Şimdi Ara

PSN KARDEŞLİĞİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
1
Favori
5.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lionheart

quote:

Orijinalden alıntı: pape

o zaman listenin son hali;

1-fifa 12
    2-re code veronica x
    3-parasit eve 2
    4-limbo
    5-alien breed

ok midir arkadaşlar???

Ben tamam diyorum.Toplam ne kadar yapıyor hepsi ?

arkadaşlar müsait olan varsa fiyatlara bakıp yazabilirmi?

özgürüm müsaitmisin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: V

quote:

Orijinalden alıntı: chris123

quote:

parasit eve 1 ne oynardim hemde japonca

2. sini oynayamamistim bugunlere kismetmis

parasite eve 2 baya super bı oyun ps1 oynardım bı nostaljı sart dedım ama 1 hıc oynamadım nasıldır hıc bılmem

Resident Evil'den sonra oyun yoklugunda iyi gitmisti,1. baya zordu,yanniz psone oyunlarinin grafikleri LCD'de rezalet cikiyor,RE1 almistim oynayamadim oyunu o kadar kotuydu,haberin vardir umarim,hayal kirikligi olmasin sonra?

var varda ben ogrencı adamım bende lcd yok daha o yuzden sorun degıl + parasıte eve 2 saglam oyundur dedıgın gıbı 1 bılmıyorum ama 2 baya zor bıor oyun bı bılgısayar bulmacasında kalmıstım ben :)

• suan ıcın oyundayım abı ama save yapar yapmaz yazabılırım sanırım parasıte eve 5,99 dolardı ...... doların kuru ne bu arada bende tr psn yok cunku
  • quote:

quote:

quote:

quote:

parasite eve 2 baya super bı oyun ps1 oynardım bı nostaljı sart dedım ama 1 hıc oynamadım nasıldır hıc bılmem

Resident Evil'den sonra oyun yoklugunda iyi gitmisti,1. baya zordu,yanniz psone oyunlarinin grafikleri LCD'de rezalet cikiyor,RE1 almistim oynayamadim oyunu o kadar kotuydu,haberin vardir umarim,hayal kirikligi olmasin sonra?

var varda ben ogrencı adamım bende lcd yok daha o yuzden sorun degıl + parasıte eve 2 saglam oyundur dedıgın gıbı 1 bılmıyorum ama 2 baya zor bıor oyun bı bılgısayar bulmacasında kalmıstım ben :)

tüplü TV demi oynuyorsun?Aslinda tüplü TV daha guzeldi bence,LCD nin soguk bir goruntusu var

• quote:

suan ıcın oyundayım abı ama save yapar yapmaz yazabılırım sanırım parasıte eve 5,99 dolardı ...... doların kuru ne bu arada bende tr psn yok cunku

Kardesm tr psn den alicaz oyunlari dolayisi ile us psn ile tr psn arasinda fiyat farki olabiliyor. Misal x oyun us psn de tr parasi ile misal 60 tl ye gelirken tr psn de gene ayni x oyun 40 tl ye satilabiliyor. Oyuzden tr psn den oyun fiyatlarini baz almak daha iyi olur.

Yokmu musait olan atkadaslar bende re5 acik kapatamiyorumda simdi yarida :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tüplü TV demi oynuyorsun?Aslinda tüplü TV daha guzeldi bence,LCD nin soguk bir goruntusu var

aynene oyle tuplude oynuyorum oyunları hd goruntunun benım ıcın bı anlamı yok anlıcagın suan ıcın ..... bıde kendımı avutayım sıze gore gozlerım daha az bozuluyor

• fifa 12: 80 TL
    limbo: 25 TL
    parasit eve 2: 13,5 TL
    re code veronica: 40 TL
    alien breed impact: 17,5 TL

TOPLAM: 176 TL

Adam başı 35.2 TL düşüyor beyler, fiyat gayet makul :)

NoDRaC herkese hesap bilgilerini pm olarak atarsan ödemeyi yapalım hocam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pape -- 19 Ekim 2011; 23:57:50 >
  • tmmdır fıyat cıdden cok uygun eger arkadas alabılıyorsa sımdıden baslasın almaya kı bızde yarın parayı hesaba yatırıp baslıyalım ındırmeye :)
  • bende tr psnede
    fifa 130tl
    limbo 25
    parasit eve 13.5
    re code veronica 40tl
    alien breed impact 17.5
    gorunuyor

226 tl yapıyor arkadaşlar kişi başı 45.5

hesap numaramı sizlere gönderiyorum iş bankası

yarın oglene kadar ucretler yatırsa yarın alırım yoksa pazara kalır arkadaşlar satın alma olayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoDRaC -- 20 Ekim 2011; 0:17:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoDRaC

bende tr psnede
    fifa 130tl
    limbo 25
    parasit eve 13.5
    re code veronica 40tl
    alien breed impact 17.5
    gorunuyor

allah allah fifa12 79.90 TL diyordu TR psn de ben yanlış birşeyemi baktım :/

ama oyle ise oyledir belki yanlış birşeye bakmışta olabilirim o zaman kişi başı 45.5 TL yatırıyoruz ;)
  • quote:

bende tr psnede
    fifa 130tl
    limbo 25
    parasit eve 13.5
    re code veronica 40tl
    alien breed impact 17.5
    gorunuyor

yarın oglene kadar ucretler yatırsa yarın alırım yoksa pazara kalır arkadaşlar satın alma olayı

tmmdır hocam hesap nuramarana gereklı parayı yarın yatırırm ;))
  • quote:

bende tr psnede
    fifa 130tl
    limbo 25
    parasit eve 13.5
    re code veronica 40tl
    alien breed impact 17.5
    gorunuyor

kardeşim öğleye kadar havaleni yapıyorum ;)
  • ok bende yarın oglene kadar gelen ucretlere gore alım yaparım arkadaslar

herkese hesap bilgilerini gonderdim bilgiler gelmeyen solesin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoDRaC -- 20 Ekim 2011; 0:26:23 >
  • quote:

ok bende yarın oglene kadar gelen ucretlere gore alım yaparım arkadaslar

herkese hesap bilgilerini gonderdim bilgiler gelmeyen solesin lütfen

bana geldi, chris123 e de gelmiş hatta şimdi yatırmaya gidiyormuş zannedersem :D

diğerlerinede gelmiştir muhtemelen :)

ben yatar arkadaşlar, iyi geceler hepinize.
  • Mesaj bana da geldi dostum.Bende yarın bir aksilik olmazsa öğleye kadar parayı hesabına geçerim.
  • fifa 12 için psn kardeşliğine dahil olmak istiyorum arkadaşlar varmı adama ihtiyaç
  • evet arkadaslar saate aldırıs etmeden gecenın 2 sınde gereklı parayı hesaba yatırmıs bulunmaktayım hayırlı olsun :)
  • Fifa 80 degil miydi 130'a cikmis simdi ,bende warhammer pahali diye vazgecmistim,kötü oldu simdi.
  • Havale yaptim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkevil_26

fifa 12 için psn kardeşliğine dahil olmak istiyorum arkadaşlar varmı adama ihtiyaç

maalesef kardeşim, grup sabit kardeşlikten oluştuğu için 5 kişilik kontenjan dolu. Kusura bakma
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.