Şimdi Ara

Temu minimum sepet tutarını 600 TL'ye düşürdü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
1.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    TOGG nerde yiğenim?

• K3L3B0SS K kullanıcısına yanıt
    şimdi versen 1 ay sonra evine gelir, zaten kanun 15 güne başlıyor.

• ürün fiyatlarını yarıya çekip kargo ücretine ekleyip faturayı o şekilde eklerse alışveriş devam eder yoksa %60 vergi ne biliim.

• biri vergi alınmalı cart curt diyerek savunmuş da vergi niyetiyle üsttlere hiçbir şekilde dokunmayıp alt tabanı ezen bu yapıya ses çıkarmaması da ilginç. vergi muafiyetini kaldırıp denetimlerle vergi vermeyen şirketleri araştırıp ceza kesip vergilerini alsalar ne yurt dışına çıkışta saçma sapan pul almazsın ya da bu tarz limit düşürülüp vergi attırılmaz. ekonomiyi üsttekiler bozdu bunun cezasını da alttakine çektiriyorlar

• 30 Euro sepette vergi dahil fiyatı mı, yoksa vergi hariç minimum sepete eklenen ürünlerin fiyatı mı olmalı ?

• 1 aydır temuyu kullanıyordum fiyatları uygun olunca cok mutlu oluyordum çok keyıf alıyordum hayret ya turk milletının mutlu olmasını ıstemıyen bır yönetım var yazıklar olsunki bu keyfımızde yarım kaldı

• Gumruk iki gundur %60 oldu bile devletimiz bize bunu bile cok gordu

• Ula ben temu yu yeni duydum ya la. Millet ucuz ucuz almış bende vergi çıkınca haberimiz oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • El_domingo kullanıcısına yanıt
    Aynen gumruk musaviri ile niye muhatap oluyoruz vergiyi cak gitsin zaten alistik vergilere

Alisveris yapmayin diyor bastaki şahis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 9 Ağustos 2024; 4:41:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 9 Ağustos 2024; 8:51:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ulan 2 tane uyduruk toka, 1 tane led alıyorduk. Yaptığımız 50 liralık kara seviniyor, hacı yolu gözler gibi kargo yolu gözlüyorduk. Bizi hiç mi sevmiyor bu kanun yapıcılar, anlamıyorum ki.

@Yapayzeka037 Sadece kılıf. Aman dikkat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobjk -- 13 Ağustos 2024; 12:16:57 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.