Şimdi Ara

Temu'nun kurucusu Çin'in en zengin kişisi oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kapitalist gibin, komünist gibi bişey Çin devleti tepeye çıkarmış işte. Yoksa ürünleri tek kargoyla göndermek dışında bir yeniliği yok e-ticaret anlamında.

• berk768 kullanıcısına yanıt
    Ya inan Tekstil ülkemizde çok uygun fiyatı üretiliyor Ben çokça çalıştım okul yaz tatillerinde. Şu an düz bir tişörtü LCW bile ₺250'ye satıyor ama onu 40 tl'ye üretiyor Her Şey Dahil. Bizim ülkemizde Tekstil firmalarının kâr marjı çok yüksek çalışıyorlar. Esnafımız çok İnsafsız. Ben temo'dan kıyafetler aldım oldukça uygun fiyatlı ve güzel Diler. İşte bizim esnafımız çakal olmasa ne diye gidip dışarıdan alalım. Yoksa şu an Çin'den daha ucuza üretiliyor Belki bizim ülkemizde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • faruk F kullanıcısına yanıt
    Temu sitesinin Hedef kitlesi Avrupa ve Amerika. Normalde AliExpress'ten aldığın bir tişört beden kalıp problemleri çok oluyordu onların ilk Large diye sattığı kıyafetler Türkiye'de small belki Medium o ayarda oluyordu. Temu ise sadece Avrupa ve Amerika standartlarına uygun ürünleri satışa sunmak için bir düzenleme yapmış gözüküyor Bu da alışverişlerindeki Hayal kırıklığını önleme açısından Bayağı başarılı.

• Oktaymese O kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Hocam aliexpress trendyol' u aldı ama ben lehimize olumlu bir değişiklik göremiyorum, trendyol aynı eski kafa, satıcı lehine çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 10 Ağustos 2024; 14:0:41 >
  • kayamtky K kullanıcısına yanıt
    Hoşt

• Başımıza ne geldiyse tüm sorumlusu temudan para alıp şu kadarlık alışveriş yaptık diye diye reklam yapan sosyalmedya vampirleridir

• Akıllı devletler dünya markaları çıkarıyorlar, bizim devlet de kendi kendine dünya markası olmaya aday olacak şirketleri bile desteklemeyip yabancıların alıp çarçur etmesine izin veriyor.

• isakoc kullanıcısına yanıt
    Varsayım değil, aynen öyle.

• Bu ülke yasaklamaları biliyor ancak. Yerli e-ticaret sitelerine ağır denetim ve vergilerini inceleme adı altında çökeceğine yurt dışı alışverişi engelliyor. Ülkedeki sitelerde o kadar çok sorun var ki. Yanlış ürün gönderimler bozuk defolu ürünler patlak çatlak gelmesi sahte kullanıcı yorumları doğrulanmamış dükkanlar satıcılar sorunlar saymakla bitmez. Üstüne fahiş fiyatta tüm ürünler nerdeyse. Keşke yerli ticarete ağır yaptırımlar gelse nasıl domatesi tarladan itibaren inceliyorsanız tarlada 5tl markette 50tl diyorsanız bir kıyafetin fabrika çıkışı 50 tl ise nasıl mağazada 500tl diye soran yok? Fahiş fiyat sadece bodrumda lahmacunu haber yapmakla olmuyor tüm şehirlerde bir çok satıcı gerek elektronik gerek fiziksel mağaza/dükkanlar fahiş fiyat uyguluyor enlfasyon üstünde hemde çok üstünde zam yapıyorlar başta gıda tekstil kozmetik vs olmak üzere.

• Buyrun. Şaka olmalı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Çin bildiğim kadarıyla bu tip yurtdışına ihraç yapan firmalara Çin'in devlet postasıyla ucuza gönderim şansı sunuyordu.

Aynı taktiği biz niye uygulamıyoruz anlamıyorum, PTT'ye yatırım yapıp yurtdışına çok ucuza takip numaralı posta/kargo yollamayı sağlayalım.

Aliexpress gibi de bir platform kurup Türk ürünlerini yurtdışına pazarlayalım ihracat patlaması oluşsun. İstediğimiz bu değil mi?

Türkiyede yıllardır çok ucuz ürünler ve özellikle tekstil ürünleri üretiliyor, çevre ülkelerden gelip arabaya doldurup kendi ülkelerinde satıyorlardı.

Biz kendimiz niye e-ticaret ile dünyaya satmayı akıl edemiyoruz?

• arbuzinho kullanıcısına yanıt

Bu arkadaş troll hesap, başlarda AKP'ye muhalif şeyler yazdığını hatırlıyorum sonradan forumu trollemek için konulara olumsuz şeyleri savunan post atıp milleti kızdırmaya çalışıyor.

• Vain kullanıcısına yanıt
    Türkiye'nin en popüler Kargo firmalarının ortalama 500-600 şubesi var PTT'nin ise 3500 şubesi var. Daha bu şube gücünü kullanıp ülke içinde bir şey yapmayı düşünmüyor Bu saftirikler ihracatı hiç düşünmezler Hatta Çin ekonomik postasını çok işgal ettiği için kendileri de kotayı doldurmamak için ekonomik postalarının fiyatlarını astronomik fiyatları çıkardılar kim millet göndermesin diye. Çok salak bir kafada çalışıyor Bizim PTT.

• berk768 kullanıcısına yanıt
    Bence senin gibilere küfür serbest olmalı..2 günde kulakların dolmuştur gerçi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 12 Ağustos 2024; 8:35:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ptt, tepeden tırnağa her kademesi liyakat yerine torpille işe getirilmişler tarafından yönetiliyor..yani şu söylediklerini yapacak kimse yok..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir defada 1 milyon km gidebilen arabalar yapılmalı

• Temu engellenmeye çalışılsa da iyi iş çıkarıyor. Şahsım adına memnunum ve alış veriş devam edeceğim.

• Türkiyeden ucuz ve dürüst firma 5-6 gün önce sipariş verdiğim ürünlerin bazılarının fiyatı düşmüş,anında iade ettiler.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.