Şimdi Ara

PSN KARDEŞLİĞİ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
1
Favori
5.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: V

quote:

Ben dayanamadim house of the dead overkill aldim buyuk oyun olarak :),daha da buyuk oyun alacak butcem yok,kucuk psn oyunlarina ne derseniz hepsine varim,

istediklerim arasinda

lara croft and the guardian of light,
    alien breed 3,
    zombie apocalypse:never die alone,
    dead space extraction,

...

buda 3. olsun.
  • Genelde ortak istekleri liste yapıyorum. Senin yazdıklarına kimseden tepki gelmeyince listeye eklemedim yanlış anladın sanırım. Biraz daha üslubumuza dikkat edersek sevinirim.

Siren blood curse: 50tl
    Outland: 20
    NBA Jam onfire edition:25tl time is money pack: 6tl
    From dust: 6tl
    Kof 95: 18tl

lara croft serisini pek sevmiyorum ben ama diğer yazdıklarını arkadaşlarda isterse listeye eklenebilir fiyatlarınıda yazarsanız daha iyi olur
  • uslubum gayet normal,ben o oyunlari istiyorum,bende sevmedigim ve bende olan oyunlari aldim bu kardeslikde,hatta cok sevdigim bir oyun pahali diye vazgectim,kardeslik boyle birsey,yok ben istemyorum diyorsan bende seninkileri istemiyorum....

ama senin yaptigin cok ayip, listeye bile eklemiyorsun benim yazdiklarimi,listeye bir ekle diger arkadaslarimizda ona gore karar versin,pesin hukum vermissin yani icinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V -- 13 Kasım 2011; 12:46:06 >
  • lara croft and the guardian of light,
    alien breed 3,
    dead space extraction,

@V kardeşimizin istediği oyunları da ekleyebiliriz listeye.Birbirimizi kırmanın anlamı yok arkadaşlar. Listenin son hali :

Siren blood curse
    Outland
    NBA Jam onfire edition time is money pack
    From dust
    Kof 95
    lara croft and the guardian of light,
    alien breed 3,
    dead space extraction,

Ben bu listeye de varım.Diğer arkadaşlarda onaylıyorlarsa alabiliriz bu oyunları.
  • Arkadaslar yapmayın yahu, kırmayın birbirinizi yanlis anlasilma olmustur mutlaka, nodrac in gozunden kacmistir, v nin yazdiklari kendini tam olarak ifade edememistir vs. Degmez yani neticede, insan bazen icindekini yazi ile tam olarak ifade edemeyebiliyor veya karsidaki anlamayabiliyor kirmayalim iki oyun icin birbirimizi psn kardesliginin son gunlerinde :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pape

Arkadaslar yapmayın yahu, kırmayın birbirinizi yanlis anlasilma olmustur mutlaka, nodrac in gozunden kacmistir, v nin yazdiklari kendini tam olarak ifade edememistir vs. Degmez yani neticede, insan bazen icindekini yazi ile tam olarak ifade edemeyebiliyor veya karsidaki anlamayabiliyor kirmayalim iki oyun icin birbirimizi psn kardesliginin son gunlerinde :)

Hersey gayet acik abi,2 kere yazdim ben oyunlari,listeye bile eklemedi,ben ne dusuncem baska?Tepkim normal.
  • Mantıklı bir şekilde neden eklemediğimi yazdım yukarıdaki mesaja. Herkes üslubuyla konuşursa bir sıkıntı olmaz bir yanlış anlaşılma varsa sebebi sorulur cevaplanır. Daha fazla konuyu uzatmazsak sevinirim.
  • Arkadaşlar tamam daha fazla uzatıp kırmayalım birbirimizi.Zaten son alış-verişimiz olacak bu kardeşlikte.Listeye oyun eklemek isteyen arkadaşlar belirtsinler.Bende Resident Evil 4 yok.Onu da listeye ekleyebilir miyiz ? Code Veronica'yı alırken RE4'ü almamıştık ama bir sonraki alış-verişe alırız demiştik.Onaylanırsa alalım.Yok derseniz yine de canınız sağolsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionheart -- 13 Kasım 2011; 13:40:24 >
  • birader ikide bir uslubu ile konus deme sinirimi bozuyorsun.
  • quote:

birader ikide bir uslubu ile konus deme sinirimi bozuyorsun.

