Şimdi Ara

PSN KARDEŞLİĞİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
1
Favori
5.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    outland
    warhammer

ilk seferinde herkesin söylediği birer oyunu alsak daha iyi olmazmı arkadaşlar? herkesin gönlü olmuş olur sizce?
  • 1 yalnıs anlama oldu sanırım bende pape arkadasıma katılıyorum ılk seferde herkez bır oyun soylesın toplamda 5 oyun olmus olur buda bızı bı sure ıdare eder sadece bu 5 oyundan hangısını ılk alıcamızı oyluyalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pape

limbo
    outland
    warhammer

ilk seferinde herkesin söylediği birer oyunu alsak daha iyi olmazmı arkadaşlar? herkesin gönlü olmuş olur sizce?

outlander güzel görünüyor limboyu macde oynamıştım ama outlander daha hareketli ve renkli limbo ise şaşırtıcı

warhammerın hangisini sölüyorsun?

Benim ilk tercihim fifa12

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoDRaC -- 18 Ekim 2011; 23:47:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoDRaC

quote:

limbo
    outland
    warhammer

outlander güzel görünüyor limboyu macde oynamıştım ama outlander daha hareketli ve renkli limbo ise şaşırtıcı

warhammerın hangisini sölüyorsun?

Benim ilk tercihim fifa12

warhammer space marine

benim ilk tercihim limbo

V ise warhammer ı istiyor.

chris123 ün ilk tercihi siren blood curse

yani şöyle bir liste çıkıyor ortaya.

1-fifa12(NoDRac)
    2-Warhammer(V)
    3-Limbo(pape)
    4-Siren(chris123)
    5-

Geriye birtek lionheart kalıyor ama ondan da ses seda yok.

• ilginç bir grup olduk herkesin istediği oyun farklı :) ben tr psnden bakamıyorum şu an için fiyatları nedir bu oyunların yanlarına onlarıda yazalım
  • quote:

ilginç bir grup olduk herkesin istediği oyun farklı :) ben tr psnden bakamıyorum şu an için fiyatları nedir bu oyunların yanlarına onlarıda yazalım

hemen yazıyorum hocam,

fifa12: 80 TL
    limbo:25 TL
    warhammer:125 TL
    siren:50 TL

şu an oyunların toplam fiyatı 280 TL
  • cirsis 1 olsun bigboy_hoze bende varim
  • En tuzlu warhammer metacritic ortalaması 75 :?
  • quote:

En tuzlu warhammer metacritic ortalaması 75 :?

Ben gameplay videolarina baktim dun fena durmuyordu aslinda :/

soyle bir araya gelip aksam msn den belirli bir saatte konusalim arkadaslar herkesi birarada toplayip msnde konusursak daha iyi olur dusuncesindeyim. Aksam saat 9 da mesela msn de konusalim, degerlendorme yapariz olurmu herkes bana pm den msn adreslerini gondersin aksam saat 9 gibi toplanalim ne dersiniz?
  • ben msn kullanmıyorum siz konusun aranızda uruma gore harekt ederiz arkadaslar
  • Grubumuza katilmak isteyen son bir arkadasimizi bekliyoruz. Katilmak isteyen arkadastan ricam ilk mesaji iyi okusun ona gore katilsin sonrasinda sorun sıkıntı yasamayalim.
  • quote:

Grubumuza katilmak isteyen son bir arkadasimizi bekliyoruz. Katilmak isteyen arkadastan ricam ilk mesaji iyi okusun ona gore katilsin sonrasinda sorun sıkıntı yasamayalim.

Guncel
  • son uye aranıyor mıllet yokmu bı katılımcı
  • Arkadaşlar foruma giremediğim için geç cevap yazmak zorunda kaldım.Oyunları düzenli olarak alırım.Tekrar aranıza kabul ederseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionheart

Arkadaşlar foruma giremediğim için geç cevap yazmak zorunda kaldım.Oyunları düzenli olarak alırım.Tekrar aranıza kabul ederseniz sevinirim.

tabikide kardeşim ekliyorum hemen :)
  • arkadaşlar lionheart arkadaşımızın durumu bir yanlış anlaşılmadan kaynaklanmış durumu düzelttik bilginiz olsun.
  • evet arkadas lar herkez ıstedıgı oyunu yazsın baslıyalım o halde :)
  • ben limboyu istiyorum
  • fifa 12
    bu arada yarın akşam göreve gidicem edirne havsaya pazar günü 5 gibi dönerim sanırım :) foruma girebilirim sanırım ama oyun alması pazara kalır.

Bu arada oylamayı söle yapalım herkes bir oyun sölesin 5 oyun belirleyim herkes o oyuna en cok istediğine 5 ikinci istediğine 4 sonraki 3 şeklinde puan versin en son tüm puanları toplayıp hangi oyun kaç puan aldıysa ona göre satın alırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoDRaC -- 19 Ekim 2011; 21:59:39 >
  • bende parasite eve 2 ıstıyorum psone clasıklerınden
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.