni aydınlatmak amacı ile soyluyorum bu tarz yeni ve hit oyunları psn de biraz zor gorursun acıkcası. Cıksada aylar sonra gelir ancak bilgin olsun.

Genelde psn de bulunan oyunlar daha eski olur ve gozden dusmus oyunlardır. Bunun dısında remake yapımlar, psn ozel olan oyunlar (disk olarak cıkmayan oyunlar) arcade oyunlar, ps1 klasikleri gibi oyunlar yer almakta. Ha tabi fifa gibi infamous 2 gibi istisnalar mevcut ama cok nadirdir yeni cıkan hit oyunların psn e gelmesi.

Beklentin psn den biraz farklı oldugu icin yazdım bu kadar seyi, hani unc3 battlefield 3 mw3 gibi oyunlar bekliyorsan psn den hayal kırıklıgına ugrarsın. Psn in verecekleri senin beklentilerini karsılayacaksa senin icinde tamamsa ekliyorum seni kardeslige :)

• Makina da user yeri kalmadı. Sürekli devam edecek bir kardeşlik olacağını düşünüyorum. Yer varsa beni ekler misiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLX -- 17 Ekim 2011; 15:37:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VLX

Makina da user yeri kalmadı. Sürekli devam edecek bir kardeşlik olacağını düşünüyorum. Yer varsa beni ekler misiniz.

Hocam merhaba,

aynı sekilde kalıcı bir kardeslik grubu olacak kısmetse. Ancak su an icin grubumuzdaki hic kimsede kredi kartı yok. Katılacak bir kisinin kredi kartı ile oyunları alması gerekli. Senin icin uygunmudur kardesim?

Yukarıda yazan arkadasımızda katılmak istiyor, psn den beklentilerini biraz yuksek tutmus ama genede katılacagını dusunuyorum. Onun katıldıgınıda varsayarsak son bir kisinin oyunları alacak kisi olması gerekiyor kardesim.
  • Kredi Kartım var fakat banka hesabım yok. Bu durum da hesap kitap işi karışır. Neyse size başarılar, uzun ömürlü bir kardeşlik dilerim. Şansımıza küselim.
  • hmmm, işin rengini değiştirir o biraz.

ben fifa 12'yi çıktığı gibi psn'de görünce her oyun için aynı muamele var sandım açıkçası. ama çok da sorun değil gibi. aylık 30-40 liraya 2-3 oyun almak aklıma yatan bir durum. sonuçta ps3'yi yeni aldığım için çoğu ps3 oyununu hiç oynamadım bugüne kadar. misal GOW'ların sadece PSP versiyonlarını oynadım vs. vs. yani direk yokum demiyorum şu an ama bana misal ilk alım için neler almayı düşündüğünüzü söyler misiniz pape?

bi de benim hdd 40 gb'lık. onu değiştiricem bu hafta bimeks'ten falan birşeyler ayarlayıp. alakasız bir soru ama şu an hdd'de yüklü olan oyunları yeni hdd'ye aktarabilir miyim sorunsuz? fifa 12'yi aktaramazsam oyunu tekrar indirme hakkım yok misal.
  • quote:

Kredi Kartım var fakat banka hesabım yok. Bu durum da hesap kitap işi karışır. Neyse size başarılar, uzun ömürlü bir kardeşlik dilerim. Şansımıza küselim.

Anladım hocam, katılmanı gercekten isterdim aslında cozulemeyecek is degil bankadan maliyetsiz bir sekilde hesap actırabilirsin veya ptt den arkadaslar adına para cıkartabilir ama tabi son karar senin neticede.
  • quote:

hmmm, işin rengini değiştirir o biraz.

ben fifa 12'yi çıktığı gibi psn'de görünce her oyun için aynı muamele var sandım açıkçası. ama çok da sorun değil gibi. aylık 30-40 liraya 2-3 oyun almak aklıma yatan bir durum. sonuçta ps3'yi yeni aldığım için çoğu ps3 oyununu hiç oynamadım bugüne kadar. misal GOW'ların sadece PSP versiyonlarını oynadım vs. vs. yani direk yokum demiyorum şu an ama bana misal ilk alım için neler almayı düşündüğünüzü söyler misiniz pape?

bi de benim hdd 40 gb'lık. onu değiştiricem bu hafta bimeks'ten falan birşeyler ayarlayıp. alakasız bir soru ama şu an hdd'de yüklü olan oyunları yeni hdd'ye aktarabilir miyim sorunsuz? fifa 12'yi aktaramazsam oyunu tekrar indirme hakkım yok misal.

Hocam ilk etapta almayı planladıgım oyunlar kendi adıma konusayım limbo, outland, nba jam, warhammer gibi oyunlar. Diger arkadasların istekleri nedir onları bipmiyorum tabi. Ama dedigim gibi sen psn den beklentini farkli tutmussun. Hem yeni hemde hit oyunları psnde az bulursun acıkcası.

Bunun dısında hd ye aktarım ile ilgili hicbir bilgim yok hocam sadece 500 gb lik harddisk alip degistirdiklerini biliyorum ama aktarimla ilgili birsey bilmiyorum. Forumda bununla ilgili konular mutlaka vardir ama.

Durum bundan ibaret hocam nedir son kararın?

• Bu tur uzun sureli kardeslikler iyi fakat vlx ve benim kardesliklerle aldigim bircok oyun var. Bende katilmak isterdim sanal karti olan biri olarak amme velakin olan oyunlar cakisirsa vlx ile ben maddi sıkıntıya gireriz. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kredi Kartım var fakat banka hesabım yok. Bu durum da hesap kitap işi karışır. Neyse size başarılar, uzun ömürlü bir kardeşlik dilerim. Şansımıza küselim.

hocam iş bankasından ucretsız bı hesap actırabılırsın ustelık 10 dknı bıle almaz hatta bankamatık ıkartyı bıle talep edersın kı bu kart sana 2 hafta ıcınde ulasır yanı eger sorun sadece hesapsa bu kolaylıkla halledılır
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.