Tamam istersen bu mevzuyu kapatalım.
  • Arkadaşlar oyunları almıyor muyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionheart

Arkadaşlar oyunları almıyor muyuz ?

Evet arkadaslar son durum nedir? Almayacakmıyız oyunları, vazmı geçildi :/
  • Arkadaşlar tartışma ara sıra olur ama önemli olan uzatmamak ve birbirimizi kırmamaktır.Burada hep birlikte birşeyler yapmaya çalışıyoruz.Şimdi zaman da kısaldı.Listedeki oyunları alıyor muyuz ?
  • Arkadaşlar yarın akşam göreve gideceğim 20sinden sonra dönücem bu sebeble alacağımız oyunların fiyatlarını yazalım bütçemize uygun bir liste yapıp payımıza düşen tutarı yatırıp oyunları alalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoDRaC -- 13 Kasım 2011; 21:46:26 >
  • Evet kardesim bencede abartmayalim yani yatiracagimiz para 30 u gecmesin bence :) zaten oyunlar ufak fiyatlarda oldugu icin baya bir oyun aliriz gene :)
  • Kof95 adli oyuna kadar 125 tl tutuyor arkadaslar diger oyunlara bakma firsatim olmadi bir arkadasda onlara baksin toplayip 5 e bolelim herkes yatırsin yarina kadar alalim oyunlari.
  • Alien Breed 3: Descent (17.49 TL)
    Lara Croft and the Guardian of Light (24.99 TL)
    Resident Evil 4 (39.99 TL)
    Dead Space Extraction (28.99 TL)
    Siren blood curse: 50tl
    Outland: 20
    NBA Jam onfire edition:25tl time is money pack: 6tl
    From dust: 6tl
    Kof 95: 18tl

forumda bulduğum fiyat listesinden aldım zombie apocalypse in fiyatını bulamadım. heralde onunla beraber 250tl felan yapıyor biraz eleme yaparsak sevinirim.
  • hocam hayırlı aksamlar ackcası bu ara oyunlara geregınden fazla butce ayırdım ama yınede degerdı dıyıcegım o kı su lıstede ban yarıcak elle tutulur tek oyun SİREN ... pape nın yanı alper abının dedıgı gıbı kısı bası dusen butce 30 gecmezse sevınırım ayrıca 9 oyun bı kerette cok fazla son olarak cok malıyetlı olmamak sartıyla herkez 1 oyun soylesın yıne 5 oyun alalım dusuncesındeyım bılmeme sız nasıl dusunursunuz....
  • ben almanyada yaşıyorum alman psn var bende. kardeşlik sadece turk psndemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chris123

hocam hayırlı aksamlar ackcası bu ara oyunlara geregınden fazla butce ayırdım ama yınede degerdı dıyıcegım o kı su lıstede ban yarıcak elle tutulur tek oyun SİREN ... pape nın yanı alper abının dedıgı gıbı kısı bası dusen butce 30 gecmezse sevınırım ayrıca 9 oyun bı kerette cok fazla son olarak cok malıyetlı olmamak sartıyla herkez 1 oyun soylesın yıne 5 oyun alalım dusuncesındeyım bılmeme sız nasıl dusunursunuz....

bütçe konusunda sana hak veriyorum ozaman herkes bir oyun sölesin ona göre alalım yada herkesin 30tllik oyun söleme hakkı olsun. benim ilk tercihim

NBA Jam on fire edition ve ek paketi (Başkasının ilk tercihi olursa ben outland tercih ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoDRaC -- 14 Kasım 2011; 1:48:09 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.