Şimdi Ara

PSN KARDEŞLİĞİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
1
Favori
5.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NoDRaC

Cevap yazdım arkadasa sanırım forumdan cıktı su an için psn networkten almayı düşündüğünüz oyunlar neler:

Ben en başta fifa 12 yi düşünüyorum 5 kişi alsak aynı anda online maç yapsak sıkıntı olmuyor dimi bu arada psn id : drNoDRaC

Dostum aksama toplanalim herkes istedigi oyunlari yazsin aramizda konusur alinacak oyunlari belirleriz. Yarinda herkes havalesini yapar sana sende kullanici bilgilerini paylasirsin bizlerle.
  • NoDRaC
    chris123
    V
    Lionheart

aksama toplanalim arkadaslar hangi oyunlarin alinacagini belirleyelim.
  • tmmdır aksama gereklı konusmayı yaparız o halde :)
  • Aksam misafirlige gidicem burada olamayabilirim ama gec saatde olsa bakarim konuya,

benim istedigim tek oyun suan,diger butun PSN oyunlarinada uyarim.

Warhammer 40,000: Space Marine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V -- 18 Ekim 2011; 15:59:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: V

Aksam misafirlige gidicem burada olamayabilirim ama gec saatde olsa bakarim konuya,

Bende limbo diyorum :) ilk ay bu sekilde yapabiliriz herkes istedigi oyunu soyler 5 oyunu toptan alabiliriz herkesten gelecek fikirlerede acigiz tabiki :)

zaten limbo warhammer fifa gibi oyunlar psn in en gozde oyunlari su anda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pape

quote:

Aksam misafirlige gidicem burada olamayabilirim ama gec saatde olsa bakarim konuya,

Bende limbo diyorum :) ilk ay bu sekilde yapabiliriz herkes istedigi oyunu soyler 5 oyunu toptan alabiliriz herkesten gelecek fikirlerede acigiz tabiki :)

limboda olur fifa da olur

hadi kardesligimiz hayirli olsun

Bu arada Midnight oyununu aksam vericem arkadaslara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V -- 18 Ekim 2011; 16:13:29 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pape

quote:

limboda olur fifa da olur

hadi kardesligimiz hayirli olsun

Bu arada Midnight oyununu aksam vericem arkadaslara.

İnsallah kardesim, uzun omurlu ve kalıcı bir kardeslik olur umarım.

• bu psn oyunlarına internetten hangi siteden bakabilirim. Bende fifa12 düşünüyorum artık yeni accountla oyunu alır sonrada kendi orjinal hesabımla online felan oynarım
  • quote:

bu psn oyunlarına internetten hangi siteden bakabilirim. Bende fifa12 düşünüyorum artık yeni accountla oyunu alır sonrada kendi orjinal hesabımla online felan oynarım

Tr playstation sitesinden bakabilirsin kardesim. Fifa banada uyar V warhammer dedi ben limbo diyorum chris123 ve lionheart in talepleride geldikten sonra aliriz oyunlari :)

ilave olarak tr psn den de bakabilirsin ps3 uzerinden tum oyunlara ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pape -- 18 Ekim 2011; 16:58:40 >
  • 5 oyun bırden mı alıcaz hemen yoksa zamana mı yayıcaz neyı oynucamızı sasırmayalımda :)) neyse bende siren 1-12 full oyununu dusunuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: chris123

5 oyun bırden mı alıcaz hemen yoksa zamana mı yayıcaz neyı oynucamızı sasırmayalımda :)) neyse bende siren 1-12 full oyununu dusunuyorum

oda bana uyar hacı :) bilirsin korku oyunlarını sevdiğimi :))

yani ilk etapta o şekilde yapalım diyoruz ilk bu şekilde alalım oyunları, illa sonraki partide önümüzdeki ayıda beklemeye gerek yok misal metal gear hd collection mu çıktı çıktığı gibi alırız (veya çok hit bir oyun) ama ilk etap böyle olsun diyoruz, sen ne diyorsun? (herkesin gönlü olsun diyoruz)
  • Lionheart den ses seda yok, pm de attım ama foruma girmemis herhalde. Lionheart de gelsin ona gore konusalım arkadaslar.
  • CHRİS123 BEKLEMEDE O HALDE :))
  • birşey sorucam tr psn de yeni hesap acmak icin ps3 ayri bir hesap mı acmalıyım su anda psn de yeni kullanıcı açmak için bağlantıyı göremedim
  • quote:

birşey sorucam tr psn de yeni hesap acmak icin ps3 ayri bir hesap mı acmalıyım su anda psn de yeni kullanıcı açmak için bağlantıyı göremedim

Yeni user acman lazim oncelikle kardesim yeni user acip ordan yeni bir psn hesabi alman gerekli ;)
  • evet arkadaşlar kimse yok ortalıkta lionheart dostum nerelerdesin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pape -- 18 Ekim 2011; 21:48:49 >
  • alcagimiz oyunlari liste yapalim bi ne kadar tutuyo filan yanlarina yazalim mi?
  • quote:

alcagimiz oyunlari liste yapalim bi ne kadar tutuyo filan yanlarina yazalim mi?

yazalım yazmasınada lionheart a ulaşamadıkki bir türlü :/

yani herkes için uygunmudur arkadaşlar ne yapıyoruz şimdi? ilk etapta herkesin söylediği 1 oyunumu alıyoruz?

herkes ok veriyormu?

Ben V ve chris123 için uygun anladığım kadarı ile diğer arkadaşlar siz nedersiniz?
  • ben ortama uyarım mıllet oncelıkle herkez ıstedıgı oyunu yazsın sonrada oyluyalım :)
  • fifa 12
    dead space 2
    Gow 1 ve 2
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.