Şimdi Ara

TEMU | Sadece Ürün Kodu Paylaşımı (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Erkn 71 , ersyno Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
376
Cevap
105
Favori
51.893
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kredi iadesi nasıl oluyor, hesaba çek olarak mı tanımlanıyor

TEMU | Sadece Ürün Kodu Paylaşımı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Jayus kullanıcısına yanıt

Ödeme yaptıktan sonra 5-6 parça şeklinde kredinizi hesabınıza yüklüyorsunuz hocam, 5-6 parça olmasındaki amaç sizi sürekli uygulamaya sokması. Kredileri hesabınıza yükledikten sonra tek seferde kullanabilirsiniz.

• mavisis-dh kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için , şu an alışveriş gümrük limiti nefir 1220 geçer mi

• Jayus kullanıcısına yanıt

Limitler dahilinde ödeme yapabiliyorsunuz. Eğer limitin üstündeyse zaten ödeme yapamıyorsunuz uyarı veriyor. Kart bilgilerini girdiğiniz sayfayı görüyorsanız ve ay başından itibaren adınıza 5 adet paket gümrüğe girmediyse ekstra bir ücret ödemezsiniz.

• Arkadaşlar tek parça bir ürün alacağım fiyatı 1040 tl vergi ile 1663 geliyor böyle bir ürünü sipariş etmiş olsam 1050 sınırından dolayı gelmez değil mi bu konu hakkında tecrübeniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

• egitimtube kullanıcısına yanıt
    Sipariş verebiliyorsanız gelir. Vergi sınıra dahil değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnifeRex -- 13 Aralık 2024; 21:33:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiyat vergi hariç mi 1050 olması gerekiyor

• egitimtube kullanıcısına yanıt

Evet

• mavisis-dh kullanıcısına yanıt

Kredi iadesi var bırde kupon ıadesı var sanırsam ıkısı farklı sanırsam.

Kredı ıadesı cıdden belırtılen tutarmı ıade edılıyor

• freedom058 kullanıcısına yanıt

Evet hocam, örneğin maksimum 510 TL kredi iadesi yazıyorsa ve oran %50 ise, 1020 TL tutarındaki sepetinizi vergiler dahil ödeme yaptığınızda 510 TL tutarındaki kredi iadenizi gün gün hesabınıza yüklüyorsunuz. Örneğin kredi iade sayfasındaki ürünlerden 500 liralık bir sepet yaptınız ve oran %40 olsun bu sefer 200 liralık kredi iadesini gün gün hesabınıza yüklüyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yırtdışı alışveriş banka kampanyası mevcut mu şu an

• Dostlar akıllı saat almak istiyorum bunu alın diyen varmı başarılı olan

• lider06 kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba, kendime yuvarlak ekranı 3,86 cm pili 500mah olan akıllı saat aldım (üretimden kaldırılmış yazıyor) Genel olarak memnunum. Bildirimlerin hepsi geliyor, mesajların bir kısmı okunuyor. Çağrıları cevaplayabiliyorum ama hopörleri kötü. Bataryası 1 hafta gidiyor, dokunmatik hassasiye gayet iyi. Oğluma da kare modelini almıştım, (bataryası 190 mah) pili 1 gün gidiyor çok iyi bir saat değil. Jello, Paearofero, Tizoop, Gwenland iyi markalardır. Seçim yaparken ekran boyutuna ve bataryasına dikkat edin.

• Selamlar sipariş toplamı 1164 lira. Temi satışa onay verdi. Gümrüğe takılır mi? Ona göre bir ürün iptal edeceğim.
    600 lira kazan diye hızlıca sipariş verdim. Gümrük miktarını geçtiysem iptal edeyim. Acaba tek parçayı iptal edersem 600 lira ödülü iptal eder mi?

• Kodumu kopyala: 584422947

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.