Arkadaşlar Resident Evil 4 ve Resident Evil Code Veronica alalım diyorum ben ilk etapta.Elinde olmayanlar almak isterse alabiliriz.Diğer tekliflere de açığız tabi
quote:
Orijinalden alıntı: NoDRaC
fifa 12 bu arada yarın akşam göreve gidicem edirne havsaya pazar günü 5 gibi dönerim sanırım :) foruma girebilirim sanırım ama oyun alması pazara kalır.
Bu arada oylamayı söle yapalım herkes bir oyun sölesin 5 oyun belirleyim herkes o oyuna en cok istediğine 5 ikinci istediğine 4 sonraki 3 şeklinde puan versin en son tüm puanları toplayıp hangi oyun kaç puan aldıysa ona göre satın alırız.
benim önerim ilk sefer olduğu için herkes 1 oyun belirlesin toplamda 5 oyun alalım ne dersiniz?
ilk seferinde bolca oyun almış oluruz :)
yani tek oyun ile kalmayalım kimseyi tek oyuna bağlı bırakmayalım derim :)
bence mahsuru yok o zaman lıste soyle oluyor
fifa12
limbo
parasite eve 2
re code veronıca mı re4 mu secmen gerek
oncelıkle belırteyım bende re4 var ama ılerıde alalım derlerse alırım bu yuzden code veronıcayı secersen bana buyuk ıılık etmıs olursun :)
quote:
Orijinalden alıntı: pape
quote:
Orijinalden alıntı: NoDRaC
fifa 12 bu arada yarın akşam göreve gidicem edirne havsaya pazar günü 5 gibi dönerim sanırım :) foruma girebilirim sanırım ama oyun alması pazara kalır.
Bu arada oylamayı söle yapalım herkes bir oyun sölesin 5 oyun belirleyim herkes o oyuna en cok istediğine 5 ikinci istediğine 4 sonraki 3 şeklinde puan versin en son tüm puanları toplayıp hangi oyun kaç puan aldıysa ona göre satın alırız.
benim önerim ilk sefer olduğu için herkes 1 oyun belirlesin toplamda 5 oyun alalım ne dersiniz?
ilk seferinde bolca oyun almış oluruz :)
yani tek oyun ile kalmayalım kimseyi tek oyuna bağlı bırakmayalım derim :)
bu artada ben pape arkadasımıza katılıyorum ılk sefer ıcın 5 oyunu alalım daha sonrakılerı duruma gore bakarız
V ve lionheart belirlediğiniz oyunları söylerseniz onlarıda ekleyelim listeye.
arkadaşlar herkes için uygunmudur ilk seferinde bu şekilde alsak oyunları?
ilk seferde maksat herkesin gönlü olsun, sonrasında canımız çektikçe güzel oyun oldukça-çıktıkça alırız oyunları. ne dersiniz?
Ben warhammer diyorum
lionheart sen ne diyorsun dostum sende istediğin oyunu belirle ona göre alımları yapalım.
quote:
lionheart sen ne diyorsun dostum sende istediğin oyunu belirle ona göre alımları yapalım.
Chris123 arkadaşımızda RE4 varmış.Şimdilik o zaman RE CV alalım ama diğer sefere aldığımız oyunda RE 4 'ü alırsak sevinirim çünkü oyunu hala oynayamadım.
warhammer da cok mu pahali olucak,baska oyun mu secsem ne dersiniz?
alırız kardeşim, maksat gönüller bir olsun.
bende re4 te code veronica da var ama girerim code veronicaya gene sorun değil kardeşim.
o zaman ilk etapta alınacak oyunlar;
1-fifa12 2-limbo 2-warhammer 4-parasit eve 2 5-re code veronica x
ok mi arkadaşlar?
varmı herhangi bir problem öneri vs?
quote:
Orijinalden alıntı: V
nasıl istersen kardeşim, dilersen şimdi alırız dilersen şöyle 10-15 gün sonra tek veya yanında 1-2 oyunla alırız sen nasıl istersen ;)
parasit eve 1 ne oynardim hemde japonca
2. sini oynayamamistim bugunlere kismetmis
quote:
quote:
nasıl istersen kardeşim, dilersen şimdi alırız dilersen şöyle 10-15 gün sonra tek veya yanında 1-2 oyunla alırız sen nasıl istersen ;)
valla hocam karar senın bıze saygı duymak duser suan ıcın baskada bısı demeyız sana ayak uyduruz
Ben listeye uyarım arkadaşlar.Alalım derseniz alabiliriz. Yalnız benim birkaç gün sonra hdd i değiştirmem gerekebilir.Benim 80GB iyice doldu.Yoksa aldığımız oyunları yükleyemez duruma gelirim.
quote:
parasite eve 2 baya super bı oyun ps1 oynardım bı nostaljı sart dedım ama 1 hıc oynamadım nasıldır hıc bılmem
warhammer kalsin o zaman Alien Breed:Impact alalim,130 milyon fazla simdi bu oyuna
quote:
Orijinalden alıntı: chris123
quote:
parasite eve 2 baya super bı oyun ps1 oynardım bı nostaljı sart dedım ama 1 hıc oynamadım nasıldır hıc bılmem
Resident Evil'den sonra oyun yoklugunda iyi gitmisti,1. baya zordu,yanniz psone oyunlarinin grafikleri LCD'de rezalet cikiyor,RE1 almistim oynayamadim oyunu o kadar kotuydu,haberin vardir umarim,hayal kirikligi olmasin sonra?
o zaman listenin son hali;
1-fifa 12 2-re code veronica x 3-parasit eve 2 4-limbo 5-alien breed
ok midir arkadaşlar???
Benden ok,ne zaman alicaz??
quote:
o zaman listenin son hali;
1-fifa 12 2-re code veronica x 3-parasit eve 2 4-limbo 5-alien breed