Şimdi Ara

PSN KARDEŞLİĞİ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
1
Favori
5.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ayin 18'den sonra kardeslik biteceginden ben istedigim ne kadar oyun varsa almak istiyorum,amacda bu degil mi zaten?O zaman kardeslik yapmayalim herkes istedigi oyunu baska sekilde alsin,eger 1 oyun secersem o listedeki oyunlardan hicbirini oynamicam bosuna 30-40 TL vericem,gecen seferde oyle bir durum oldu,bu kardeslikdeki su ana kadar bende toplamda aslinda istemis oldugum oyunlar 20 tl iken 100 tl vermek istemiyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoDRaC

Alien Breed 3: Descent (17.49 TL)
    Lara Croft and the Guardian of Light (24.99 TL)
    Resident Evil 4 (39.99 TL)
    Dead Space Extraction (28.99 TL)
    Siren blood curse: 50tl
    Outland: 20
    NBA Jam onfire edition:25tl time is money pack: 6tl
    From dust: 6tl
    Kof 95: 18tl

forumda bulduğum fiyat listesinden aldım zombie apocalypse in fiyatını bulamadım. heralde onunla beraber 250tl felan yapıyor biraz eleme yaparsak sevinirim.

Arkadaşlar zaman daralıyor.Ben bu listedeki oyunları alabilirim.@chris123 arkadaşımızın bütçesini aşıyor sanırım bu liste.Bir çözüm bulup son alış-verişimizide yapalım.

• Sunlar iyi oyunlar assassian cred brotherhood__residant ewil gold__crysis2__fight night champion
    Bunlar iyi oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionheart

quote:

forumda bulduğum fiyat listesinden aldım zombie apocalypse in fiyatını bulamadım. heralde onunla beraber 250tl felan yapıyor biraz eleme yaparsak sevinirim.

Arkadaşlar zaman daralıyor.Ben bu listedeki oyunları alabilirim.@chris123 arkadaşımızın bütçesini aşıyor sanırım bu liste.Bir çözüm bulup son alış-verişimizide yapalım.

Ben katilmiyorum dostum,benim yazdigim oyunlari istemeyen,en azindan bir cevap bile vermeyen bir kardeslige giremem kusura bakma

• Bu kardeslik yada baska bir kardeslikle alacagimiz oyunlarin listesini yapalim eksik sayiyi bir sekilde tamamlariz aksama bende oyunlari satin alirim. Benim icin farketmez birsekilde 50 lirayida oderiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: V

quote:

Orijinalden alıntı: Lionheart

quote:

Ben katilmiyorum dostum,benim yazdigim oyunlari istemeyen,en azindan bir cevap bile vermeyen bir kardeslige giremem kusura bakma

Dostum yazdığın oyunları da listeye ekledik.Bir eksiklik yok yani.Sadece fiyatına bakılmayan sanırım 1-2 oyun var.Listeye son halini verip alabiliriz oyunları.

• Red dead redemption bundle tr psneye gelmiş 65tl fiyatı var beraber almak isteyen varsa alabiliriz. Ayrıca yeni ps3 sahibi elinde çok oyun olmayan bir arkadaşla 2 kişilik kalıcı psn kardeşliği yapabilirim.
  • benle oyun kardeşlik yapmak isteyen varmı oyun farketmez kredi kartı yok
  • ALLAHRIZASI İÇİN KARDEŞLER Bİ KARDEŞLİK YAPAMADIM KİMSE CEVAP VERMİYOR YA SİTEDE BİRŞEY VAR YADA BAĞLANTIDA LÜTFEN Bİ KARDEŞLİK YAPMAK İSTİYORUM OYUN FARKETMEZ FIĞGNT NIGT CHAMPİON LUR VS YALNIZ BEND KREDİ KARTI YOK
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesur21

ALLAHRIZASI İÇİN KARDEŞLER Bİ KARDEŞLİK YAPAMADIM KİMSE CEVAP VERMİYOR YA SİTEDE BİRŞEY VAR YADA BAĞLANTIDA LÜTFEN Bİ KARDEŞLİK YAPMAK İSTİYORUM OYUN FARKETMEZ FIĞGNT NIGT CHAMPİON LUR VS YALNIZ BEND KREDİ KARTI YOK

Hocam kardeslik olayi kisi sayisinin 5 ten 2 ye dusurulmesi sonrasi gozden dustu, o yuzden kimse yanit vermiyordur. Playstation bolumune konu ac hatta ve hatta bolumde psn oyunlari takas ve satis basligi acildi. Orada cok rahat bulursun hesabini devretmek isteyen cok kisi var ;)
  • alnıık crysis 1-2 psn hesabı
  • nasıl yani olmuyormu artıp psnden mi girecem oraya kardeş senle yapalım kredi kartın vars olurmu her türlü oyun her türlü hocammmmmmm
  • renegade için ortak alabılırım bılgınızee
  • bende istiyorum hocam acil mesaj anında yatırırım parayı güven konusunda sonsuzum her kardeşliğe açığım psn ismim lordfurkan
  • benide yazın detay mesajla gönderr
  • quote:

Orijinalden alıntı: pape

Arkadaşlar sabit bir psn kardeşliği kurmak istiyoruz. Şu an ben, chris123, V ve Leonheart olmak üzere toplamda dort kişiyiz ve aramıza katılacak 1kişiye daha ihtiyacımız var(bu kisinin oyunları satın alacak kisi olması sart)

Aylık 30-40 TL gibi bir bütçe ayırmak niyetindeyiz ama tabiki bu o ay ne kadar kaliteli oyunun çıktığına bağlı olarak değişkenlik gösterebilir neticede :)

Her türlü oyunu seven, "ben şu oyunu oynamam" demeyen (spor-yarış-tps-fps-arcade-ps1 klasikleri ve korku-gerilim oyunları dahil) ve 25 yaş üstü kişiler tercih sebebidir. 3-5 gün sonrasında "ben sıkıldım vazgeçtim çıkıyorum" tarzında mesajlar atıp çıkmayı düşünecek yapıda olanlar varsa zahmet edip hiç gelmesin :)

oyunları şu şekilde alabiliriz.
    1-Her ay misal herkes belirlediği 1 oyunu yazıp belirlenen 5 oyunu satın alabiliriz.
    2-yada belli bir liste yapıp belirlenen oyunlar üzerinden oylama yaptıktan sonra oyunları satın alabiliriz.

Her ay 3-5 oyun alacağız diye bir kaide yok yeri gelir kafamıza yatan oyunların sayısı fazla olur fazlası ile oyun alırız, yeri gelir bir ay daha az oyun alırız. Bu tamamen seviyeli bir ortamın oluşmasına ve kafa yapımızın uyuşmasına bağlı. Seviye ve saygı olduktan sonra hiçbir sorunun olacağını düşünmüyorum.

Katılımcılar:

1-pape
    2-V
    3-chris123
    4-NoDRac
    5-Lionheart

Alınan oyunlar:

1-Fifa 12
    2-Limbo
    3-Resident Evil Code Veronica X
    4-Parasit Eve 2
    5-Alien Breed:İmpact
    6-Battlefield 3

psn kardeşligi hala 5 mi ? ikiye düştü diyolardı hocam

• hocam sen boşver 5 meşi yapalım kardeşlik
  • Hey gidi gunler hey, oyun indirme sayisi kardeslikte 5 iken psn kardesligi konularindan gecilmiyordu buralar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.