Şimdi Ara

PSN KARDEŞLİĞİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
1
Favori
5.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: V

Demin bankamatik kartini denemek icin kullandim yemedi.İlla kredi karti istiyo.

hacı bende paracard ile denedim yemiyor maalesef kredi kartı istiyor illaki :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: pape

quote:

napalim beklemeye devam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pape

quote:

napalim beklemeye devam

aynen beklemeye devam, çıkar illaki bir babayiğit

• Son uyeye Midnight Club Los Angeles Complete Edition oyunu verilecektir
  • son katılımcı arkadaş bekleniyor :)
  • Eskiden kardeşlik bulunmazdı üye olmak için şimdi oyun veriliyor.Helal valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykıran Bıngıldak -- 17 Ekim 2011; 23:45:03 >
  • quote:

Son uyeye Midnight Club Los Angeles Complete Edition oyunu verilecektir

ben cıkıp tekrar gıreyım bna neden hedıye yok
  • Been girebilirim aylık 40 50 tl butce ayırabilirim ama yeni ps3 sahibi olduğum için kardeşlik vs nedir pek bilmiyorum. Ama öğrendiğim kadarıyla bir hesapla oyun alınıyor daha sonra herkes o hesaba girip oyunu çekiyor sonra kendi orjinal hesabıyla oyunu oynayabiliyor. Mesela hddyi formatladık ozaman tekrar indirebiliyormuyuz oyunu kendi orjinal id mizle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoDRaC

Been girebilirim aylık 40 50 tl butce ayırabilirim ama yeni ps3 sahibi olduğum için kardeşlik vs nedir pek bilmiyorum. Ama öğrendiğim kadarıyla bir hesapla oyun alınıyor daha sonra herkes o hesaba girip oyunu çekiyor sonra kendi orjinal hesabıyla oyunu oynayabiliyor. Mesela hddyi formatladık ozaman tekrar indirebiliyormuyuz oyunu kendi orjinal id mizle?

merhaba hocam,

kardeşlik dediğimiz olay aynen senin bahsettiğin gibi. sabit bir hesap açılıyor,bir kişi o hesap üzerinden devamlı kararlaştırılan belirlenen oyunları kartı ile satın alıyor daha sonra herkes aynı hesap üzerinden bağlanıp oyunu çektikten sonra kendi hesabından oyunu oynamaya devam ediyor. misal bu ay 5 oyun aldık diyelim oyunların toplamda ortalama 200 TL gibi bir bedeli var bunu beşe böldüğün zaman 40 TL gibi bir rakama 5 oyun sahibi oluyorsun.

Tabi bu oyunların fiyatına göre değişkenlik gösterebilir (yani çıkabilirde azalabilirde) ama yeni çıkan birkaç oyun hariç fiyatlar genelde uygun olduğu için bahsettiğin rakamları aşmayız zaten.

Hdd yi formatladıktan sonra tekrar indirip indiremediğin konusunda ise bir bilgim yok. V arkadaşımız muhtemelen onu biliyordur ona sormak lazım.

bu arada son katılacak kişinin oyunları satın alacak kişi olması gerektiğini görmüşsündür umarım

• Vay arkadas bedava oyun bile veriyoruz gene gelen giden yok :)
  • Hacı bu aralar millet kesat bende uygun fiyata oyunlar satıyorum başka zaman anında giderdi ötv zammı mileti fena vurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben alırım. ancak her çıkan oyunu almak ta istemem arkadaşlar. Uyarsa görüşelim.Resident Evil 5 olabilir, Need for speed olabilir, uncharted 2 olabilir... gibi gibi :)
  • ben katılırım ama ŞU AN dan itibaren psn e eklenen oyunları alırım eskileri düşünmüyorum
    eskiye dönük oyun alırsanız bende olan siz 4 nüz bölüşürsünüz

WARHAMMER SPACE MARİNE

olsun ilk kardeşlik oyunumuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zülkif gonzo -- 18 Ekim 2011; 12:32:23 >
  • formatladıktan sonra tekrar yükleniyorsa güzel bir sistem. Bende iş bankası hesabı var paraları toplarsak ben alabilirim paypal kullanıyorum.
  • quote:

formatladıktan sonra tekrar yükleniyorsa güzel bir sistem. Bende iş bankası hesabı var paraları toplarsak ben alabilirim paypal kullanıyorum.

Hocam pm attim sana kontrol edermisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: facemaker

ben katılırım ama ŞU AN dan itibaren psn e eklenen oyunları alırım eskileri düşünmüyorum
    eskiye dönük oyun alırsanız bende olan siz 4 nüz bölüşürsünüz

WARHAMMER SPACE MARİNE

olsun ilk kardeşlik oyunumuz

Facemaker ve mavrick666

sizlerede pm atiyorum arkadaslat hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximum54

Hacı bu aralar millet kesat bende uygun fiyata oyunlar satıyorum başka zaman anında giderdi ötv zammı mileti fena vurdu

Sorma kardesim iki gundur kivraniyoruz ortak bulucaz diye :D
  • quote:

formatladıktan sonra tekrar yükleniyorsa güzel bir sistem. Bende iş bankası hesabı var paraları toplarsak ben alabilirim paypal kullanıyorum.

Sana bir pm daha attım onuda okuduktan sonra ok dersen ekliyorum seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: chris123

quote:

Son uyeye Midnight Club Los Angeles Complete Edition oyunu verilecektir

ben cıkıp tekrar gıreyım bna neden hedıye yok

ayip ettin ,2 indirme hakkim vardi otekinide sana veririz

• Cevap yazdım arkadasa sanırım forumdan cıktı su an için psn networkten almayı düşündüğünüz oyunlar neler:

Ben en başta fifa 12 yi düşünüyorum 5 kişi alsak aynı anda online maç yapsak sıkıntı olmuyor dimi bu arada psn id : drNoDRaC
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.