Şimdi Ara

PSN KARDEŞLİĞİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
1
Favori
5.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Resident Evil 4 ve Resident Evil Code Veronica alalım diyorum ben ilk etapta.Elinde olmayanlar almak isterse alabiliriz.Diğer tekliflere de açığız tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoDRaC

fifa 12
    bu arada yarın akşam göreve gidicem edirne havsaya pazar günü 5 gibi dönerim sanırım :) foruma girebilirim sanırım ama oyun alması pazara kalır.

Bu arada oylamayı söle yapalım herkes bir oyun sölesin 5 oyun belirleyim herkes o oyuna en cok istediğine 5 ikinci istediğine 4 sonraki 3 şeklinde puan versin en son tüm puanları toplayıp hangi oyun kaç puan aldıysa ona göre satın alırız.

benim önerim ilk sefer olduğu için herkes 1 oyun belirlesin toplamda 5 oyun alalım ne dersiniz?

ilk seferinde bolca oyun almış oluruz :)

yani tek oyun ile kalmayalım kimseyi tek oyuna bağlı bırakmayalım derim :)
  • bence mahsuru yok o zaman lıste soyle oluyor

fifa12

limbo

parasite eve 2

re code veronıca mı re4 mu secmen gerek

oncelıkle belırteyım bende re4 var ama ılerıde alalım derlerse alırım bu yuzden code veronıcayı secersen bana buyuk ıılık etmıs olursun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pape

quote:

Orijinalden alıntı: NoDRaC

fifa 12
    bu arada yarın akşam göreve gidicem edirne havsaya pazar günü 5 gibi dönerim sanırım :) foruma girebilirim sanırım ama oyun alması pazara kalır.

Bu arada oylamayı söle yapalım herkes bir oyun sölesin 5 oyun belirleyim herkes o oyuna en cok istediğine 5 ikinci istediğine 4 sonraki 3 şeklinde puan versin en son tüm puanları toplayıp hangi oyun kaç puan aldıysa ona göre satın alırız.

benim önerim ilk sefer olduğu için herkes 1 oyun belirlesin toplamda 5 oyun alalım ne dersiniz?

ilk seferinde bolca oyun almış oluruz :)

yani tek oyun ile kalmayalım kimseyi tek oyuna bağlı bırakmayalım derim :)

bu artada ben pape arkadasımıza katılıyorum ılk sefer ıcın 5 oyunu alalım daha sonrakılerı duruma gore bakarız

• V ve lionheart belirlediğiniz oyunları söylerseniz onlarıda ekleyelim listeye.

arkadaşlar herkes için uygunmudur ilk seferinde bu şekilde alsak oyunları?

ilk seferde maksat herkesin gönlü olsun, sonrasında canımız çektikçe güzel oyun oldukça-çıktıkça alırız oyunları. ne dersiniz?
  • Ben warhammer diyorum
  • lionheart sen ne diyorsun dostum sende istediğin oyunu belirle ona göre alımları yapalım.
  • quote:

lionheart sen ne diyorsun dostum sende istediğin oyunu belirle ona göre alımları yapalım.

Chris123 arkadaşımızda RE4 varmış.Şimdilik o zaman RE CV alalım ama diğer sefere aldığımız oyunda RE 4 'ü alırsak sevinirim çünkü oyunu hala oynayamadım.
  • warhammer da cok mu pahali olucak,baska oyun mu secsem ne dersiniz?
  • alırız kardeşim, maksat gönüller bir olsun.

bende re4 te code veronica da var ama girerim code veronicaya gene sorun değil kardeşim.

o zaman ilk etapta alınacak oyunlar;

1-fifa12
    2-limbo
    2-warhammer
    4-parasit eve 2
    5-re code veronica x

ok mi arkadaşlar?

varmı herhangi bir problem öneri vs?
  • quote:

Orijinalden alıntı: V

warhammer da cok mu pahali olucak,baska oyun mu secsem ne dersiniz?

nasıl istersen kardeşim, dilersen şimdi alırız dilersen şöyle 10-15 gün sonra tek veya yanında 1-2 oyunla alırız sen nasıl istersen ;)
  • parasit eve 1 ne oynardim hemde japonca

2. sini oynayamamistim bugunlere kismetmis
  • quote:

quote:

warhammer da cok mu pahali olucak,baska oyun mu secsem ne dersiniz?

nasıl istersen kardeşim, dilersen şimdi alırız dilersen şöyle 10-15 gün sonra tek veya yanında 1-2 oyunla alırız sen nasıl istersen ;)

valla hocam karar senın bıze saygı duymak duser suan ıcın baskada bısı demeyız sana ayak uyduruz
  • Ben listeye uyarım arkadaşlar.Alalım derseniz alabiliriz. Yalnız benim birkaç gün sonra hdd i değiştirmem gerekebilir.Benim 80GB iyice doldu.Yoksa aldığımız oyunları yükleyemez duruma gelirim.
  • quote:

parasit eve 1 ne oynardim hemde japonca

parasite eve 2 baya super bı oyun ps1 oynardım bı nostaljı sart dedım ama 1 hıc oynamadım nasıldır hıc bılmem
  • warhammer kalsin o zaman Alien Breed:Impact alalim,130 milyon fazla simdi bu oyuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: chris123

quote:

parasit eve 1 ne oynardim hemde japonca

parasite eve 2 baya super bı oyun ps1 oynardım bı nostaljı sart dedım ama 1 hıc oynamadım nasıldır hıc bılmem

Resident Evil'den sonra oyun yoklugunda iyi gitmisti,1. baya zordu,yanniz psone oyunlarinin grafikleri LCD'de rezalet cikiyor,RE1 almistim oynayamadim oyunu o kadar kotuydu,haberin vardir umarim,hayal kirikligi olmasin sonra?

• o zaman listenin son hali;

1-fifa 12
    2-re code veronica x
    3-parasit eve 2
    4-limbo
    5-alien breed

ok midir arkadaşlar???
  • Benden ok,ne zaman alicaz??
  • quote:

o zaman listenin son hali;

1-fifa 12
    2-re code veronica x
    3-parasit eve 2
    4-limbo
    5-alien breed

ok midir arkadaşlar???

Ben tamam diyorum.Toplam ne kadar yapıyor hepsi ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.